Mada:) Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Łaał, szybko! :-o No ale cóż, nie znam się na przelewach i tych sprawach :evil_lol:. W każdym razie super! :lol: To przelew za mnie i mojego brata :angryy: - osobę towarzyszacą :evil_lol: Quote
rose Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='Mada:)']Łaał, szybko! :-o No ale cóż, nie znam się na przelewach i tych sprawach :evil_lol:. W każdym razie super! :lol: To przelew za mnie i mojego brata :angryy: - osobę towarzyszacą :evil_lol:[/quote] Aaa za brata, myślałam, ze za chłopaka:eviltong: Quote
Mada:) Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Cooo? Chłopaka? Ło mamo! Chopy są beznadzejni! :evil_lol: Quote
rose Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='Mada:)']Cooo? Chłopaka? Ło mamo! Chopy są beznadzejni! :evil_lol:[/quote] Nie no to to wiem, ale czasem się do czegoś mogą przydać:evil_lol: trzeba sie umiejętnie nimi posługiwać:evil_lol: Quote
komar Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 zaraz kogoś kopne;P a może nie zaraz tylko jutro:D:D:D Quote
Asia & Ginger Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='rose']Nie no to to wiem, ale czasem się do czegoś mogą przydać:evil_lol: trzeba sie umiejętnie nimi posługiwać:evil_lol:[/quote] Co racja, to racja. :happy1: Quote
komar Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Oj bo ja was zakopie w lesie :PP jak do tego sierakowa dojedziemy;P albo po prosu tylko w jedna strone sobie pojedziecie ze mna;PP Quote
rose Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='komar']zaraz kogoś kopne;P a może nie zaraz tylko jutro:D:D:D[/quote] Tylko spróbuj:eviltong: oddam:evil_lol: [QUOTE]Oj bo ja was zakopie w lesie :PP jak do tego sierakowa dojedziemy;P albo po prosu tylko w jedna strone sobie pojedziecie ze mna;PP[/QUOTE] Tak, tak też Cię kochamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='komar']Oj bo ja was zakopie w lesie :PP jak do tego sierakowa dojedziemy;P albo po prosu tylko w jedna strone sobie pojedziecie ze mna;PP[/quote] To się zatrzaśniemy z kluczykami w samochodzie. :eviltong: Quote
Mysia_ Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='rose']Nie no to to wiem, ale czasem się do czegoś mogą przydać:evil_lol: trzeba sie umiejętnie nimi posługiwać:evil_lol:[/quote] święte słowa :lol: Quote
baffi2 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='rose'] Tak, tak też Cię kochamy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] to widać:evil_lol: Quote
BORA Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='komar']już mam zapasowe:D[/quote] To dobrze :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Właśnie znowu przypomniał mi się widok naszych biednych psów zatrzaśniętych w samochodzie :placz::roll: Gdyby nie psy w środku to byłoby nawet zabawnie :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='BORA']To dobrze :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Właśnie znowu przypomniał mi się widok naszych biednych psów zatrzaśniętych w samochodzie :placz::roll: Gdyby nie psy w środku to byłoby nawet zabawnie :diabloti:[/quote] A z psami w środku nie było zabawnie? :cool3: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Mysia_ Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 [quote name='Asia & Ginger']A z psami w środku nie było zabawnie? :cool3: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Patikujek Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Przecież to była komedia rojku a szczególnie Twoja mina BORA jak komar powiedział że niedługo im się powietrze skończy:evil_lol: Albo my wszystkie musiałyśmy śmiesznie wyglądać błagając Djuczka by ugryzł kluczyki:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 [quote name='Patikujek']Przecież to była komedia rojku a szczególnie Twoja mina BORA jak komar powiedział że niedługo im się powietrze skończy:evil_lol: Albo my wszystkie musiałyśmy śmiesznie wyglądać błagając Djuczka by ugryzł kluczyki:evil_lol:[/quote] :roflt::roflt::roflt: Quote
rose Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Nie zapomnijcie kto uratował psy:eviltong: Mój własny, prywatny sąsiad:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 ładnie, ładnie :mad: Psy dogomaniaków uwięzione w aucie :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='Mysia_']ładnie, ładnie :mad: Psy dogomaniaków uwięzione w aucie :evil_lol:[/quote] I mój pies odmówił współpracy bo pewien dogomaniak zdjął łosia z kluczyków:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 yhm :hmmmm: Nie rozumię jak mozna było ściągnąć łosia z kluczyków :shake::evil_lol: Quote
Patikujek Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Ja też A dziewczyny czy nie powinno tu już być złożonej relacji z wizyty w Sierakowie??? Quote
Estera Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 z tego co ja wiem to wizyty nie było ;) Quote
Mysia_ Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 jak to nie było? :mad: :evil_lol::eviltong: Quote
Recommended Posts