beka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Ta maleńka ok. 5 miesieczna sunia, zgubila się lub zostala porzucona. Nawet jeśli zgineła to jakoś nikt jej specjalnie nie szuka. Jutro jedzie do DT ale domek pilnie potrzebny. Sunieczka jest malutka, do połowy łydki (kobiety sredniego wzrostu). Bardzo wychudzona i mocno przestraszona. Jeśli nie mozesz jej przygarnąc to pomóż w ogłoszeniach. Quote
Ziutka Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Szukamy domku dla małej i przestraszonej suni :-( Quote
kasiaprodex Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Ziutka napisał(a):Szukamy domku dla małej i przestraszonej suni :-( taka fajna niunia a tu nikt nie zaglada:placz: Quote
beka Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Ciotka a namiary na kogo w ogłoszeniach podawać? Quote
beka Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Kochana, malutka, - wymarzona sunieczka do nawet małego mieszkania w bloku... Quote
Ziutka Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Nikt się nie interesuje małym nieszczęściem :-( Quote
Hanah Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 pRZESłAłAM JEJ FOTKę I KRóTKI OPIS DO pANI, KTóRA SZUKA TAKIEJ SUNI Jeśli się odezwi dam Wam znać Quote
Hanah Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Ona jest taka śliczniutka. Jest już na allegro? Quote
Ziutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Hanah napisał(a): Jest już na allegro? Z tego co widzę to nie :shake: Inaczej cioteczki by linka nam podały. Ustaliłyśmy z Kasią, że będziemy Ją nazywać Różyczka (Róża) Quote
Hanah Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Rozumiem, że ta Pani której wysłałam maila z numerem do Kasi się nie odezwała? Może jeszcze zadzwoni Quote
Ziutka Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Hanah napisał(a):Rozumiem, że ta Pani której wysłałam maila z numerem do Kasi się nie odezwała? Może jeszcze zadzwoni Właśnie wysłałam do Kasi smsa z zapytaniem czy ktoś dzwonił w sprawie Różyczki....- ....czekam na odpowiedź :roll: Quote
kasiaprodex Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Nikt nie dzwoniła. Nawet jesli to nie ma juz po co.:multi::multi::multi: Quote
beka Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Kasiu czy Twoja radość oznacza że sunia ma juz domek??? Zminić tytuł? Quote
Ziutka Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 beka napisał(a):Kasiu czy Twoja radość oznacza że sunia ma juz domek??? Zminić tytuł? Tak....sunia w niedzielę pojechała do nowego domku :multi: Ale Kasia była tak zabiegana, że nawet się nie kontaktowałyśmy i nie dała mi znać, że Różyczka już w nowym domku. Zmieniaj tytuł kochana :cool3: Quote
Hanah Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Ciesze się, bo taka ładniutka ta sunieczka Quote
Recommended Posts