Rinuś Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 [quote name='olekg18']Ale baaardzo się ciesze ,ze nie jedziesz .[/quote] [I][B]Również się cieszę,że nie jadę.[/B][/I] Quote
Paulina87 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Mnie możecie wstępnie wpisać, ale to jeszcze zależy od tego gdzie będzie ten zlot i w jakim terminie. Bardzo bym chciała być na zlocie bo jeszcze nie miałam okazji ze względu na odległość. A tak jakby zlot był w wielkopolsce albo we wrocławiu to byłoby super. Jeszcze nie wiem czy jadę a już się martwię, że nikogo tam nie będę znac. Quote
Asia & Ginger Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 [quote name='Rybc!a']Proszę, rozważcie gdzieś okolice środkowej Polski, żeby było sprawiedliwie! Bo na południe nie będę mogła ... :roll: Dobra, co mi tam. Zapisujcie mnie wstępnie z jednym psem. I chyba na domek. I moją 18 letnią koleżankę, też z jednym psem.Domek. I Valeur248 z Dogomanii, ale nie wiadomo, czy z psem, czy nie, bo narazie jest bardzo strachliwa (ze schroniska). Na domek.[/quote] Rybc!u, środkowa Polska jak najbardziej wchodzi w rachubę. :p [quote name='Rinuś'][I][B]Asiu możesz mnie wypisać ze zlotu :)[/B][/I] [I][B]Plany się zmieniły :) [/B][/I][/quote] Ok Rinuś. [quote name='Paulina87']Mnie możecie wstępnie wpisać, ale to jeszcze zależy od tego gdzie będzie ten zlot i w jakim terminie. Bardzo bym chciała być na zlocie bo jeszcze nie miałam okazji ze względu na odległość. A tak jakby zlot był w wielkopolsce albo we wrocławiu to byłoby super. Jeszcze nie wiem czy jadę a już się martwię, że nikogo tam nie będę znac.[/quote] Termin już ustalony, 6-10 sierpnia. A daleko też pewnie mieć nie będziesz. ;) Ja też nikogo nie znałam na poprzednim zlocie, ale poznałam i było super. :cool3: :multi: No przepraszam, znałam Pati. :p Paulina, a co wpisać, z psiakiem czy bez, domek czy namiot? Quote
Paulina87 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Raczej domek a psa pod znakiem zapytania Quote
AgaCzips Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [quote name='Paulina87']. Jeszcze nie wiem czy jadę a już się martwię, że nikogo tam nie będę znac.[/quote] mnie znasz mnie znasz:cool3::cool3::cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 e tam aby nasze psy sie poznaly i polubily...to juz tak jakbysmy my sie znali...i tolerowali:) Quote
Paulina87 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Aga ... no dobrze, że chociaż jedna osoba to już coś :cool3: Niki - no w tym problem, że moja Jura to ciężko do innych suczek, ale pieski lubi oj lubi :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [quote name='Paulina87'] Niki - no w tym problem, że moja Jura to ciężko do innych suczek, ale pieski lubi oj lubi :lol:[/quote] oj...to bedzie na smyczy caly czas? :placz: Quote
Paulina87 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Jura to jest 100% husky więc nawet gdyby lubiła suńki to bym jej ze smyczy nie spuszczała bo to urodzona uciekinierka jest :shake:. W ogóle to się zastanawiam czy ją brać na zlot. Bo w tym roku jak byłyśmy na zlocie forum zaprzęgowego to wszystkie psiska szalały w zabawach a ona musiała siedzieć uwiązana dalej co by awantur nie wstrzynała z innymi suczkami. Za to na spacerkach jest grzeczna i idzie bez problemu z innymi suczkami, bo jest wtedy w transie spacerowym :cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 hmm no to rzeczywiscie...ale Fur tez bierze psiska ktore bedzie musiala kontrolowac hehe...jesli na smyczy jest oki to najwyzej bedzie na smyczy caly czas:) Quote
KaRa_ Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Tylko niektóre psy będą spuszczane, wiec bgorzej jak ktoś podejdzie zbyt blisko i aż inne psy będą zaciekawione i polecą się przywitać;) Quote
marmara_19 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='KaRa_']Tylko niektóre psy będą spuszczane, wiec bgorzej jak ktoś podejdzie zbyt blisko i aż inne psy będą zaciekawione i polecą się przywitać;)[/quote] no to odpowiedzialni wlasciciele tychze pieskow je odwolaja.... bo skoro spuszczaja to 100% panuja nad nimi... Quote
Rinuś Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='Paulina87']Jura to jest 100% husky więc nawet gdyby lubiła suńki to bym jej ze smyczy nie spuszczała bo to urodzona uciekinierka jest :shake:. W ogóle to się zastanawiam czy ją brać na zlot. Bo w tym roku jak byłyśmy na zlocie forum zaprzęgowego to wszystkie psiska szalały w zabawach a ona musiała siedzieć uwiązana dalej co by awantur nie wstrzynała z innymi suczkami. Za to na spacerkach jest grzeczna i idzie bez problemu z innymi suczkami, bo jest wtedy w transie spacerowym :cool3:[/quote] [I][B]A na spacerkach ją spuszczasz czy może jeździcie zaprzęgami?[/B][/I] Quote
Paulina87 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Na spacerach tylko smycz albo 10 metrowa linka a tak to rower albo zaprzęg. Quote
sacred PIRANHA Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='Paulina87']Na spacerach tylko smycz albo 10 metrowa linka a tak to rower albo zaprzęg.[/quote] hmm nie znam sie na husky, ale slyszalam ze trzeba sie niezle natrudzic zeby spokojnie go ze smyczy spuszczac i miec pewnosc ze nie zwieje hehe znam osobiscie dokladnie jednego ktory chodzi jak w przyslowiowym zegarku...ale ten pies tyle pracuje, ze nie ma chyba sily na ucieczki:evil_lol: Quote
Paulina87 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 no tak, ale to też zależy od chrakteru psa bo niektore da sie wyszkolic niemal jak owczarki a niektore choćby nie wiem jak sie wyprężać to nie dają sie wyszkolić. Ale na zlocie zaprzęgowców wszyscy z psami na smyczach chodzili :cool3: Quote
ewelinabuck Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [B]to mnie tak wstepnie zapiszcie :ja +pies= domek;)[/B] Quote
sacred PIRANHA Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='Paulina87'] Ale na zlocie zaprzęgowców wszyscy z psami na smyczach chodzili :cool3:[/quote] pytanie jak bedzie na naszym zlocie? moze wypowie sie ktos kto bywal na poprzednich?:cool3: ja bede z labkiem mlodym wiec raczej moj agresywny nie edzie...choc kto wie ...moze ktos mu na oko podpadnie:diabloti: Quote
ewelinabuck Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 a ile ma labek???? paulina bierz jure bedziesz ze mna w domku;) Quote
KaRa_ Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 W tamtym roku psy latały luzem ale też były na smyczach gdy źle się zachowywały, np ja czasem wiązałam mojego szcyztla bo wyjadał z śmietmika śmieci bo wyrzucali ludzie chleb pod śmietnmik, albo gdy inne psy były po jedzeniu albo mój to wtedy szaleć nie było mozna:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='ewelinabuck']a ile ma labek???? [/quote] jutro skonczy trzy miesiace:loveu: [quote name='KaRa_']W tamtym roku psy latały luzem ale też były na smyczach gdy źle się zachowywały, np ja czasem wiązałam mojego szcyztla bo wyjadał z śmietmika śmieci bo wyrzucali ludzie chleb pod śmietnmik, albo gdy inne psy były po jedzeniu albo mój to wtedy szaleć nie było mozna:cool3:[/quote] wszytsko pod kontrola musialo byc hihi:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='Niki-lidka']wszytsko pod kontrola musialo byc hihi:evil_lol:[/quote] Mój za dużo szalał wiec musiał odpoczywać a miał wtedy 5miesiecy wiec musiałam go pilnować, raz tak sie zmęczył z zabawa ze później nie miał siły iść do domku i pospał sobie przy stoliku na dworze;) Mój ciagle tak się bawił: [IMG]http://i191.photobucket.com/albums/z51/karatc2/zlot%20V/zlot_P1740124.jpg[/IMG] [IMG]http://i191.photobucket.com/albums/z51/karatc2/zlot%20V/zlot_P1740151.jpg[/IMG] jak widac grzeczne pieski byly bez smyczek Quote
ewelinabuck Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [quote name='Paulina87']Ewelina a jedziesz z Buckiem?[/quote] tak jade z Buckiem;);););) Quote
Recommended Posts