Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='goldenka245']Domek z psem ! ;)
(w domku chcę widzieć koniecznie Rinuś ;)) )[/quote]
[I][B]nie ma innej opcji :loveu:[/B][/I]
[quote name='Mi.'][B]ja do domku z rinus, basia, goldenka i KAMILKIEM!!!:evil_lol:[/B][/quote]
[I][B]haha wczoraj rozmawiałam z Kamilkiem i powiedział,że jak to jest tak blisko niego to nawet jak nie dostanie urlopu to na weekend wpadnie do nas :multi:
i ja już uprzedziłam wszystko i powiedziałam,że pewnie Olusia będzie chciała być z nami w domku :evil_lol:
to wychodzi tak:
Ja,Mi,Basia,Goldi ,Aleb i Kamil ? :eviltong:[/B][/I]

[COLOR=Red][I][B]a mam pytanie takie inne :evil_lol:
bo jak by w razie Kamil dojechał to my pewnie byśmy poszli na te 2 czy 3 noce do namiotu :evil_lol: ale domek by był opłacony :p czy za namiot trzeba płacić?i ile?[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='Rinuś']

[COLOR=Red][I][B]a mam pytanie takie inne :evil_lol:
bo jak by w razie Kamil dojechał to my pewnie byśmy poszli na te 2 czy 3 noce do namiotu :evil_lol: ale domek by był opłacony :p czy za namiot trzeba płacić?i ile?[/B][/I][/COLOR][/quote]
Ekhem....:diabloti:

Posted

[quote name='goldenka245']Ekhem....:diabloti:[/quote]
[I][B]No co ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
no nie będziemy tak przy Was przecież :evil_lol:[/B][/I]

Posted

Ja wymagań co do współdomkowiczów nie mam, tylko od razu uprzedzam, będzie ze mną Aksica, która jest sparaliżowana, więc zdarzaja się jej wpadki i będzie po domku latać w pieluszce. Więc żeby nikomu nie przeszkadzał widok "foczki" w pampersiku:evil_lol: Obaw, że wasze psiaki moga byc np. zbyt zabawowe i uszkodzic Kra proszę nie miec, jej się nie da uszkodzić, za to jest zbzikowana i wybitnie zabawowa ;)
Piszę to, bo się spotkałam juz wiele razy z postawą "a czy jej się nic nie stanie, jak mój na nią np.skoczy w zabawie" ;)

Posted

Nie chce mi się czytac wszystkiego na razie za chwilę nadrobię a co do zlotu to na 90% będę + pies - domek:D

P.S
Dlaczego w zestawie domku jednego nie zostałam jeszcze ja zaznaczona:mad:
Oluś:mad:
Przydałby się domek 10osobowy co by jeszcze mysię wrzucić i Lucę:evil_lol:

Posted

[quote name='rose']Co do tych ośrodków to SAMI SWOI mi sie najbardzoej widzi.. A co Wy o tym sądzicie?;)[/quote]
[quote name='Usia']Przyznam ze i mi ich oferta najbardziej podpada :cool3:[/quote]
[quote name='KaRa_']Mi też Sami Swoi się podobają estetycznie na zdjęciach wygląda no i całkiem duże domki te 7-osobowe;)[/quote]
Mi też najbardziej podobają się SAMI SWOI i tam w pierwszej kolejności będę dzwonić. :cool3: Fajnie, że mają domki 7- i 4-osobowe do wyboru. :cool3:
Poza tym ten ośrodek leży już nieco dalej od najbardziej obleganej części Boszkowa.

[quote name='Rinuś'][I][B]nie ma innej opcji :loveu:[/B][/I]

[I][B]haha wczoraj rozmawiałam z Kamilkiem i powiedział,że jak to jest tak blisko niego to nawet jak nie dostanie urlopu to na weekend wpadnie do nas :multi:[/B][/I]
[I][B]i ja już uprzedziłam wszystko i powiedziałam,że pewnie Olusia będzie chciała być z nami w domku :evil_lol:[/B][/I]
[I][B]to wychodzi tak:[/B][/I]
[I][B]Ja,Mi,Basia,Goldi ,Aleb i Kamil ? :eviltong:[/B][/I]

[COLOR=red][I][B]a mam pytanie takie inne :evil_lol: [/B][/I][/COLOR]
[I][B][COLOR=red]bo jak by w razie Kamil dojechał to my pewnie byśmy poszli na te 2 czy 3 noce do namiotu :evil_lol: ale domek by był opłacony :p czy za namiot trzeba płacić?i ile?[/COLOR][/B][/I][/quote]
Rinuś, zaraz zacznę dzwonić po ośrodkach i o wszysko wypytam. Teraz nie mam czasu, bo oglądam "Modę na sukces"... :diabloti:

[quote name='ulvhedinn']Ja wymagań co do współdomkowiczów nie mam, tylko od razu uprzedzam, będzie ze mną Aksica, która jest sparaliżowana, więc zdarzaja się jej wpadki i będzie po domku latać w pieluszce. Więc żeby nikomu nie przeszkadzał widok "foczki" w pampersiku:evil_lol: Obaw, że wasze psiaki moga byc np. zbyt zabawowe i uszkodzic Kra proszę nie miec, jej się nie da uszkodzić, za to jest zbzikowana i wybitnie zabawowa ;)
Piszę to, bo się spotkałam juz wiele razy z postawą "a czy jej się nic nie stanie, jak mój na nią np.skoczy w zabawie" ;)[/quote]
Miałam przyjemność poznać Aksę osobiście i stwierdzam, że to wspaniała psica, która w ogóle nie czuje się jak niepełnosprawna, a zachowuje się jak zupełnie młody, zdrowy psiak. :loveu:

[quote name='Patikujek']Nie chce mi się czytac wszystkiego na razie za chwilę nadrobię a co do zlotu to na 90% będę + pies - domek:D[/quote]Już Cię zapisuję Pati. :loveu:

Posted

Ja jestem za SAmi Swoi
I domkiem 7-osobowym(bo widzę że waszego domku olek już listę osób zrobił jest was tam sześć to ja bym 7 doszła, bo jak bez was to nie impreza:shake:)

Posted

to ja w sumie tez pewnie sie zjawie...
ja+fana+pewnie norbert+domek bo sie nie upchamy do namiotu... (podprowadzimy jeszcze fi i casie ale ciii zeby tylko casia nic nei wiedziala ;) czy ciocia pagaj jedzie i michal?

Posted

[quote name='mrowa23']to ja w sumie tez pewnie sie zjawie...
ja+fana+pewnie norbert+domek bo sie nie upchamy do namiotu... (podprowadzimy jeszcze fi i casie ale ciii zeby tylko casia nic nei wiedziala ;) czy ciocia pagaj jedzie i michal?[/quote]
Ok, nic nie powiemy. ;)

[quote name='monita']Już tyle osób przybywa :crazyeye:[/quote]
Wiesz, to jest lista początkowa, na koniec może wyglądać zupełnie inaczej. :roll:

Posted

jeeee ciocia mrówa:loveu:
Jak mnie nie będa chcieli w domku Kary to się do was wprowadzę:multi:
Baks jakoś to wytrzyma:evil_lol:

A michła by sie przydał bo z kim będę sobie dogadywała:D:D:D:evil:

Posted

my tam zapraszamy a fana powinna juz byc ekhm dojrzalsza;P teoretycznie...a poki co wszyscy juz uciekaja on faniszcza ze swoimi psami bo juz nie jest slodkim malym ciaptuchem tylko chudym wielkim dogiem;) a od norberta tez uciekaja bo to pies morderca przeciez;P hehe