Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysia_']a niech ktoś spróbuje zrezygnować :mad:[/quote]
:oops:Pinhead rezygnuje, bardzo Was przeprasza ale wypadło mu coś ważnego nagle i nie może przyjechać...

Posted

[quote name='komar']ale nikt nie wie czy komus nagle coś bardzo ważnego nie wypadnie;P tobie też zawsze może coś wypaść ze nie dasz rady przyjechac;)[/quote]
Zauważ,że nagle gdy przyszło co do czego wykreśliło się lub zmieniło na namiot ok 5osób:shake:

Posted

[quote name='KaRa_']Dlatego pisze jak wół, dobrze się zastanowić czy na pewno chce się jechać:shake::shake::shake:[/quote]

Oj dobra już się tak nie denerwuj:eviltong: lepiej znajdź mi praktyki w innym terminie, bo ja i Julia tez możemy nie pojechać:placz:

Posted

[quote name='KaRa_']Dlatego pisze jak wół, dobrze się zastanowić czy na pewno chce się jechać:shake::shake::shake:[/quote]

Pewnie, że tak. Ale to naprawdę nie od niego zależało...wypadło mu coś ważnego i musi jechać do rodziny

Posted

[quote name='Atkaaaa']:oops:Pinhead rezygnuje, bardzo Was przeprasza ale wypadło mu coś ważnego nagle i nie może przyjechać...[/quote]
Ok, wykreślam. :roll:

[quote name='monita']Wow dużo ludków jedzie :crazyeye:[/quote]
Dużo, dużo. :cool3:
Jak nigdy. :cool3: :multi:

Posted

[quote name='monita']A jak jest z namiotami - mogę się zecydować np dwa tygodnie przez zlotem ??[/quote]

Możesz :) nawer i dzień wcześniej :)

Posted

Bo ja do tego zlotu, przymierzam się już dłuższy okres czasu, tylko na dzień dzisiejszy nie mogę jechać :shake: ale wszystko może się odkręci :multi:

Posted

[quote name='monita']A jak jest z namiotami - mogę się zecydować np dwa tygodnie przez zlotem ??[/quote]
Tak możesz. ;)

[quote name='monita']Bo ja do tego zlotu, przymierzam się już dłuższy okres czasu, tylko na dzień dzisiejszy nie mogę jechać :shake: ale wszystko może się odkręci :multi:[/quote]
Zapraszamy. :p

Posted

Nie martw się Monita... Mi mama nie pozwoliła bo ta moja bestia jest zbyt głupkowata i my dwie głupkowate bez kontroli to niebezpieczeństwo. Tak mi mama powiedziała... Na szczęście namówiłam ją na odwiedziny na zlocie ;) może nawet 2 razy ;) dobrze że mam jakieś 40 km do Sierakowa :cool3: (albo nawet mniej :evil_lol:) :diabloti:

Posted

Tylko co jak nie uzbieramy tylu osób ile trzeba a właściciel ośrodka powie nam później że jest już za późno na odmówienie go, i będziemy płacić 2 razy tyle żeby spłacić wolne domki:shake:??

Posted

[quote name='Kanzaj']Ależ na tym zlocie szykuje się zabawa!!!:razz:[/quote]
Będzie superrr!!! :multi: :multi: :multi:

[quote name='Izabela124.']Jesli s ajeszcze wolne miejsca to moze termin zgloszen troche przedluzyc?[/quote]
Jest jeszcze co najmniej 6 wolnych miejsc w domkach. :cool3:

[quote name='Patikujek']Tylko co jak nie uzbieramy tylu osób ile trzeba a właściciel ośrodka powie nam później że jest już za późno na odmówienie go, i będziemy płacić 2 razy tyle żeby spłacić wolne domki:shake:??[/quote]
Jeśli zgłoszą się jeszcze 3 osoby (czyli łącznie 43 osoby w domkach), to już zdołamy pokryć koszt wynającia całego ośrodka. Jeśli będzie więcej osób, to nadwyżkę będę zwracać albo wpłacimy na jakieś potrzebujące psiaki. ;)

Więc możemy albo zrezygnować z jakiegoś domku albo jeszcze trochę poczekać, może te 3 osoby się znajdą. :roll: