Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']A z kim będę mogła z poznania na zlocik pojechac? Bo ja kilka dni pzrez zlotem do poznania przyjeżdzam[/quote]
u nas raczej miejsca juz nie bedzie:shake:

Posted

[quote name='M&T']No to będzie porządnie wyciskana :evil_lol::evil_lol:
ja wiem, że miesiąc, ale ja lubię mieć wszystko wcześniej zaplanowane xD[/quote]

Rozumiem ;) W przyszłym tygodniu pogadam z mamą i Ci napisze czy na pewno Was weźmiemy :cool3: A że tak zapytam: Ile was tam jedzie??

Posted

[quote name='Okamia']Rozumiem ;) W przyszłym tygodniu pogadam z mamą i Ci napisze czy na pewno Was weźmiemy :cool3: A że tak zapytam: Ile was tam jedzie??[/quote]

2 osoby i 1 psiak :cool3:

Posted

[quote name='Okamia']Ok... najwyżej będzie trzeba kombi załatwiać lub jakiś tego typu ;)[/quote]

my jesteśmy elastyczne kobitki, a Mickey to na podłodze się legnie :diabloti::diabloti: jesteśmy w stanie się dopasować xD

Posted

[quote name='M&T']my jesteśmy elastyczne kobitki, a Mickey to na podłodze się legnie :diabloti::diabloti: jesteśmy w stanie się dopasować xD[/quote]

To nie ma problemu :cool3: Jeszcze tylko z mamuśką załatwię:razz:

Posted

[quote name='baffi2']ciekawe jak to bedzie, bo wszystkich przyjeżdżających do Wronek raczej nie podwieziecie....:cool1:[/quote]

Nom raczej na pewno ;) choć jak one są tylko w dwie to może jeszcze ktoś się wmieści ;) A tam kombi się załatwi ;)

Posted

[quote name='Okamia']To nie ma problemu :cool3: Jeszcze tylko z mamuśką załatwię:razz:[/quote]

no to czekamy na decyzje mamusi :cool3:

Posted

[quote name='M&T']no to czekamy na decyzje mamusi :cool3:[/quote]

Dzisiaj cos już wspomne ale i tak wiem co usłyszę: Masz jeszcze tyle czasu :evil_lol:
A teraz mykam na spacer... Barnoc :*

Posted

[quote name='Okamia']Dzisiaj cos już wspomne ale i tak wiem co usłyszę: Masz jeszcze tyle czasu :evil_lol:
A teraz mykam na spacer... Barnoc :*[/quote]

hehe, standartowy txt xD

branoc :*

Posted

[quote name='basia bonnie']M&T, rozumiem, że to do mnie? ;) Ile by nas wtedy było? :) Ja z Tobą bardzo chętnie :D :)[/quote]

Oczywiście, że do Ciebie :D
Nas by wtedy było...was dwie jest si? :) no to 6 ^^
a i ja z tobą z przyjemnością bym pomieszkała w jednym domku :cool3::cool3:
tylko trza innych domowniczek się zapytać, czy zgodę wyrażają :)

Posted

Kurde.. tylko nie wiem czy 6 nas może być w domku :(
Estera oraz mieszkanki domku nr 8 wyrażają zgodę, żebym dołączyła z Esterą do Was? :)
M&T, my we dwie razem w domku, byłoby super :multi: obydwie takie szalone :diabloti:

Posted

[quote name='basia bonnie']Kurde.. tylko nie wiem czy 6 nas może być w domku :(
Estera oraz mieszkanki domku nr 8 wyrażają zgodę, żebym dołączyła z Esterą do Was? :)
M&T, my we dwie razem w domku, byłoby super :multi: obydwie takie szalone :diabloti:[/quote]

To by się najwyżej dostawkę do 5osobowego zrobiło :D
no to trzeba wysłać PM do mieszkanek naszego domku, ale myślę, że nie miałyby nic przeciwko :cool3:

my szalone i nasze psiaki szalone :cool3::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Izabela124.']A z kim będę mogła z poznania na zlocik pojechac? Bo ja kilka dni pzrez zlotem do poznania przyjeżdzam[/quote]
Iza, jak będę jechała samochodem (albo ktoś będzie mnie wiózł), to chętnie Cię zabiorę. ;)
Tylko jeszcze nie wiem, czy pojadę samochodem, czy pociągiem, ale wolę samochodem. ;)

[quote name='goldenka245']Niestety muszę zrezygnować ze zlotu... Mam inny wyjazd...:roll:[/quote]
To wszystko wyjaśnia dlaczego tak zwlekałaś z wpłatą. :shake:

[quote name='komar']no moze jeśli sie zrzucicie na benzynke to moglbym 1-2 kursow do wronek wykonac:P[/quote]
No ludziska, umawiać się z Komarkiem, póki dobry. :cool3: