KaRa_ Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Mi też Sami Swoi się podobają estetycznie na zdjęciach wygląda no i całkiem duże domki te 7-osobowe;) Quote
olekg89 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Bora-przecież i tak wiesz ,ze cie uwielbiam hehhe Quote
Rinuś Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='goldenka245']Domek z psem ! ;) (w domku chcę widzieć koniecznie Rinuś ;)) )[/quote] [I][B]nie ma innej opcji :loveu:[/B][/I] [quote name='Mi.'][B]ja do domku z rinus, basia, goldenka i KAMILKIEM!!!:evil_lol:[/B][/quote] [I][B]haha wczoraj rozmawiałam z Kamilkiem i powiedział,że jak to jest tak blisko niego to nawet jak nie dostanie urlopu to na weekend wpadnie do nas :multi: i ja już uprzedziłam wszystko i powiedziałam,że pewnie Olusia będzie chciała być z nami w domku :evil_lol: to wychodzi tak: Ja,Mi,Basia,Goldi ,Aleb i Kamil ? :eviltong:[/B][/I] [COLOR=Red][I][B]a mam pytanie takie inne :evil_lol: bo jak by w razie Kamil dojechał to my pewnie byśmy poszli na te 2 czy 3 noce do namiotu :evil_lol: ale domek by był opłacony :p czy za namiot trzeba płacić?i ile?[/B][/I][/COLOR] Quote
goldenka245 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Rinuś'] [COLOR=Red][I][B]a mam pytanie takie inne :evil_lol: bo jak by w razie Kamil dojechał to my pewnie byśmy poszli na te 2 czy 3 noce do namiotu :evil_lol: ale domek by był opłacony :p czy za namiot trzeba płacić?i ile?[/B][/I][/COLOR][/quote] Ekhem....:diabloti: Quote
Rinuś Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='goldenka245']Ekhem....:diabloti:[/quote] [I][B]No co ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: no nie będziemy tak przy Was przecież :evil_lol:[/B][/I] Quote
ulvhedinn Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Ja wymagań co do współdomkowiczów nie mam, tylko od razu uprzedzam, będzie ze mną Aksica, która jest sparaliżowana, więc zdarzaja się jej wpadki i będzie po domku latać w pieluszce. Więc żeby nikomu nie przeszkadzał widok "foczki" w pampersiku:evil_lol: Obaw, że wasze psiaki moga byc np. zbyt zabawowe i uszkodzic Kra proszę nie miec, jej się nie da uszkodzić, za to jest zbzikowana i wybitnie zabawowa ;) Piszę to, bo się spotkałam juz wiele razy z postawą "a czy jej się nic nie stanie, jak mój na nią np.skoczy w zabawie" ;) Quote
goldenka245 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Izabela124.']Szkoda, ze tak daleko....[/quote] Zawsze dojazd można jakoś skombinować,np. pociągiem? Ja przecież też nie mam blisko ;) Quote
basia bonnie Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 to też, no ale wiadomo, że chyba nigdy nie będzie tak, żeby każdemu pasowało :roll: Quote
goldenka245 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Nie liczy się ilość (km) ale jakość(spędzonego czasu) (wow, jaka mądrość hahahahah):cool3: Quote
basia bonnie Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 no właśnie, więc nie ma co narzekać że za daleko tylko kombinować jakby się mogło dojechać :evil_lol: :) Quote
Izabela124. Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Chetnie bym sie z wami spotkala, bo jeszcze z nikim z dogo nie milam przyjemnosci. Bede kombinowac transport, zobaczymy czy mi sie uda Ps. Moj psiak atakuje gdy ktos na mnie krzyczy lub sie ze mna bije Quote
basia bonnie Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 no to powiedz gdzie mieszkasz :) i może ktoś z Twoich okolic też pojedzie :) Quote
Izabela124. Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Mieszkam w Suwałkach drugi koniec polski, kolo Bialegostoku jak by ktos nie wiedzial, woj.podlaskie Quote
Patikujek Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Nie chce mi się czytac wszystkiego na razie za chwilę nadrobię a co do zlotu to na 90% będę + pies - domek:D P.S Dlaczego w zestawie domku jednego nie zostałam jeszcze ja zaznaczona:mad: Oluś:mad: Przydałby się domek 10osobowy co by jeszcze mysię wrzucić i Lucę:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='rose']Co do tych ośrodków to SAMI SWOI mi sie najbardzoej widzi.. A co Wy o tym sądzicie?;)[/quote] [quote name='Usia']Przyznam ze i mi ich oferta najbardziej podpada :cool3:[/quote] [quote name='KaRa_']Mi też Sami Swoi się podobają estetycznie na zdjęciach wygląda no i całkiem duże domki te 7-osobowe;)[/quote] Mi też najbardziej podobają się SAMI SWOI i tam w pierwszej kolejności będę dzwonić. :cool3: Fajnie, że mają domki 7- i 4-osobowe do wyboru. :cool3: Poza tym ten ośrodek leży już nieco dalej od najbardziej obleganej części Boszkowa. [quote name='Rinuś'][I][B]nie ma innej opcji :loveu:[/B][/I] [I][B]haha wczoraj rozmawiałam z Kamilkiem i powiedział,że jak to jest tak blisko niego to nawet jak nie dostanie urlopu to na weekend wpadnie do nas :multi:[/B][/I] [I][B]i ja już uprzedziłam wszystko i powiedziałam,że pewnie Olusia będzie chciała być z nami w domku :evil_lol:[/B][/I] [I][B]to wychodzi tak:[/B][/I] [I][B]Ja,Mi,Basia,Goldi ,Aleb i Kamil ? :eviltong:[/B][/I] [COLOR=red][I][B]a mam pytanie takie inne :evil_lol: [/B][/I][/COLOR] [I][B][COLOR=red]bo jak by w razie Kamil dojechał to my pewnie byśmy poszli na te 2 czy 3 noce do namiotu :evil_lol: ale domek by był opłacony :p czy za namiot trzeba płacić?i ile?[/COLOR][/B][/I][/quote] Rinuś, zaraz zacznę dzwonić po ośrodkach i o wszysko wypytam. Teraz nie mam czasu, bo oglądam "Modę na sukces"... :diabloti: [quote name='ulvhedinn']Ja wymagań co do współdomkowiczów nie mam, tylko od razu uprzedzam, będzie ze mną Aksica, która jest sparaliżowana, więc zdarzaja się jej wpadki i będzie po domku latać w pieluszce. Więc żeby nikomu nie przeszkadzał widok "foczki" w pampersiku:evil_lol: Obaw, że wasze psiaki moga byc np. zbyt zabawowe i uszkodzic Kra proszę nie miec, jej się nie da uszkodzić, za to jest zbzikowana i wybitnie zabawowa ;) Piszę to, bo się spotkałam juz wiele razy z postawą "a czy jej się nic nie stanie, jak mój na nią np.skoczy w zabawie" ;)[/quote] Miałam przyjemność poznać Aksę osobiście i stwierdzam, że to wspaniała psica, która w ogóle nie czuje się jak niepełnosprawna, a zachowuje się jak zupełnie młody, zdrowy psiak. :loveu: [quote name='Patikujek']Nie chce mi się czytac wszystkiego na razie za chwilę nadrobię a co do zlotu to na 90% będę + pies - domek:D[/quote]Już Cię zapisuję Pati. :loveu: Quote
Patikujek Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Ja jestem za SAmi Swoi I domkiem 7-osobowym(bo widzę że waszego domku olek już listę osób zrobił jest was tam sześć to ja bym 7 doszła, bo jak bez was to nie impreza:shake:) Quote
mrowa23 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 to ja w sumie tez pewnie sie zjawie... ja+fana+pewnie norbert+domek bo sie nie upchamy do namiotu... (podprowadzimy jeszcze fi i casie ale ciii zeby tylko casia nic nei wiedziala ;) czy ciocia pagaj jedzie i michal? Quote
Asia & Ginger Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='mrowa23']to ja w sumie tez pewnie sie zjawie... ja+fana+pewnie norbert+domek bo sie nie upchamy do namiotu... (podprowadzimy jeszcze fi i casie ale ciii zeby tylko casia nic nei wiedziala ;) czy ciocia pagaj jedzie i michal?[/quote] Ok, nic nie powiemy. ;) [quote name='monita']Już tyle osób przybywa :crazyeye:[/quote] Wiesz, to jest lista początkowa, na koniec może wyglądać zupełnie inaczej. :roll: Quote
Patikujek Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 jeeee ciocia mrówa:loveu: Jak mnie nie będa chcieli w domku Kary to się do was wprowadzę:multi: Baks jakoś to wytrzyma:evil_lol: A michła by sie przydał bo z kim będę sobie dogadywała:D:D:D:evil: Quote
mrowa23 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 my tam zapraszamy a fana powinna juz byc ekhm dojrzalsza;P teoretycznie...a poki co wszyscy juz uciekaja on faniszcza ze swoimi psami bo juz nie jest slodkim malym ciaptuchem tylko chudym wielkim dogiem;) a od norberta tez uciekaja bo to pies morderca przeciez;P hehe Quote
Agga Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [QUOTE]czy ciocia pagaj jedzie i michal?[/QUOTE] [COLOR=DarkGreen][B]Mrówa popracuję nad ciocią Pagaj:diabloti:[/B][/COLOR] Quote
tusia. Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Miejsce na zlot wybrane super! Byłam tam w te wakacje. Bosko :). W jeziorze woda czysta i cieplutka. :) Quote
mrowa23 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 rozuumiem ze michal dla glutowatego doga nie przyjedzie ale moze w teraz dla misiowatego norbiego przyjedzie to i mame zabierze:P Quote
Recommended Posts