Mysia_ Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Nikomu nie działało ;) Dogo tak lubi, nas powkurzać :eviltong: Quote
baffi2 Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 [quote name='Mysia_']Nikomu nie działało ;) Dogo tak lubi, nas powkurzać :eviltong:[/quote] I to jak :roll: Quote
Asia & Ginger Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 [quote name='rose']Nareszcie:eviltong: Asiu zaznacz Dianeczkę, zaliczka doszła;)[/quote] Już zaznaczam. :p Quote
Mysia_ Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 jak tam organizacja zlotu? :razz: W tym tygodniu jedziecie na zwiady? :cool3: Quote
rose Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 [quote name='Mysia_']jak tam organizacja zlotu? :razz: W tym tygodniu jedziecie na zwiady? :cool3:[/quote] Tak, tak w piątek:p spróbujemy rozrysować plan domków żeby Wam tak mniej więcej pokazać jak ośrodek wygląda;) Quote
baffi2 Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 sprawdzie czy nie ma karaluchów w domkach :evil_lol: Quote
komar Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 No i oczywiście zrobimy krótki materiał filmowy i wstawimy na pierwsza strone jako pseudo reklame ośrodka:D:D Quote
rose Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Grażyna9915, Dawix oraz Aleksandra P zaliczka wpłacona;) Kto to Aleksandra????:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 [quote name='rose']Grażyna9915, Dawix oraz Aleksandra P zaliczka wpłacona;) Kto to Aleksandra????:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Już zaróżawiam. :p Quote
Mysia_ Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='baffi2']sprawdzie czy nie ma karaluchów w domkach :evil_lol:[/quote] weź mnie nie strasz :evil_lol: Pająki moga być, ale nie karaluchy :eviltong: Quote
baffi2 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='Mysia_']weź mnie nie strasz :evil_lol: Pająki moga być, ale nie karaluchy :eviltong:[/quote] oj nie, tylko nie pająki! w wakacje byłam w Jastrzębiej Górze gdzie była plaga pająków - w restauracji przy suficie, na budce telefonicznej, przy bankomacie, na słupach, nawet w pensjonacie, wszędzie, i to niewiarygodna ilość a jakie olbrzymie były!:crazyeye: Jestem po traumatycznych przeżyciach. Już nigdy w życiu. Ja mam dosyć pająków! :placz: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Karaluchy nie są takie złe;) Samce troszke przerażająco wyglądają przez skydełka ale na tym się kończy ja codziennie mam kontakt z ttymi robakami bo ciągle ktoś je dla jaszczurek kupuje;) Quote
Arlene Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='rose']Grażyna9915, Dawix oraz Aleksandra P zaliczka wpłacona;) Kto to Aleksandra????:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] To ja, to ja ;) Jak dla mnie pająki mogą być. Karalucha jeszcze chyba nie spotkałam, więc nie wiem :evil_lol: A pajączka zawsze można włożyć do słoika i wypuścić na wolność. Ja tak zawsze robię :razz: Quote
rose Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='Arlene']To ja, to ja ;) [/quote] Ok, to Asiu zaznacz;) Quote
Mada:) Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Dziś wpłaciłam zaliczkę. W tytule przelewu pisze: [I]Magda + osoba towarzysząca.[/I] :lol: [B]Mam pytanie i zarazem więką prośbę w imieniu nas - Tyszan, którzy wybierają sie na zlot. Chodzi o to, czy ktoś ze śląska, kto również zjawi się na zlocie, mógłby nam pomóc w przewiezieniu części bagaży?[/B] [B]Jedzie nas 6 osób + prawdopodobnie 6 psów i nie mamy szans, abyśmy pomieścili się w pociągu, a w drodze z dworca do Sierakowa, będzie nam ciężko się przemieścić.[/B] [B]Czy ktoś mógłby nam pomóc w ten sposób? ;)[/B] Quote
Asia & Ginger Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='Arlene']To ja, to ja ;)[/quote] A tak coś czułam, że to Ty. :p [quote name='rose']Ok, to Asiu zaznacz;)[/quote] Zaznaczam. :p [quote name='Mada:)'][B]Mam pytanie i zarazem więką prośbę w imieniu nas - Tyszan, którzy wybierają sie na zlot. Chodzi o to, czy ktoś ze śląska, kto również zjawi się na zlocie, mógłby nam pomóc w przewiezieniu części bagaży?[/B] [B]Jedzie nas 6 osób + prawdopodobnie 6 psów i nie mamy szans, abyśmy pomieścili się w pociągu, a w drodze z dworca do Sierakowa, będzie nam ciężko się przemieścić.[/B] [B]Czy ktoś mógłby nam pomóc w ten sposób? ;)[/B][/quote] Jeśli już wpakujecie się do pociągu (z tego co wiem jest pociag ze Śląska bez przesiadek, może uda się Wam zarazerwować cały przedział, ale nie wiem, jak to działa :roll:), to jak wysiądziecie z pociągu, na pewno znajdzie się ktoś, kto będzie miał samochód i Was odbierze z pociągu. No chyba, że ze Śląska od razu ktoś Wam bagaże zabierze. ;) Quote
Mysia_ Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='Arlene']A pajączka zawsze można włożyć do słoika i wypuścić na wolność. Ja tak zawsze robię :razz:[/quote] Myślałam, że to tylko ja mam takie pomysły :evil_lol: Quote
darunia-puma Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 aha i pytanko czy jest jeszcze jakiś wolny domek dla 2 psów i 2 osób? Quote
rose Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='darunia-puma']aha i pytanko czy jest jeszcze jakiś wolny domek dla 2 psów i 2 osób?[/quote] Miejsce w jakimś domku na pewno się znajdzie;) Quote
Asia & Ginger Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 [quote name='darunia-puma']a do kiedy są zapisy na zlot?[/quote] Zapisy do końca marca. :p [quote name='darunia-puma']aha i pytanko czy jest jeszcze jakiś wolny domek dla 2 psów i 2 osób?[/quote] Jasne, są jeszcze wolne domki 3, 4 i 5 osobowe. Możecie po prostu wziąć pokój w jednym z domków. ;) [quote name='rose']Nada zaliczka wpłacona;)[/quote] A kto to jest [B]Nada[/B]? :roll: Już wiem, miało być [B]Mada[/B]. :eviltong: Quote
rose Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] A kto to jest [B]Nada[/B]? :roll: Już wiem, miało być [B]Mada[/B]. :eviltong:[/quote] Oj no ciemno w pokoju było, pomyliłam literki:eviltong: Quote
Recommended Posts