Ulaa Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Niestety nie :-( Nie miałyśmy czym robic. Ale jak Mecka przesle filmiki to będzie Sorbonek lovelas :cool3: Quote
Ulaa Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Sorbonkiem interesuja sie 2 domki. Jutro ma jedna wizyte, a z drugim domkiem bede umawiac sie we wtorek. Mamy jeszcze troche czasu na sprawdzenie kazdego domku dokladnie, bo Sorbonka nie wypuszcze zanim sie nie pozbiera po kastracji. Quote
Ada-jeje Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 A moze ty tak bedziesz szukac i przebierac jak i ja dla Megi i Azy, jakos ciagle cos mi nie pasuje. Quote
Ulaa Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Tak, to bardzo mozliwe. Najgorsze, ze uswiadamiam sobie, ze nie chce go oddac... No i mama juz sie nie boi... Gdyby nie ta jego kocia pasja... Ech, te tymczasy. Quote
Ulaa Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Saganka z Forum Berneńczyków dołożyła Sorbonkowi 100 zł do kastracji. Dziękujemy :multi: Jest już pełna kwota. Quote
dorixx Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 [quote name='Ulaa']Saganka z Forum Berneńczyków dołożyła Sorbonkowi 100 zł do kastracji. Dziękujemy :multi: Jest już pełna kwota.[/quote] Saganka jaka Ty cudowna jesteś :loveu: Quote
Ulaa Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Kastracja w czwartek (10.01) o 8:00 rano. Tak Dorixx, Sagance to pomnik by trzeba ulepić :lol: Quote
saganka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Jeny, nie! baby przestancie!! Zabetonowac mnie chca, no!! ;-) Ciesze sie, ze sie moge do czegos przydac. Quote
Ada-jeje Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Dziekujemy rowniez maggiejan za darowizne nastepnych[SIZE=3][B] 20 zl.[/B][/SIZE] dla Sorbona tak ze w skarpecie Sorbona mamy na chwile obecna [SIZE=3][B]92 zl[/B][/SIZE]. plus [SIZE=3][B]100 zl.[/B][/SIZE] ktore Ulka dostala od Saganki. Spokojnie moze juz Sorbon pozbyc sie dzieki dobrym duszyczkom swoich przeplaconych klejnotow. :angryy: Quote
Peter Beny Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Hmm, może męski egoizm , ale czy on ten zabieg przeżyję :shake::shake: Pewne jesteście :shake: Quote
maggiejan Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Nie jestem mężczyzną, ale rozumiem, że życie bez jajek to już nie będzie to samo...;) [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=89341"][/URL] Quote
dorixx Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 No i sunie mają taki zbawienny wpływ na niego, dzięki czemu ożywa i ma naturalną rehabilitację-sama widziałam:loveu: bez jajeczek to już może nie być to :shake: Quote
maggiejan Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Później to będzie już tylko porozumienie intelektualno-emocjonalne...;) Quote
Ada-jeje Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Hej wujek Peter obiecales do nas zagladnac i co obiecanki cacanki :angryy: a co do jajeczek to was rozczaruje bo moj psior je stracil w wieku 8 miesiecy a teraz niedawno pokryl moja suke na szczescie nie zaplodnil, czyli w dalszym ciagu wie do czego sluzy reszta. Quote
maggiejan Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 [quote name='Ada-jeje']Hej wujek Peter obiecales do nas zagladnac i co obiecanki cacanki :angryy: a co do jajeczek to was rozczaruje bo moj psior je stracil w wieku 8 miesiecy a teraz niedawno pokryl moja suke na szczescie nie zaplodnil, czyli w dalszym ciagu wie do czego sluzy reszta.[/quote] A więc przyjemność bez konsekwencji...:evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 A co tez mu sie raz w zyciu przyjemnosc nalezala. :evil_lol: Quote
saganka Posted January 8, 2008 Posted January 8, 2008 Peter Beny - jakbym mojego TZ slyszala... Ale swoja droga zrobicie mu podstawowe badania serca przed kastracja? (wiem, ze zrobicie...) Quote
Ulaa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='saganka']Peter Beny - jakbym mojego TZ slyszala... Ale swoja droga zrobicie mu podstawowe badania serca przed kastracja? (wiem, ze zrobicie...)[/quote] Racja. Dzisiaj trzeba by iść. Przecież kastracja już jutro. Ada-jeje, kto jest dzisiaj w lecznicy? Quote
Ada-jeje Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Niestety tego ja nie wiem kto dzis jest w lecznicy bo tam jak wiesz maja swoje zmiany ktore ustalaja sobie sami. Quote
Ulaa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Serducho zbadane, jest super. Sorbonek podczas badania tradycyjnie chciał pożreć Maćka :roll: ale pomalutku się udało. Zaraz zeksanuję zaświadczenie. Quote
Ulaa Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 [quote name='saganka']Bomba!! To kiedy ciachacie te jajka??[/quote] Jutro o 8:00 rano. Kolacji już Sorbonek nie dostanie dzisiaj :roll: A niech żałuje, bo byłyby jego ukochane szprotki :evil_lol: Quote
Peter Beny Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Ada-jeje']Hej wujek Peter obiecales do nas zagladnac i co obiecanki cacanki :angryy: a co do jajeczek to was rozczaruje bo moj psior je stracil w wieku 8 miesiecy a teraz niedawno pokryl moja suke na szczescie nie zaplodnil, czyli w dalszym ciagu wie do czego sluzy reszta.[/quote] Obiecałem , i będę ;) Tyle że niestety teraz sprawy smutne miałem i muszę trochę posiedzieć ( brat zony zmarł 33 lat ) , wiec postaram się jak się uda w przyszłym tygodniu :shake: Quote
Recommended Posts