Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='olekg18']50% dgm się mnie boi .Nie niszczcie mojej cięzko wypracowanej opini[/quote]

hahaha:D:D:D dobre, dobre:D jak Cie zobacza na żywo to już sie bać nie będą:evil_lol:

Posted

[quote name='olekg18']Powiedziała ta ,która się do mnie nie odzywała przez 1 dzień[/quote]

Ale ja się nie odzywałam nie dlatego, że się Ciebie bałam:D przyszłam sie przywitać, podałam Ci nawet rękę, jakbym się bała to bym z płaczem uciekła:evil_lol:

Posted

Ha ha ha ja tylko sobie leżałem skacowany trochę i mi bd wypominać.
Mrówa zrobie ci 2 takie driny i też legniesz.Zresztą Ty chyba też rzygałaś o ile mnie pamięc nie myli.Ale zgona miałaś napewno

Posted

[quote name='Axusia']ONka, no ale jak wystawa bedzie 10.08 to nie pojade na zlot jesli bedzie w tym samym czasie.[/quote]
Zawsze możesz wrócić do domu 9.08 wieczorem, albo 10.08 wcześnie rano. Dla chcącego nic trudnego. ;)
Z tego co zauważyłam, to onków się zbyt długo nie przygotowuje do wystawy. :roll: :evil_lol:

Posted

Długo moze nie ale ja tam nie tylko dla ONków jadem :cool3::eviltong:
Po za tym akurat klasa szczeniat i na dodatek suk jest pierwsza do oceny :shake::eviltong:
W planach są jeszcze inne rzeczy, zobaczymy jak bedzie.

Posted

[quote name='marmara_19']ONki sie przygotowuje dlugo do wystawy.... niekoniecznie sie spa kapie itp ale cwiczy sie jak najlepszy klus i ustawianie itp...a to trwaaaaaaa[/quote]
[quote name='Axusia']No własnie, moze nie przygotowuje sie ich dzien przed ale kilka miesięcy przed to tak :cool3::eviltong:[/quote]
To akurat dotyczy każdej rasy. Chodziło mi o przygotowanie szaty.

Posted

Ludki sa fajne osrodki wypoczynkowe nad Jeziorem TURAWSKIM w Opolskim.chetnie przyjmuja z psami.Domki typu BRDA duzo tansze niz w Morsku. za 8 osobowy domek z kuchnia,i sanitariatem placilismy 100 zl za dobe.

Sląsk zalew naklo chechlo,domki nad jeziorem 8 osobowe 90 doba bez sanitariatu 50 zl doba.
Dojazd nad zalew autobusem ,albo Wąskotorowka typu retro:lol:
Na miejscu konie,wypozyczalnia rowerow sprzetu wodnego,plaza naturystow i wiele innych atrakcji.