panienkabubu Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Może temat już był, ale szukałam i nie znalazłam :) Chciałam się dowiedzieć, czy młodzieżowe championy mogą też być zgłaszane do klasy championów np. na wystawach międzynarodowych? (Nie mówię o wystawie championów w Lesznie). Quote
dorotal Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Młodziezowych championów nie mozna zglaszac do klasy championow Quote
panienkabubu Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 [quote name='dorotal']Młodziezowych championów nie mozna zglaszac do klasy championow[/QUOTE] Dorotal, bardzo dziękuję :loveu: Wszystkie inne można, tak? Nawet jeżeli pies nie ma Ch.Pl, a ma np. Ch.Czech? Quote
Elitesse Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 moze byc nawet championem burkina faso lub papui nowej gwinei :diabloti: Quote
dorotal Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='panienkabubu']Dorotal, bardzo dziękuję :loveu: Wszystkie inne można, tak? Nawet jeżeli pies nie ma Ch.Pl, a ma np. Ch.Czech?[/quote] Na podstawie CH Czech mozna zglaszac do klasy championow. W niektorych krajach sa dyplomy championow klubowych. Ja na ich podstawie nie zglaszam do klasy championow. Quote
panienkabubu Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 [quote name='Elitesse']moze byc nawet championem burkina faso lub papui nowej gwinei :diabloti:[/QUOTE] :evil_lol::evil_lol: dobre :evil_lol: Quote
jefta Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='Elitesse']moze byc nawet championem burkina faso lub papui nowej gwinei :diabloti:[/quote] A one należą do FCI :confused: Quote
Elitesse Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 [quote name='jefta']A one należą do FCI :confused:[/quote] USA nie naleza a na podstawie ich championatu mozna zglaszac :eviltong: Quote
Recommended Posts