Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Łaał, szybko! :-o No ale cóż, nie znam się na przelewach i tych sprawach :evil_lol:. W każdym razie super! :lol:
To przelew za mnie i mojego brata :angryy: - osobę towarzyszacą :evil_lol:

Posted

[quote name='Mada:)']Łaał, szybko! :-o No ale cóż, nie znam się na przelewach i tych sprawach :evil_lol:. W każdym razie super! :lol:
To przelew za mnie i mojego brata :angryy: - osobę towarzyszacą :evil_lol:[/quote]

Aaa za brata, myślałam, ze za chłopaka:eviltong:

Posted

[quote name='Mada:)']Cooo? Chłopaka? Ło mamo! Chopy są beznadzejni! :evil_lol:[/quote]

Nie no to to wiem, ale czasem się do czegoś mogą przydać:evil_lol: trzeba sie umiejętnie nimi posługiwać:evil_lol:

Posted

[quote name='komar']zaraz kogoś kopne;P a może nie zaraz tylko jutro:D:D:D[/quote]

Tylko spróbuj:eviltong: oddam:evil_lol:

[QUOTE]Oj bo ja was zakopie w lesie :PP jak do tego sierakowa dojedziemy;P albo po prosu tylko w jedna strone sobie pojedziecie ze mna;PP[/QUOTE]

Tak, tak też Cię kochamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='komar']Oj bo ja was zakopie w lesie :PP jak do tego sierakowa dojedziemy;P albo po prosu tylko w jedna strone sobie pojedziecie ze mna;PP[/quote]
To się zatrzaśniemy z kluczykami w samochodzie. :eviltong:

Posted

[quote name='rose']Nie no to to wiem, ale czasem się do czegoś mogą przydać:evil_lol: trzeba sie umiejętnie nimi posługiwać:evil_lol:[/quote]

święte słowa :lol:

Posted

[quote name='komar']już mam zapasowe:D[/quote]
To dobrze :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Właśnie znowu przypomniał mi się widok naszych biednych psów zatrzaśniętych w samochodzie :placz::roll: Gdyby nie psy w środku to byłoby nawet zabawnie :diabloti:

Posted

[quote name='BORA']To dobrze :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Właśnie znowu przypomniał mi się widok naszych biednych psów zatrzaśniętych w samochodzie :placz::roll: Gdyby nie psy w środku to byłoby nawet zabawnie :diabloti:[/quote]
A z psami w środku nie było zabawnie? :cool3: :diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

Przecież to była komedia rojku
a szczególnie Twoja mina BORA jak komar powiedział że niedługo im się powietrze skończy:evil_lol:
Albo my wszystkie musiałyśmy śmiesznie wyglądać błagając Djuczka by ugryzł kluczyki:evil_lol:

Posted

[quote name='Patikujek']Przecież to była komedia rojku
a szczególnie Twoja mina BORA jak komar powiedział że niedługo im się powietrze skończy:evil_lol:
Albo my wszystkie musiałyśmy śmiesznie wyglądać błagając Djuczka by ugryzł kluczyki:evil_lol:[/quote]
:roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Mysia_']ładnie, ładnie :mad: Psy dogomaniaków uwięzione w aucie :evil_lol:[/quote]
I mój pies odmówił współpracy bo pewien dogomaniak zdjął łosia z kluczyków:evil_lol: