Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Ale w tym Jankowie to widzę,że też duzo ludzi pewnie będzie :shake:[/B][/I][/quote]
Rinuś co my nie powiemy to dla Ciebie źle:shake:że daleko,że dużo ludzi,że do wody dostep musisz miec itp

Posted

[quote name='KaRa_']Rinuś co my nie powiemy to dla Ciebie źle:shake:że daleko,że dużo ludzi,że do wody dostep musisz miec itp[/quote]
[I][B]To nie jest dla mnie źle...
no ale przecież jeśli woda jest a ja mam psa który kocha wodę i się okaże że psy nie moga się tam kąpać to przecież nie warto jechać i męczyć psa prawda?
zresztą nie tylko mój pies na dogo uwielbia wodę i zapewne właścicielom byłoby na rękę,żeby można było tam kąpać psa...
a że daleko to nie ja pisałam...dla mnie może być...:cool1:
no wyobraź sobie ,że jedziemy gdzie jest pełno dzieci ( tak jak Asi powiedział ten Pan) i 20 psów biega po ośrodku...:shake:[/B][/I]

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]To nie jest dla mnie źle...
no ale przecież jeśli woda jest a ja mam psa który kocha wodę i się okaże że psy nie moga się tam kąpać to przecież nie warto jechać i męczyć psa prawda?
zresztą nie tylko mój pies na dogo uwielbia wodę i zapewne właścicielom byłoby na rękę,żeby można było tam kąpać psa...
a że daleko to nie ja pisałam...dla mnie może być...:cool1:
no wyobraź sobie ,że jedziemy gdzie jest pełno dzieci ( tak jak Asi powiedział ten Pan) i 20 psów biega po ośrodku...:shake:[/B][/I][/quote]
dlategoAsia szuka dalej...jej pies też lubi pewnie wodę, mój lubi wode wiec co za problem, jak chcesz możesz pomóc szukać Asi jakiś ośrodków w centrum Polski tym razem wybrana pozostała( na kolejne 5zlotów :diabloti:) Wielkopolska, bo po Ślązakach najwięcej jechało Wielkopolan wiec trzeba się przyjemnościami dojazdu dzielić i dać innym taniej dojechać bo bliżej.

Posted

Doba w domku 10-odobowym jest tam napisane że 160 zł. to jak to podzielić na 10 osób to po 16 złoty od osoby(to jak za namiot) fajnie
tylko nie wiem jak tam z psami, Asia musi się wypowiedzieć

Posted

[quote name='Patikujek']Doba w domku 10-odobowym jest tam napisane że 160 zł. to jak to podzielić na 10 osób to po 16 złoty od osoby(to jak za namiot) fajnie
tylko nie wiem jak tam z psami, Asia musi się wypowiedzieć[/quote]

w tamtym roku w maju był tam obóz klikerowy wiec sporo psów było;)

Posted

[COLOR=DarkGreen][B]Jeśli był tam obóz klikerowy były i psy.
Więc tylko się upewnić trzeba:diabloti:
Z Pozka to już do Piły będziemy mieli rzut beretem:multi:
Mam tylko nadzieje, że wszystko się ułoży tak jak powinno:p
[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Patikujek']Jak też, więć Asiuniu daj później znać co jak gdzie i kiedy

a poza tym co myslicie o terminie zjazdu 5-9 lub 6-10??[/quote]

od 6-10 wtedy łatwiej mi będzie wziąść urlop bo wezme od pon do pt a weekend i tak wolny będę miała :lol:

Posted

[quote name='goldenka245']JA tylko proszę, żeby na zlocie kontrolować i pilnować orzecha:diabloti:

.....:evil_lol:[/quote]

ja nie wiem czy Ci w ogole pozwole pojechac.... to bedzie chyba 8 miesiac:lol:... wiec dla dobra naszej dzidzi chyba zostaniesz w domku, [SIZE=1]a ja poszaleje sobie :evil_lol:[/SIZE]

Posted

[quote name='ulvhedinn']Asia ja jeszcze poszukam namiarów na ten ośrodek w Karpicku, w którym byłam, tyle, że tam zadnych luksusów nie ma, sa pokoiki na 2-4 osoby chyba ze trzy duże przyczepy do wynajęcia i pole namiotowe. Ale psy raczej lubią (byłam z trójka).... No i piekne jezioro, mało ludzi...[/quote]
No to czekam na namiary. :cool3:

[quote name='Rinuś'][I][B]To nie jest dla mnie źle...[/B][/I]
[I][B]no ale przecież jeśli woda jest a ja mam psa który kocha wodę i się okaże że psy nie moga się tam kąpać to przecież nie warto jechać i męczyć psa prawda?[/B][/I]
[I][B]zresztą nie tylko mój pies na dogo uwielbia wodę i zapewne właścicielom byłoby na rękę,żeby można było tam kąpać psa...[/B][/I]
[I][B]a że daleko to nie ja pisałam...dla mnie może być...:cool1:[/B][/I]
[I][B]no wyobraź sobie ,że jedziemy gdzie jest pełno dzieci ( tak jak Asi powiedział ten Pan) i 20 psów biega po ośrodku...:shake:[/B][/I][/quote]
Rinuś, te zdjęcia, które tam były, na pewno były robione na plaży głównej, a tam zawsze jest pełno ludzi i psów zazwyczaj wprowadzać nie można, a już pozwalać im pływać tym bardziej nie można. Ale jeziora mają zazwyczaj jeszcze plaże poboczne i plaże dzikie, gdzie psy jak najbardziej mogą się pluskać.

[quote name='KaRa_']dlategoAsia szuka dalej...jej pies też lubi pewnie wodę, mój lubi wode wiec co za problem, jak chcesz możesz pomóc szukać Asi jakiś ośrodków w centrum Polski tym razem wybrana pozostała( na kolejne 5zlotów :diabloti:) Wielkopolska, bo po Ślązakach najwięcej jechało Wielkopolan wiec trzeba się przyjemnościami dojazdu dzielić i dać innym taniej dojechać bo bliżej.[/quote]
Masz rację KaRa, moja psica uwielbia wodę, toż to cocker. Także na pewno nie wybiorę miejsca, gdzie psy będą miały absolutny zakaz wchodzenia do wody. ;) Ale na pażach głównych niestety nie będą raczej mogły korzystać z kąpieli.

[quote name='KaRa_']w tamtym roku w maju był tam obóz klikerowy wiec sporo psów było;)[/quote]
No właśnie, obóz był w maju, czyli przed sezonem, nie wiadomo jak sytuacja będzie wyglądała w środku sezonu. :roll:

[quote name='Patikujek']Jak też, więć Asiuniu daj później znać co jak gdzie i kiedy

a poza tym co myslicie o terminie zjazdu 5-9 lub 6-10??[/quote]

[quote name='KaRa_']od 6-10 wtedy łatwiej mi będzie wziąść urlop bo wezme od pon do pt a weekend i tak wolny będę miała :lol:[/quote]
Też myślę, że termin 6 - 10 bedzie lepszy. ;)

Posted

A Sieraków?
[URL]http://www.mojeeldorado.nxs.pl/[/URL]
Karpicko ponoć suuuper bo brat tam był w tym roku
[URL]http://jelonek.spanie.pl/[/URL]
Wprawdzie nie Wielkopolska, Bory Tucholskie
[url]http://tlen1.spanie.pl/[/url]

Posted

W Borach Tucholskich (w sumie to w okol chojnic) mam znajomych ;) Świetnie tam jest:)
[quote] wiec dla dobra naszej dzidzi chyba zostaniesz w domku, [SIZE=1]a ja poszaleje sobie[/quote]
Czy tobie się coś nie pomyliło? :D
[/SIZE]

Posted

[quote name='Axusia']Nie jestem w temacie i nie chce mi sie przelatywać all stron, czy jest jakies inne miejsce ? blizej Gdyni ?[/QUOTE]
Orzech- FOCH.Nie odzywaj się do mnie!
Oo domek 10osobowy byłby super!
A Orzecha na zlocie bd pilnował JA!Bo jest mój i tylko mój:)