Mysia_ Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='olekg18']No kupujesz bilet i mówisz ,e do tego jeszcze dla psa i tyle.Mysia kupi dla siebie i odrazu dla psa.Którym będzie np.kaja i tyle:P Myssia-pozwole ci się nawet z kają bawić :P jak ją wezmiesz na swój bilet[/quote] no nie wiem, nie wiem :eviltong: :evil_lol: Quote
mrowa23 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 mi data kazda pasuje ale wolalabym wiedziec wczesniej zeby moc zaczac forsowac kogos jeszcze;) Quote
olekg89 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 I zostawisz mnie na pastwe losu samego w pociągu:( Wiem uwielbiam tą twoją łysą głowisię hahah:) Quote
Szamanka Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [COLOR="DarkGreen"][B]Chyba coniektóre osoby zapomniały już jak smakuje banicja :cool1: Na tym forum wszystkich obowiązują zasady dobrego wychowania, dlatego radzę zastanowić się kilka razy nad formą swojej wypowiedzi nim kliknie się ikonkę "Zatwierdź". Zachowujcie się, bo Dogomanie czytają ludzie w każdym wieku.:cool1: Jeszcze jeden wyskok i osoby, dla których kultura jest rzeczą obcą, zostaną zbanowane. [/B][/COLOR] Quote
goldenka245 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Mi również pasują obie daty, jednak wolę tą pierwszą! :) Quote
Asia & Ginger Posted December 12, 2007 Author Posted December 12, 2007 Dzwoniłam po ośrodkach i oto jakie mam wieści. :cool3: Ośrodek w Pile, koło Poznania, gdzie w tym roku był obóz klikerowy: [URL]http://mosir.i-pila.pl/?go=plotki[/URL] Nikt nie odbierał. :shake: Ośrodek w Jankowie Dolnym, koło Gniezna, gdzie odbył się Zlot Szansowiczów - na pomoc goldenom: [URL]http://www.jankowodolne.com.pl/jankowo.html[/URL] Pani się zgadza, ale prosiła, żeby zadzwonić jeszcze raz pod koniec stycznia, bo może będzie miała 3 domki dla nas na uboczu, ale teraz nie wie. Sieraków: [URL]http://www.mojeeldorado.nxs.pl/[/URL] Tu również Pani się zgadza, mają 10 domków 4-5 osobowych (110 zł/domek/dobę). Można też przyjechać pod namiot, ale nie mają osobnego węzła sanitarnego i trzeba będzie korzystać z łazienek w domkach. Opłata za psa: małego 5 zł, dużego 10 zł za dobę. Karpicko: [URL]http://jelonek.spanie.pl/[/URL] Pan się zgadza, chociaż na początku mówił, że w sezonie nie bardzo. Ale po dłuższej konwersacji stwierdził, że da się coś wykombinować w spokojniejszej części ośrodka. Mozna przyjechać pod namiot, cena: 5 zl osoba i 10 namiot za dobę. Psy nie mogą biegać luzem po ośrodku. Bory Tucholskie: [URL]http://tlen1.spanie.pl/[/URL][/quote] Nikt nie odbierał. :shake: Sulejów: [URL]http://www.osirvictoria.oit.pl/[/URL] "Obiekty nasze dostępne są dla turystów zmotoryzowanych oraz posiadaczy psów Tutaj Pani też się zgadza. Domki są 4-5 osobowe. Opłata za jedną osobę to 20 zł/dobę. Za psa 5 zł/dobę. Za namiot 5 zł. Co Wy na to? :cool3: Jak macie jeszcze jakieś kontakty, to czekam na linki, telefony. :cool3: Quote
Kida i Olo Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Mi się najbardziej podoba Sulejów;). Quote
goldenka245 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Kida i Olo']Mi się najbardziej podoba Sulejów;).[/quote] Tylko domki 4os. o ile dobrze doczytałam:-( Quote
Kida i Olo Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 4-5 os. ;). Jasne, że lepiej byłoby więcej:-(, ale to nie jest jeszcze tak źle, nie jest drogo, cały ośrodek bardzo ładny... Quote
olekg89 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 uuuuuu a cóż to się stało ,że Szamanka(Ty chyba najbardziej mnie nie nawidzisz ze wszystkich modów) się Tutaj pojawiła.Czyżby ktoś ją nasłał?hmm ? Jesli chcesz banować juz tak baaardzo to są osoby ,które bardziej odemnie tego bana potrzebują:)Szkoda ,że jesteś tak przesączona goryczą i nienawiścią do mojej skromnej osoby.:)Niestety prawda jest taka ,że każdy geniusz zostaje doceniony dopiero po swojej śmierci.Za parę lat będziesz mogła się pochwalić ,że miałaś zaszczyt ze mną "korespondować" na forum:) Jak sama zauważyłaś droga szamanko ten ban był moim banem nr XXX (sam niewiem ile ich miałem) i nic to we mnie nie zmienia .Czas się pogodzić z tym ,że jestem niereformowalny:) Z drugiej strony jstem bardzxo ciekaw kto na mnie donosi ,bo z tego co zauważyłem na dogomani pojawiasz się sporadycznie.I napewno nie masz czasu śledzić wszystkich moich niezwykle inteligentnych wypowiedzi:) Serdecznie pozdrawiam:)I życzę ci już teraz Wesołych i pogodnych świąt ,oraz szczęśliwego nowego roku.W którym będziesz mnie ścigać za "chamstwo""arogancję" itd. P.S. Reasumując moją powyższą wypowiedź : a)proszę o nie banowanie mnie do czasu jakiegoś rażącego w oczy wyskoku. b)oraz obiektywnej oceny mojego zachowania ,które w 99% jest prowokowane ,przez innych według Ciebie świetych użytkowników tego znanego portalu c) przepraszam również za to ,że post ten został napisany tutaj na forum pubicnym,ale niestety funkcja PW nie wysyła wiadomości z mojego profilu. Z góry dziękuje za wytrwałośc w czytaniu tego posta ,gdyż jest to najdłuższy post napisany przezemnie podczas mojej długoletniej "bytności" na portalu dogomania.pl POzdrawiam jeszcze raz OLUŚ Quote
Axusia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Wiem, ze gdzieś tu było takie miejsce. Nie pamietam dokładnie gdzie. Popytam i napisze. 4h z dwoma psami w tym z jednym szczeniakiem to ciut duzo. Po za tym ja wygodna jestem :cool3: jezdzic mi sie nie chce :eviltong::loveu: Quote
olekg89 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Axunia też bd jechał pare godzin też z 2 psami.I jakoś nie marudze.Nie pasuje ci ,bo z adaleko niejedź proste. Nic do ciebie nie mam ,ale branie matki(nawet niewiem jak bardzo laytowej) na zlot to przegięcie.14letnia Czipsowa na zlot pojechała sama (3 lata temu) do teraz zgwalcona nie zostala ,żyje i ma sie bardzo dobrze . Niektórzy(nie ja) są dobrze wychowani i przy osobie starszej bd się pilnować. Znów wyjde na chama ,bo tylko ja pisze to co myśle. Ale branie matki na zlot to zły pomysł. Wybacz za szczerość Quote
Mi. Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [B]Olek zgadzam sie :/ bez przesady Axusia... ile ty masz lat?[/B] Quote
olekg89 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Jak chcesz ja się hamowac nie bd.Klnąc jak klnę zamierzam i tyle:) Nie watpie ,że Twoja mama jest spooko ,wyluzowana jak dla mnie moze nawet trawke palić.Zlot to zlot jest dla użytkowników.Szczerze mówiąc nawet średnio podoba mi się zabieranie osób towarzyszacych z poza naszego"klanu" dogomaniackiego Quote
Axusia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Nie jade :roll: Mozecie mnie wykreślic. Quote
olekg89 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 JUż już Axusi ociera łezki i jedzie na zlocik.Bo gadam z nią na gg ,aby wyjaśnić tą sytuację Quote
rose Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 [quote name='Axusia']Nie jade :roll: Mozecie mnie wykreślic.[/quote] Ej no nie ma sie co obrażać;) przecież nikt nie zabrania Ci jechac;) Quote
polciuaa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Wiecie co...w sumie wcale sie nie dziwei,ze Axusia tak postapila...mnie tez by bylo przykro...bo to,ze ktos sobie zazartowal to nie powod do jakis awantur...czy czegos... Quote
Axusia Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Ja sie wcale nie obrażam. Poprostu nie chce jechać do ludzi ktorym nie odpowiada towarzystwo mojej mamy. Quote
olekg89 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Axiusia jest na dobrej drodze przyjazdu na zlot.Ah ten mój urok osobisty. Dogomanka0-prosił cię kto o pomoc? Quote
basia bonnie Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Olek, masz talent pedagogiczny :evil_lol: Quote
polciuaa Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Nie wiem...ale zauwazylam,ze Ty Olek masz taki jakis...nie wiem jak to nazwac...do wszytskich masz zawsze jakis pretensje... A co do Twojego pytania,to nikt mnie nie prosil o pomoc...wiec prosze bardzo..sie nie bede odzywac,ale chcialabym tylko przypomniec,ze to forum jest publiczne i kazdy moze to wyrazac swoje zdanie..wiec skoro Ty je wyraziles to dlaczego ja go tego nie moge zrobic.? Quote
orzech Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 ciekawy jestem dlaczego moj poranny post zostal usuniety?? nie przypominam sobie zebym pisal cos wulgarnego... ale przyzwyczailem sie juz do PISprawia na tym forum... wiec zaskoczony nie jestem:roll: co do kolezanki, ktora jedzie z mama... nie widze, zadnego problemu... przeciez nie ma zadnej granicy wiekowej.... chyba, ze sie myle? wiec nie rozumiem problemu. jak ktos nie chce to nie musi obracac flaszki z mama axusi... chociaz ja sie chetnie napije :lol: dla mnie moga jechac osoby na emeryturze, kalekie, na wozkach, noworodki, górnicy i rolnicy... niczego to dla mnie nie zmienia i napewno nie bedzie mi przeszkadzac... jedyne czego nie bede tolerowal to ludzi... (kazdy wie jakich ludzi nie lubie) wiec nie bede pisal bo znowu jakas sprytna moderatorka sie przyczepi o rasizm i skasuje moja wypowiedz. dziekuje ;) Quote
olekg89 Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Trzym ...yj . Znamy się z Dorotą jednak i mamy wspólnych wrogów na forum owczarek.pl Ona też jest wredna hahah . Quote
Recommended Posts