AgaG Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Miodunkę przywiozłyśmy z Aga-ta i jej kolezanką dwa dni temu. Ma wielka ranę pod okiem, jest chuda, ale nie jest z nią najgorzej. teraz odrobaczona dostaje antybiotyki na rozpędzenie ropy.. w piątek szycie i sterylka. To miła kontaktowa sunia. na razie mieszka w gabinlceecie małgosi.własnie byłam z nią na specerku. jest najbardziej odwazna z 16 psów które wzięłyśmy. Foty ma Karusiap. mamy pod opieką 14 psów z jednego ze schronisk prosimy o wpłaty na AFN skrapeta psy krk lub bezpośrednio bo wszystkie wymagają leczenia!!!!! Quote
AgaG Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 mIODZIA DZIŚ PIEKNIE ZROBIŁA SIKU NA SPCERKU !! CUDOWNA, GRZECZNA SUNIA... Quote
Aga-ta Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 bardzo mila, kontaktowa sunia. Mam nadzieje, ze szybko znajdzie domek:kciuki: Quote
Aga-ta Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Dzis Miodunia ma zabieg, a potem tej panience z charakterkiem trzeba szybko szukac domu, bo w lecznicy moze zostac tylko do niedzieli. Quote
Jagienka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Miodunia jest przefajna, na spacer chętnie idzie, nawet z obcym hihihi Kocha ludzi i ufa im... Troche ciagnie na smyczy, ale wszytskiego można sie nauczyć. ;) Quote
karusiap Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 :loveu:ona jest cudowna:loveu: tak sie przytula...a mnie nawet nie ciagnela,nie jest zbyt silna;) Quote
Aga-ta Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 karusiap napisał(a)::loveu:ona jest cudowna:loveu: tak sie przytula...a mnie nawet nie ciagnela,nie jest zbyt silna;) Jagienko, ciotka karusiap nie ma rozeznania. Ona po tych dobermanach ma imadlo w rekach:evil_lol: Quote
karusiap Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 :evil_lol::evil_lol:no tak moze jestem juz troche "przestawiona";) Quote
Aga-ta Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Miodunia jest juz po zabiegu. Ma zszyte oczko i zostala wysterylizowana:) Wybudzila sie z narkozy i czuje sie dobrze:) Quote
Aga-ta Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Miodunka jest bardzo grzecznym pieskiem, nie zdarza jej sie juz zalatwiac w gabinecie, grzecznie lezy sobie na swoim poslanku, tylko zdarza jej sie obce psy zaczepiac (pacjentow Malgosi8-)). Niestety, ale jesli do jutra nie znajdziemy dla niej tymczasu sunia trafi do hotelu. Bardzo prosze o pomoc w szukania dla niej DT, bo sunia miala wczoraj zabieg i hotel nie jest dla niej najlepszym rozwiazaniem:sad: Quote
karusiap Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 sunia jest naprawde cudna i nieklopotliwa...pomocy! Quote
Aga-ta Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 niestety, ale nie udalo sie znalezc Miodzi DT i jedzie jutro do hotelu:sad:. Sytuacja jest o tyle nieciekawa, ze w srodku nie ma miejsc...bedziemy musieli ja "upchac" do Flipa i Flapa lub szczeniakow. Jeszcze nie wiem jak to bedzie:sadCyber: Quote
Aga-ta Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Miodka juz w hotelu, w boksach wewnetrznych (do konca tygodnia) Quote
Patia Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Miodunka chętnie wyszła na mały soacerek z Agatą , oczko wygląda bardzo dobrze i Miodunka wygląda dobrze ale pan Tomek mówił , że nie chce jeść . Dostanie dziś Convalescenta , może się skusi . Quote
Jagienka Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Faktycznie oczko sie pieknie goi... bo była masakra. Quote
Aga-ta Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 i, czy Miodunia nie jest sliczna?:loveu: Ona bardzo teskni za czlowiekiem...mysle, ze stad te problemy z jedzeniem:-( (tym bardziej, ze w lecznicy apetyt jej dopisywal) Quote
fizia Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/820229_miodunka_zyla_w_koszmarze_bardzo_prosi.html Quote
Recommended Posts