Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Izabela124.']A tak na marginesie co to jest [SIZE=3][B]nóż do harakiri?[/B][/SIZE][/QUOTE]

Nóż, a w zasadzie sztylet, którym robi się [url=http://pl.wikipedia.org/wiki/Harakiri]harakiri = seppuku[/url].

Posted

[quote name='Dianeczka']Nóż, a w zasadzie sztylet, którym robi się [URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/Harakiri"]harakiri = seppuku[/URL].[/quote]
Fajnee:razz:

Posted

[quote name='Dianeczka']Nóż, a w zasadzie sztylet, którym robi się [URL="http://pl.wikipedia.org/wiki/Harakiri"]harakiri = seppuku[/URL].[/quote]:crazyeye::crazyeye: Ciekawe czy to boli:evil_lol::evil_lol: Ale nie mam zamiaru sprawdzac:eviltong: Chyba, ze na kims:multi::multi:

Posted

[quote name='Dianeczka']Nooo... :razz: Iza, jakbyś się jednak zdecydowłą to mogę być Twoim kaishaku.[/quote]Nie, dzivkujv bardzo, no chyba, ze Drakkar i Bobi mniv nivzle w nocy wkurza to sie zastanowie:razz: Albo im to zrobie:evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi:

Posted

[quote name='gops']sprawdz na mnie :diabloti: a ja potem bede cie straszyc do konca twojego zycia jak mnie zbaijesz :evil_lol: fajna zabawa :eviltong:[/quote]Serio, moge?:razz::multi::multi::multi: Ja tam duchow sie niv boje:eviltong::eviltong: Gozej z pajakami i pobivraniem krwo brrr:shake::shake:

Posted

[quote name='Izabela124.']Nie, dzivkujv bardzo, no chyba, ze Drakkar i Bobi mniv nivzle w nocy wkurza to sie zastanowie:razz: Albo im to zrobie:evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi:[/quote]
O kurde, to my chyba będziemy jednak spać na zewnątrz:evil_lol:

Posted

[quote name='gops']sprawdz na mnie :diabloti: a ja potem bede cie straszyc do konca twojego zycia jak mnie zbaijesz :evil_lol: fajna zabawa :eviltong:[/QUOTE]

Mi duchy nie straszne. :evil_lol: Jestem o wiele bardziej przerażająca. :diabloti:

Posted

[quote name='gops']mozesz :razz: ja tez sie boje pajakow i jesli jakis bedzie w domku to nie wejde..najpierw bedzie trzeba je zabic..[/quote]Zabijac to niv, ale ma ktos je zbarc bym ich nie widzila. To trzymam za slowo, mam tu siwadkow, ze zgodzilas sie, na wyciachanie brzucha:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='gops']mozesz :razz: ja tez sie boje pajakow i jesli jakis bedzie w domku to nie wejde..najpierw bedzie trzeba je zabic..[/QUOTE]

Gdzieżby zabijać?! Toż to żywe, biedne, zagubione stworzenia!

Posted

[quote name='gops']mozesz :razz: ja tez sie boje pajakow i jesli jakis bedzie w domku to nie wejde..najpierw bedzie trzeba je zabic..[/quote]
Osz ty, ja ci dam bezbronne pajączki zabijać:-x

Posted

to przy okazji moze mnie odchudzi :diabloti:
ja tez niemoge widziec ale jak nie zabija to mam wrazenie ze tam wroca bo to tez ich domek :roll:

Posted

[quote name='gops']to przy okazji moze mnie odchudzi :diabloti:
ja tez niemoge widziec ale jak nie zabija to mam wrazenie ze tam wroca bo to tez ich domek :roll:[/quote]
A z zcego to ma cie odchudzac? :crazyeye: Alv pajaczki tez chca zyc, alv ja ich tylko nie lubiam

Posted

[quote name='gops']ja gadam przez sen ale nie lunatykuje :diabloti:[/quote]
ja podobno się śmieje przez sen:lol: Więc uwaga jak mnie śmiechawica w nocy napadnie:diabloti:

Posted

[quote name='Junka']ja wiem Iza wam to zrobi jak będzie lunatykowac :evil_lol:[/quote]
Ja nie lunatykuje:eviltong::eviltong::shake::shake: Ale za to moj braciak tak, nivzle przeboje z nin byly:evil_lol::evil_lol: Ale to na zlocie wam opowiem jak mi przypomniecie