Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 763
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sorbonkiem interesuja sie 2 domki. Jutro ma jedna wizyte, a z drugim domkiem bede umawiac sie we wtorek.
Mamy jeszcze troche czasu na sprawdzenie kazdego domku dokladnie, bo Sorbonka nie wypuszcze zanim sie nie pozbiera po kastracji.

Posted

Tak, to bardzo mozliwe. Najgorsze, ze uswiadamiam sobie, ze nie chce go oddac... No i mama juz sie nie boi... Gdyby nie ta jego kocia pasja... Ech, te tymczasy.

Posted

[quote name='Ulaa']Saganka z Forum Berneńczyków dołożyła Sorbonkowi 100 zł do kastracji. Dziękujemy :multi: Jest już pełna kwota.[/quote]
Saganka jaka Ty cudowna jesteś :loveu:

Posted

Dziekujemy rowniez maggiejan za darowizne nastepnych[SIZE=3][B] 20 zl.[/B][/SIZE] dla Sorbona tak ze w skarpecie Sorbona mamy na chwile obecna [SIZE=3][B]92 zl[/B][/SIZE]. plus [SIZE=3][B]100 zl.[/B][/SIZE] ktore Ulka dostala od Saganki. Spokojnie moze juz Sorbon pozbyc sie dzieki dobrym duszyczkom swoich przeplaconych klejnotow. :angryy:

Posted

No i sunie mają taki zbawienny wpływ na niego, dzięki czemu ożywa i ma naturalną rehabilitację-sama widziałam:loveu: bez jajeczek to już może nie być to :shake:

Posted

Hej wujek Peter obiecales do nas zagladnac i co obiecanki cacanki :angryy:
a co do jajeczek to was rozczaruje bo moj psior je stracil w wieku 8 miesiecy a teraz niedawno pokryl moja suke na szczescie nie zaplodnil, czyli w dalszym ciagu wie do czego sluzy reszta.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Hej wujek Peter obiecales do nas zagladnac i co obiecanki cacanki :angryy:
a co do jajeczek to was rozczaruje bo moj psior je stracil w wieku 8 miesiecy a teraz niedawno pokryl moja suke na szczescie nie zaplodnil, czyli w dalszym ciagu wie do czego sluzy reszta.[/quote]

A więc przyjemność bez konsekwencji...:evil_lol:

Posted

[quote name='saganka']Peter Beny - jakbym mojego TZ slyszala... Ale swoja droga zrobicie mu podstawowe badania serca przed kastracja? (wiem, ze zrobicie...)[/quote]

Racja. Dzisiaj trzeba by iść. Przecież kastracja już jutro.
Ada-jeje, kto jest dzisiaj w lecznicy?

Posted

Serducho zbadane, jest super. Sorbonek podczas badania tradycyjnie chciał pożreć Maćka :roll: ale pomalutku się udało.

Zaraz zeksanuję zaświadczenie.

Posted

[quote name='saganka']Bomba!! To kiedy ciachacie te jajka??[/quote]

Jutro o 8:00 rano. Kolacji już Sorbonek nie dostanie dzisiaj :roll:
A niech żałuje, bo byłyby jego ukochane szprotki :evil_lol:

Posted

[quote name='Ada-jeje']Hej wujek Peter obiecales do nas zagladnac i co obiecanki cacanki :angryy:
a co do jajeczek to was rozczaruje bo moj psior je stracil w wieku 8 miesiecy a teraz niedawno pokryl moja suke na szczescie nie zaplodnil, czyli w dalszym ciagu wie do czego sluzy reszta.[/quote]

Obiecałem , i będę ;) Tyle że niestety teraz sprawy smutne miałem i muszę trochę posiedzieć ( brat zony zmarł 33 lat ) , wiec postaram się jak się uda w przyszłym tygodniu :shake: