Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ewelinabuck']Duke hahaahah to lizak niemilosierny znow sie zuci na mnie hahahahahahhahahaahahahahahaha tym razem zalize na smierc:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
mając 5dni na to faktycznie może zalizać na śmierć:evil_lol: taki to morderca jest z mojego psa;)

Posted

[quote name='KaRa_']mając 5dni na to faktycznie może zalizać na śmierć:evil_lol: taki to morderca jest z mojego psa;)[/quote]

[COLOR=Navy][B]mnie też liznął w Poznaniu :evil_lol:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='KaRa_']to aż strach co to bedzie na zlocie:evil_lol:[/quote]

[COLOR=Navy][B]będziemy mieć darmowe i szybkie mycie twarzy :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Matusz'][COLOR=Navy][B]będziemy mieć darmowe i szybkie mycie twarzy :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/quote]
jeśli mu sie nie podpadnie, już jeden wie,ze łatwo mu podpaść:evil_lol:

Posted

[quote name='ewelinabuck'][B]Dukczek to bedzie prywatna pobudka lekko skacowanych gagagag:diabloti::diabloti::diabloti:[/B][/quote]
Nie chciałabyś żeby był on Twoją pobudką parę osób coś wie prawda Asia albo Patikujek?:evil_lol::evil_lol:

Posted

Djuczek tak budzi,że się jest w siniakach, wszystkie kości bolą i jest się pod kołdrą bo jak nie jest się stratowanym szczególności gdy ma kompana do zabaw szczególnie Tore:evil_lol:

Wracając do tematu zlotu.
Jak tam Asiu? jakies nowe wieści z frontu?

Posted

[quote name='KaRa_']Nie chciałabyś żeby był on Twoją pobudką parę osób coś wie prawda Asia albo Patikujek?:evil_lol::evil_lol:[/quote]

Ja tez cos o tym wiem..:shake: :eviltong:

Posted

[quote name='KaRa_']Ja nie wiem ten mój pies się puszcza na prawo i lewo z każdym mi się całuje:evil_lol:[/quote]

Podobno psy upodabniaja sie do swoich włascicieli :evil_lol:

Posted

[SIZE=3][COLOR=darkred]sprawdzony osrodek[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[URL]http://www.wypoczynek.pl/osrodek_wypoczynkowy_dom_wczasowy/domek_letniskowy/osrodek_wypoczynkowy_polanbud_skorzecin_plaza/3872.html[/URL]

[B]Ośrodek Wypoczynkowy POLANBUD Skorzęcin Plaża[/B]Adres ›Skorzęcin, 62-425 WitkowoWojewództwo ›wielkopolskieRegion ›Wielkopolska/Skorzęcin i okoliceCharakter regionu ›jeziora i rzeki, lasy i tereny zieloneTyp obiektu ›Ośrodek Wypoczynkowy (Dom Wczasowy), Domek letniskowyTelefon ›

Posted

[quote name='Paulina87']no tak, ale to też zależy od chrakteru psa bo niektore da sie wyszkolic niemal jak owczarki a niektore choćby nie wiem jak sie wyprężać to nie dają sie wyszkolić.

Ale na zlocie zaprzęgowców wszyscy z psami na smyczach chodzili :cool3:[/quote]
Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie chodzenie cały czas z psem na smyczy byłoby strasznie męczące, dla psiaka pewnie również. Zresztą nie wyobrażam sobie przedzierać się przez wszystkie krzaki i zarośla, które są dla Gingerki wielce interesujace. :evil_lol:
Ale jak mus to mus. ;)

[quote name='ewelinabuck'][B]to mnie tak wstepnie zapiszcie :ja +pies= domek;)[/B][/quote]
Już zapisuję. :multi:

[quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]mnie też proszę wstępnie zapisać[/B][/COLOR]

[COLOR=navy][B][COLOR=navy]Matusz - pies? + domek[/COLOR][/B][/COLOR][/quote]
Również zapisuję. :multi:

[quote name='Matusz'][COLOR=navy][B]mnie też liznął w Poznaniu :evil_lol:[/B][/COLOR][/quote]
Już się tak nie chwal. :evil_lol: ;)

[quote name='KaRa_']Nie chciałabyś żeby był on Twoją pobudką parę osób coś wie prawda Asia albo Patikujek?:evil_lol::evil_lol:[/quote]
KaRa nawet mi nie przypominaj. :evil_lol:
Mam nadzieję, że chociaż po Sylwku da mi się wyspać. :mad:

[quote name='KaRa_']Djuczek tak budzi,że się jest w siniakach, wszystkie kości bolą i jest się pod kołdrą bo jak nie jest się stratowanym szczególności gdy ma kompana do zabaw szczególnie Tore:evil_lol:

Wracając do tematu zlotu.
Jak tam Asiu? jakies nowe wieści z frontu?[/quote]
Nowych wieści na razie nie mam, oprócz tego, że znalazłam mnóstwo ośrodków (ok. 20), ale będę dzwonić zaraz po świętach. Większość ośrodków znajduje się w okolicach Gniezna, Inowrocławia, Włocławka. Myślę, że to dobra lokalizacja. :cool3:

[quote name='Mona4'][SIZE=3][COLOR=darkred]sprawdzony osrodek[/COLOR][/SIZE]

[URL]http://www.wypoczynek.pl/osrodek_wypoczynkowy_dom_wczasowy/domek_letniskowy/osrodek_wypoczynkowy_polanbud_skorzecin_plaza/3872.html[/URL]

[B]Ośrodek Wypoczynkowy POLANBUD Skorzęcin Plaża[/B]Adres ›Skorzęcin, 62-425 WitkowoWojewództwo ›wielkopolskieRegion ›Wielkopolska/Skorzęcin i okoliceCharakter regionu ›jeziora i rzeki, lasy i tereny zieloneTyp obiektu ›Ośrodek Wypoczynkowy (Dom Wczasowy), Domek letniskowyTelefon ›[/quote]
[B]Mona4[/B], bardzo fajny ośrodek i lokalizacja. :cool3:
Będę tam dzwonić. :p

Posted

[quote name='Asia & Ginger']KaRa nawet mi nie przypominaj. :evil_lol:
Mam ndzieję, że chociaż po Sylwku da mi się wyspać. :mad:
[/quote]
Zobaczymy:evil_lol: chyba,ze bedzie mial ochote poskakać po cioci Asi bo dawno nie deptał:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Zobaczymy:evil_lol: chyba,ze bedzie mial ochote poskakać po cioci Asi bo dawno nie deptał:evil_lol::evil_lol:[/quote]

To będzie skakał czy deptał ? :D