Jump to content
Dogomania

Agilitowo-Frizbowo Domowa Galeria Szikry,Victora i Deliego :-D ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękować ,dziękować, a ja zamiast iśc z psami ,zjeśc cos lub sie pakowac na jutro właśnie skończyłam cerować klatke którą popruł na ostatnim treningu Victor:angryy::angryy:

Posted

[quote name='Mudik']Dziękować ,dziękować, a ja zamiast iśc z psami ,zjeśc cos lub sie pakowac na jutro właśnie skończyłam cerować klatke którą popruł na ostatnim treningu Victor:angryy::angryy:[/QUOTE]

bo Victorek dba zebys miala ciekawe wieczory :diabloti:

Posted

raczej noce:mad:
A jeszcze psy powinnam wysikać choć po 20 byly wiec chyba sobie odpuszcze, zjem ,spakuje sie i lulu,rano trza wstac do pracy.

Posted

[quote name='betty_labrador']bo Victorek dba zebys miala ciekawe wieczory :diabloti:[/quote]
hahahahaha... padłam! :roflt:
Powodzenia na zawodach - będziemy Wam kibicować z forum! :multi:

Posted

[quote name='Mudik']Od 3 dni nikt nie pisze,skoro tak i nikt nie czeka na zdjęcia, to skopiuję pomysł Asiaczka ,mam nadzieje,że sie nie obrazi a to. Jeśli nie wpisze się 5 osób nie wkleję żadnego nowego zdjęcia, HOWK!:p[/quote]
Dobry pomysł, prawda?

Trzymam kciuki za zawody! Licze na super wyniki i fotki!:lol:
Pzdr.

Posted

Prosimy o kciuki niedługo wyjeżdzamy. Klaudia jak miło Cie widziec, my mamy klatke Karlie(niemiecką) ona jest solidna, tylko ja nie potrzebnie jak sie okazało zasłoniłam mu widok chciał odsłonic i rozpruł pazurem siatke,jak się zobaczymy albo na fotce jak zrobie to pokażę,mysłe ,że i tą za 4000 też by mógł tak załatwic,no chyba ,że ma metalową siatkę;):evil_lol:
Pa! do poniedziałku!

Posted

[quote name='Asiaczek']Dobry pomysł, prawda?

Trzymam kciuki za zawody! Licze na super wyniki i fotki!:lol:
Pzdr.[/quote]
Tak,świetny:lol:, ale proszę nie pisz,że liczysz na super wyniki bo jak nie tak pójdzie to ,będę miała poczucie ,że Was zawiodłam:oops::shake:
Ale się postaramy oboje jak najlepiej pobiec:multi:

Posted

Toc napisałam,że się postaramy ale prosimy,żeby nie zakładać,że na pewno bedzie super wynik,bo ,że super spedzimy czas to pewne:multi::multi:
Kocham jeździć na zawody!:lol::multi::loveu:

Posted

[SIZE=4][COLOR=Indigo][B]Z przecieków wiem, że Mudikowa była na drugim miejscu!!!

ale nie pytajcie, w jakiej konkurencji, a jakim psiakiem itp. Kazała mi tak npisać, to piszę. Myslę, że jak wróci i z lekka oprzytomnieje, to sama pochwali się. Bo po głosie słyszałam, że była zadowolona ze swojego przebiegu!
[COLOR=Red]BRAWO!!![/COLOR][/B][/COLOR][/SIZE]
Pzdr.

Posted

rozmawiałam z Magdą i mogę trochę uzupełnić wcześniejsze przecieki:razz:
a więc:
Magda z Victorem 2 miejsce w L :multi: [SIZE=1]
jutro pewnie będę wiedziała trochę więcej
[/SIZE]

Posted

Mudik przysłała mi takiego oto SMS'a:

[SIZE=3][COLOR=Indigo][B]"Jumping 2 na 10. Agility niestety dis. Zobaczymy, jak jutro. Sędzia fajny, torki ok i płynne. Magda".

[/B][SIZE=2][COLOR=Black]Pzdr.[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]