Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysia_']tylko winny się tłumaczy :eviltong::diabloti:[/quote]
Dobrze,że ja się nie tłumaczyłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dzisiaj za to spędziliśmy dzień w Toruniu:eviltong:

Posted

[quote name='KaRa_']Dobrze,że ja się nie tłumaczyłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dzisiaj za to spędziliśmy dzień w Toruniu:eviltong:[/QUOTE]

Ładnie, ładnie :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Dobrze,że ja się nie tłumaczyłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dzisiaj za to spędziliśmy dzień w Toruniu:eviltong:[/quote]

nie za dobrze Wam się powodzi? :eviltong:

Posted

[quote name='Mysia_']ja tam ze wszystkiego jeść potrafię :lol::evil_lol:[/quote]
hah, no to juz wiemy kto najczesciej bedzie chodzil do sklepu:diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='baffi2']hah, no to juz wiemy kto najczesciej bedzie chodzil do sklepu:diabloti: :evil_lol:[/quote]

to jest oczywiste :cool1:
Hasło mojej kumpeli na wycieczce szkolenej "Ja wiedziałam, że Ty dużo jesz, ale żyby tyle?" :evil_lol:

Posted

[quote name='Patikujek']No wiecie wy co jak to wizyty nie było, żadne wytłumaczenie dobre nie jest podpadłyście na całej lini[/quote]

To trzeba było samemu jechać:eviltong::eviltong:.
Nie było naszym obowiązkiem jechać tam, nikt nam kosztów za to nie zwraca:eviltong:wiec obowiązek nie był tylko nasza dobra wola;) A dlaczego nie pojechaliśmy jest już napisane

Posted

[quote name='Izabela124.']Ja tez wybaczylam
Ale kiedy tam pojedziecie?[/quote]
Może w marcu pojedziemy zależy to od pogody, od naprawy auta, no i od funduszy naszych bo to jak pisałam nasza dobra wola ;)