betty_labrador Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 czesc :multi: ale fajne nowe foteczki :) gratulacje nauki komend i fajne filmiki :) Quote
Mudik Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Dziękować ,dziękować, a ja zamiast iśc z psami ,zjeśc cos lub sie pakowac na jutro właśnie skończyłam cerować klatke którą popruł na ostatnim treningu Victor:angryy::angryy: Quote
betty_labrador Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='Mudik']Dziękować ,dziękować, a ja zamiast iśc z psami ,zjeśc cos lub sie pakowac na jutro właśnie skończyłam cerować klatke którą popruł na ostatnim treningu Victor:angryy::angryy:[/QUOTE] bo Victorek dba zebys miala ciekawe wieczory :diabloti: Quote
Mudik Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 raczej noce:mad: A jeszcze psy powinnam wysikać choć po 20 byly wiec chyba sobie odpuszcze, zjem ,spakuje sie i lulu,rano trza wstac do pracy. Quote
Anza&Hacker Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='betty_labrador']bo Victorek dba zebys miala ciekawe wieczory :diabloti:[/quote] hahahahaha... padłam! :roflt: Powodzenia na zawodach - będziemy Wam kibicować z forum! :multi: Quote
Crazy Lab Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 powodzenia dla Vica!:lol: i z niecierpliwością będziemy czekać na przecieki jak Wam poszło Quote
Asiaczek Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='Mudik']Od 3 dni nikt nie pisze,skoro tak i nikt nie czeka na zdjęcia, to skopiuję pomysł Asiaczka ,mam nadzieje,że sie nie obrazi a to. Jeśli nie wpisze się 5 osób nie wkleję żadnego nowego zdjęcia, HOWK!:p[/quote] Dobry pomysł, prawda? Trzymam kciuki za zawody! Licze na super wyniki i fotki!:lol: Pzdr. Quote
Klaudia :-) Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Powodzenia:-) dlatego nie lubie polskich materiałowych klatek,a taka porządna materiałowa kosztuje na Miki rozmiar ok 400 zł Quote
Mudik Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Prosimy o kciuki niedługo wyjeżdzamy. Klaudia jak miło Cie widziec, my mamy klatke Karlie(niemiecką) ona jest solidna, tylko ja nie potrzebnie jak sie okazało zasłoniłam mu widok chciał odsłonic i rozpruł pazurem siatke,jak się zobaczymy albo na fotce jak zrobie to pokażę,mysłe ,że i tą za 4000 też by mógł tak załatwic,no chyba ,że ma metalową siatkę;):evil_lol: Pa! do poniedziałku! Quote
Mudik Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 [quote name='Asiaczek']Dobry pomysł, prawda? Trzymam kciuki za zawody! Licze na super wyniki i fotki!:lol: Pzdr.[/quote] Tak,świetny:lol:, ale proszę nie pisz,że liczysz na super wyniki bo jak nie tak pójdzie to ,będę miała poczucie ,że Was zawiodłam:oops::shake: Ale się postaramy oboje jak najlepiej pobiec:multi: Quote
Od-Nowa Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 ardzo bardzo mocno trzymamy kciuki!!!!!! :loveu: będzie dobrze, jak możesz mówić,że zawiedziesz??!! przecież to świetna zabawa ;) Quote
Mudik Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Toc napisałam,że się postaramy ale prosimy,żeby nie zakładać,że na pewno bedzie super wynik,bo ,że super spedzimy czas to pewne:multi::multi: Kocham jeździć na zawody!:lol::multi::loveu: Quote
Anza&Hacker Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 My też trzymamy! :thumbs: [B]Mudiki rulzzz![/B] (tylko pyrki są fufniejsze:diabloti:) Quote
Asiaczek Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [SIZE=4][COLOR=Indigo][B]Z przecieków wiem, że Mudikowa była na drugim miejscu!!! ale nie pytajcie, w jakiej konkurencji, a jakim psiakiem itp. Kazała mi tak npisać, to piszę. Myslę, że jak wróci i z lekka oprzytomnieje, to sama pochwali się. Bo po głosie słyszałam, że była zadowolona ze swojego przebiegu! [COLOR=Red]BRAWO!!![/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE] Pzdr. Quote
Od-Nowa Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 :siara:nie wiem gdzie co jak i z kim :evil_lol: ale gratulujemy!!!!!!!!!!!! :laola::cunao::knajpa::laola::terazpol: Quote
Crazy Lab Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 rozmawiałam z Magdą i mogę trochę uzupełnić wcześniejsze przecieki:razz: a więc: Magda z Victorem 2 miejsce w L :multi: [SIZE=1] jutro pewnie będę wiedziała trochę więcej [/SIZE] Quote
Russellka Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Gratulacje!!!!! :multi::multi::multi: Daj im po ciasteczku w nagrodę! :multi: Quote
Asiaczek Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Mudik przysłała mi takiego oto SMS'a: [SIZE=3][COLOR=Indigo][B]"Jumping 2 na 10. Agility niestety dis. Zobaczymy, jak jutro. Sędzia fajny, torki ok i płynne. Magda". [/B][SIZE=2][COLOR=Black]Pzdr.[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] Quote
Anza&Hacker Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 No to super! Czekamy już tylko na dzisiejsze wyniki :cool1: Quote
Recommended Posts