Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Miodunkę przywiozłyśmy z Aga-ta i jej kolezanką dwa dni temu. Ma wielka ranę pod okiem, jest chuda, ale nie jest z nią najgorzej. teraz odrobaczona dostaje antybiotyki na rozpędzenie ropy.. w piątek szycie i sterylka.
To miła kontaktowa sunia. na razie mieszka w gabinlceecie małgosi.własnie byłam z nią na specerku. jest najbardziej odwazna z 16 psów które wzięłyśmy. Foty ma Karusiap.

mamy pod opieką 14 psów z jednego ze schronisk prosimy o wpłaty na AFN skrapeta psy krk lub bezpośrednio bo wszystkie wymagają leczenia!!!!!

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mIODZIA DZIŚ PIEKNIE ZROBIŁA SIKU NA SPCERKU !! CUDOWNA, GRZECZNA SUNIA...

Posted

karusiap napisał(a):
:loveu:ona jest cudowna:loveu:
tak sie przytula...a mnie nawet nie ciagnela,nie jest zbyt silna;)

Jagienko, ciotka karusiap nie ma rozeznania. Ona po tych dobermanach ma imadlo w rekach:evil_lol:

Posted

Miodunka jest bardzo grzecznym pieskiem, nie zdarza jej sie juz zalatwiac w gabinecie, grzecznie lezy sobie na swoim poslanku, tylko zdarza jej sie obce psy zaczepiac (pacjentow Malgosi8-)). Niestety, ale jesli do jutra nie znajdziemy dla niej tymczasu sunia trafi do hotelu. Bardzo prosze o pomoc w szukania dla niej DT, bo sunia miala wczoraj zabieg i hotel nie jest dla niej najlepszym rozwiazaniem:sad:

Posted

niestety, ale nie udalo sie znalezc Miodzi DT i jedzie jutro do hotelu:sad:. Sytuacja jest o tyle nieciekawa, ze w srodku nie ma miejsc...bedziemy musieli ja "upchac" do Flipa i Flapa lub szczeniakow. Jeszcze nie wiem jak to bedzie:sadCyber:

Posted

Miodunka chętnie wyszła na mały soacerek z Agatą , oczko wygląda bardzo dobrze i Miodunka wygląda dobrze ale pan Tomek mówił , że nie chce jeść . Dostanie dziś Convalescenta , może się skusi .

Posted

i, czy Miodunia nie jest sliczna?:loveu:
Ona bardzo teskni za czlowiekiem...mysle, ze stad te problemy z jedzeniem:-( (tym bardziej, ze w lecznicy apetyt jej dopisywal)