Rawa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Izabela124.']A tak na marginesie co to jest [SIZE=3][B]nóż do harakiri?[/B][/SIZE][/QUOTE] Nóż, a w zasadzie sztylet, którym robi się [url=http://pl.wikipedia.org/wiki/Harakiri]harakiri = seppuku[/url]. Quote
Magot Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Dianeczka']Nóż, a w zasadzie sztylet, którym robi się [URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/Harakiri"]harakiri = seppuku[/URL].[/quote] Fajnee:razz: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Dianeczka']Nóż, a w zasadzie sztylet, którym robi się [URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/Harakiri"]harakiri = seppuku[/URL].[/quote]:crazyeye::crazyeye: Ciekawe czy to boli:evil_lol::evil_lol: Ale nie mam zamiaru sprawdzac:eviltong: Chyba, ze na kims:multi::multi: Quote
Rawa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='magda_drakkar']Fajnee:razz:[/QUOTE] Nooo... :razz: Iza, jakbyś się jednak zdecydowła to mogę być Twoim kaishaku. Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 sprawdz na mnie :diabloti: a ja potem bede cie straszyc do konca twojego zycia jak mnie zbaijesz :evil_lol: fajna zabawa :eviltong: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Dianeczka']Nooo... :razz: Iza, jakbyś się jednak zdecydowłą to mogę być Twoim kaishaku.[/quote]Nie, dzivkujv bardzo, no chyba, ze Drakkar i Bobi mniv nivzle w nocy wkurza to sie zastanowie:razz: Albo im to zrobie:evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gops']sprawdz na mnie :diabloti: a ja potem bede cie straszyc do konca twojego zycia jak mnie zbaijesz :evil_lol: fajna zabawa :eviltong:[/quote]Serio, moge?:razz::multi::multi::multi: Ja tam duchow sie niv boje:eviltong::eviltong: Gozej z pajakami i pobivraniem krwo brrr:shake::shake: Quote
Magot Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Izabela124.']Nie, dzivkujv bardzo, no chyba, ze Drakkar i Bobi mniv nivzle w nocy wkurza to sie zastanowie:razz: Albo im to zrobie:evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi:[/quote] O kurde, to my chyba będziemy jednak spać na zewnątrz:evil_lol: Quote
Rawa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gops']sprawdz na mnie :diabloti: a ja potem bede cie straszyc do konca twojego zycia jak mnie zbaijesz :evil_lol: fajna zabawa :eviltong:[/QUOTE] Mi duchy nie straszne. :evil_lol: Jestem o wiele bardziej przerażająca. :diabloti: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 mozesz :razz: ja tez sie boje pajakow i jesli jakis bedzie w domku to nie wejde..najpierw bedzie trzeba je zabic.. Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gops']mozesz :razz: ja tez sie boje pajakow i jesli jakis bedzie w domku to nie wejde..najpierw bedzie trzeba je zabic..[/quote]Zabijac to niv, ale ma ktos je zbarc bym ich nie widzila. To trzymam za slowo, mam tu siwadkow, ze zgodzilas sie, na wyciachanie brzucha:multi::multi::multi: Quote
Rawa Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gops']mozesz :razz: ja tez sie boje pajakow i jesli jakis bedzie w domku to nie wejde..najpierw bedzie trzeba je zabic..[/QUOTE] Gdzieżby zabijać?! Toż to żywe, biedne, zagubione stworzenia! Quote
Magot Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gops']mozesz :razz: ja tez sie boje pajakow i jesli jakis bedzie w domku to nie wejde..najpierw bedzie trzeba je zabic..[/quote] Osz ty, ja ci dam bezbronne pajączki zabijać:-x Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 to przy okazji moze mnie odchudzi :diabloti: ja tez niemoge widziec ale jak nie zabija to mam wrazenie ze tam wroca bo to tez ich domek :roll: Quote
Junka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ja wiem Iza wam to zrobi jak będzie lunatykowac :evil_lol: Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ja gadam przez sen ale nie lunatykuje :diabloti: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gops']to przy okazji moze mnie odchudzi :diabloti: ja tez niemoge widziec ale jak nie zabija to mam wrazenie ze tam wroca bo to tez ich domek :roll:[/quote] A z zcego to ma cie odchudzac? :crazyeye: Alv pajaczki tez chca zyc, alv ja ich tylko nie lubiam Quote
Magot Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='gops']ja gadam przez sen ale nie lunatykuje :diabloti:[/quote] ja podobno się śmieje przez sen:lol: Więc uwaga jak mnie śmiechawica w nocy napadnie:diabloti: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Junka']ja wiem Iza wam to zrobi jak będzie lunatykowac :evil_lol:[/quote] Ja nie lunatykuje:eviltong::eviltong::shake::shake: Ale za to moj braciak tak, nivzle przeboje z nin byly:evil_lol::evil_lol: Ale to na zlocie wam opowiem jak mi przypomniecie Quote
Junka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Pajaków nie wolno bo tfu tfu bedzie padac :mad: Quote
Izabela124. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Junka']Pajaków nie wolno bo tfu tfu bedzie padac :mad:[/quote] :crazyeye::crazyeye: Takivgo zabobona to ja nie slychalam Quote
gops Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 heh no ja gadam rozne rzeczy ale nie smialam sie nigdy ;) jak to z czego? z tych zbednych 2 kilo na brzuchu :diabloti: Quote
Magot Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 [quote name='Izabela124.']:crazyeye::crazyeye: Takivgo zabobona to ja nie slychalam[/quote] Nie?:razz: Toż to prawda stara jak świat:) Quote
Recommended Posts