Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja mam jeszcze jedno pytanko :cool3::
jak to się stało, że normalnie doba w domku kosztuje 110 zł. od osoby, a my płacimy 180 zł. za osobę, za cały zlot? :razz:

Przepraszam, jeśli to gdzieś jest wytłumaczone, ale nigdzie nie znalazłam! :-(

Posted

[quote name='Mada:)']A ja mam jeszcze jedno pytanko :cool3::
jak to się stało, że normalnie doba w domku kosztuje 110 zł. od osoby, a my płacimy 180 zł. za osobę, za cały zlot? :razz:

Przepraszam, jeśli to gdzieś jest wytłumaczone, ale nigdzie nie znalazłam! :-([/quote]

Jest taka cena, aby wszyscy płacili po równo, a te ceny to zależą od ilości osób w domkach. Ale niesprawiedliwe by było jeśli Ci co maja domek 5cio osobowy płacili mniej niż Ci co są w domku 3 osobowym. Gdy zapłacimy całą kwotę za ośrodek i zostaną jakieś pieniądze wtedy podzielimy przez liczbę zlotowiczów i oddamy wszystkim tyle samo;)

Posted

[quote name='Mada:)']Rozumiem i dziękuję bardzo za wytłumaczenie rose! :loveu:
Czyli cały pobyt (zakwaterowanie) będzie kosztował ok. 180 zł. od osoby?[/quote]

No i prąd będzie trzeba dodać a ile wyjdzie nie wiemy, ile bedziecie zapalac swiatla, ile grzac wode, gotowac;)

Posted

Kochani a co z zaliczkami?
Wiele osób ostatnio się zapisało czy mogłoby chociaż zaliczki przysłać a do końca marca reszte by było wiadomo ile domków na 100% zamówić bądz cały ośrodek. Bo narazie stoimy w miejscu, tamte pieniadze poszly .;ale nie wiemy co z nowo zapisanymi osobami kiedy wplaca zaliczke

Posted

[quote name='rose'] [B]aby wszyscy płacili po równo,[/B] (...) Ale niesprawiedliwe by było jeśli Ci co maja domek 5cio osobowy płacili mniej niż Ci co są w domku 3 osobowym. [/quote]

A dlaczego??

Poza tym nie widzę tu równości :eviltong:
Wyjdzie na to, że najgorzej wyjdą na tym osoby mające gorsze warunki (w pięcioosobowych domkach). Bo dopłacą osobom mieszkającym w domkach lepszych, trzyosobowych. :evil_lol:

Posted

[quote name='Pagaj']A dlaczego??

Wyjdzie na to, że najgorzej wyjdą na tym osoby mające gorsze warunki (w pięcioosobowych domkach). Bo dopłacą osobom mieszkającym w domkach lepszych, trzyosobowych. :evil_lol:[/quote]
Ale nikt im nie kaze przechodzić;) A domki mają wszędzie takie same warunki tyle że są wieksze i mniejsze

Posted

Wyjdzie na to, że najgorzej wyjdą na tym osoby mające gorsze warunki (w pięcioosobowych domkach). Bo dopłacą osobom mieszkającym w domkach lepszych, trzyosobowych. :evil_lol:[/quote]

Jakby nie patrzeć popyt na domki 5cio osobowe jest większy, wiec na warunki to chyba tutaj nikt nie patrzy:eviltong:

Ale tak jak mówiłam, będziemy oddawać pieniądze jeśli okaże się, że uzbieraliśmy za dużą kwotę;) `Każdy ze zlotowiczów będzie miał do wglądu rachunek od Pani z ośrodka;)

Posted

jak ktos nie chce moze wziac mniejszy domek, albo spac w namiocie, albo wcale nie jechac. nikt nikogo nie zmusza... mi jest to obojetne w jakim domku bede, kto bedzie mial "lepiej" a kto "gorzej"... a w domkach i tak bedziemy tylko spac. nie rozumiem szukania na sile problemow... jedziemy po to, zeby sie spotkac, odpoczac i pobawic... czy cala reszta jest naprawde az tak wazna?

Posted

Trochę dopłacą, ale na początku pisałam, że zakładamy, że każy domek jest 4-osobowy, czyli doba kosztuje 30 zł/osobę. Domki 3-osobowe są tylko 2, więc to znowu nie taka tragedia. ;) Zresztą jeśli zbierzemy za małą ilość osób, to zrezygnujemy z 3-osobowych domków. ;)
Jeśli jakieś pieniądze zostaną, podzielimy je na wszystkich uczestników zlotu (mieszkających w domkach).

Posted

No i znów mam pytanie :evil_lol::
czy ktoś mógłby wytłumaczyć mi, jak z Poznania trafić do Sierakowa? W które strony się kierować, czym najlepiej podjechać? Jaka jest odległość między tymi miastkami?
Adres znamy, tylko jak pod niego trafić? :razz:

Posted

[quote name='rose']Podejrzewam, że nie więcej niż 20zł na domek.. No chyba, że zrobicie sobie w domku sauna:evil_lol:[/quote]
A ja lubię saunę :loveu: :evil_lol: