Atkaaaa Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='Mysia_']a niech ktoś spróbuje zrezygnować :mad:[/quote] :oops:Pinhead rezygnuje, bardzo Was przeprasza ale wypadło mu coś ważnego nagle i nie może przyjechać... Quote
KaRa_ Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Dlatego pisze jak wół, dobrze się zastanowić czy na pewno chce się jechać:shake::shake::shake: Quote
komar Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 ale nikt nie wie czy komus nagle coś bardzo ważnego nie wypadnie;P tobie też zawsze może coś wypaść ze nie dasz rady przyjechac;) Quote
KaRa_ Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='komar']ale nikt nie wie czy komus nagle coś bardzo ważnego nie wypadnie;P tobie też zawsze może coś wypaść ze nie dasz rady przyjechac;)[/quote] Zauważ,że nagle gdy przyszło co do czego wykreśliło się lub zmieniło na namiot ok 5osób:shake: Quote
komar Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 no ale może to faktycznie nie ich wina;) ty sie ciesz ze i tak wiele osob zaplacilo juz;D Quote
rose Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='KaRa_']Dlatego pisze jak wół, dobrze się zastanowić czy na pewno chce się jechać:shake::shake::shake:[/quote] Oj dobra już się tak nie denerwuj:eviltong: lepiej znajdź mi praktyki w innym terminie, bo ja i Julia tez możemy nie pojechać:placz: Quote
Atkaaaa Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='KaRa_']Dlatego pisze jak wół, dobrze się zastanowić czy na pewno chce się jechać:shake::shake::shake:[/quote] Pewnie, że tak. Ale to naprawdę nie od niego zależało...wypadło mu coś ważnego i musi jechać do rodziny Quote
monita Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 A jak jest z namiotami - mogę się zecydować np dwa tygodnie przez zlotem ?? Quote
Asia & Ginger Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='Atkaaaa']:oops:Pinhead rezygnuje, bardzo Was przeprasza ale wypadło mu coś ważnego nagle i nie może przyjechać...[/quote] Ok, wykreślam. :roll: [quote name='monita']Wow dużo ludków jedzie :crazyeye:[/quote] Dużo, dużo. :cool3: Jak nigdy. :cool3: :multi: Quote
Rawa Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='monita']A jak jest z namiotami - mogę się zecydować np dwa tygodnie przez zlotem ??[/QUOTE] Z tego co wiem to można. ;) Quote
Junka Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 [quote name='monita']A jak jest z namiotami - mogę się zecydować np dwa tygodnie przez zlotem ??[/quote] Możesz :) nawer i dzień wcześniej :) Quote
monita Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Bo ja do tego zlotu, przymierzam się już dłuższy okres czasu, tylko na dzień dzisiejszy nie mogę jechać :shake: ale wszystko może się odkręci :multi: Quote
monita Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Może wyciągnę jeszcze kogoś z Krakowa :razz: :p Quote
Asia & Ginger Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 [quote name='monita']A jak jest z namiotami - mogę się zecydować np dwa tygodnie przez zlotem ??[/quote] Tak możesz. ;) [quote name='monita']Bo ja do tego zlotu, przymierzam się już dłuższy okres czasu, tylko na dzień dzisiejszy nie mogę jechać :shake: ale wszystko może się odkręci :multi:[/quote] Zapraszamy. :p Quote
Okamia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Nie martw się Monita... Mi mama nie pozwoliła bo ta moja bestia jest zbyt głupkowata i my dwie głupkowate bez kontroli to niebezpieczeństwo. Tak mi mama powiedziała... Na szczęście namówiłam ją na odwiedziny na zlocie ;) może nawet 2 razy ;) dobrze że mam jakieś 40 km do Sierakowa :cool3: (albo nawet mniej :evil_lol:) :diabloti: Quote
Izabela124. Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Jesli s ajeszcze wolne miejsca to moze termin zgloszen troche przedluzyc? Quote
Patikujek Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Tylko co jak nie uzbieramy tylu osób ile trzeba a właściciel ośrodka powie nam później że jest już za późno na odmówienie go, i będziemy płacić 2 razy tyle żeby spłacić wolne domki:shake:?? Quote
Asia & Ginger Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 [quote name='Kanzaj']Ależ na tym zlocie szykuje się zabawa!!!:razz:[/quote] Będzie superrr!!! :multi: :multi: :multi: [quote name='Izabela124.']Jesli s ajeszcze wolne miejsca to moze termin zgloszen troche przedluzyc?[/quote] Jest jeszcze co najmniej 6 wolnych miejsc w domkach. :cool3: [quote name='Patikujek']Tylko co jak nie uzbieramy tylu osób ile trzeba a właściciel ośrodka powie nam później że jest już za późno na odmówienie go, i będziemy płacić 2 razy tyle żeby spłacić wolne domki:shake:??[/quote] Jeśli zgłoszą się jeszcze 3 osoby (czyli łącznie 43 osoby w domkach), to już zdołamy pokryć koszt wynającia całego ośrodka. Jeśli będzie więcej osób, to nadwyżkę będę zwracać albo wpłacimy na jakieś potrzebujące psiaki. ;) Więc możemy albo zrezygnować z jakiegoś domku albo jeszcze trochę poczekać, może te 3 osoby się znajdą. :roll: Quote
Recommended Posts