Gonzo Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 witam mieszkam w domu jednorodzinnym.Są swieta ale poszedłem raz grac w noge. Była tylko w domu Babcia ale latała miedzy sklepem który prowadz a kuchnia.Babcia mnie zawołała zaraz okazało się że pies tak tęsknił że sikając biegał po domu.Prosze co mam zrobić.Mam tesh inny problem.pies co rusz coś zje zaraz robi siku.Nawet nie zdązyłem go wyprowadzić dosłownie po 3 minutach nalał.Prosze o kolejne rozwiązanie problemu Quote
Gonzo Posted April 10, 2004 Author Posted April 10, 2004 Amstaff 6 miesieczny.Dostałem go we wtorek wiec nie miałem wpływu na jego tresure.Być może tylko że na ogródku nie chce sikać... Quote
Gonzo Posted April 10, 2004 Author Posted April 10, 2004 Amstaff 6 miesieczny.Dostałem go we wtorek wiec nie miałem wpływu na jego tresure.Być może tylko że na ogródku nie chce sikać... Quote
Gonzo Posted April 10, 2004 Author Posted April 10, 2004 sorki za powtórke:) to przez WSTECZ w explorerze Quote
coztego Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Skoro piesek ma 6 miesięcy to już nie powinien sikać w domu, jeśli ktoś go tego uczył... Wejdź na "Wychowanie" tam było co najmniej kilka tematów poświęconych nauce sikania na dworze, poczytaj i zabierz się naukę. 8) Pewnie załapie o co chodzi w ciągu kilku dni, spokojnie i cierpliwie go ucz. wioletta ma rację, 3 minuty wystarczą, żeby pieska wyprowadzić zaraz po jedzeniu- pies je a ty w tym czasie się ubierasz, jak tylko odejdzie od miski- na dwór! :lol: Quote
_dingo_ Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Skoro psiak jest u ciebie dopiero od wtorku, tzn. zaledwie kilka dni, to czy aby napewno zdążył się aż tak przywiązać, żeby sikać z tęsknoty ? Być może piesek jest przerażony i zagubiony w nowej sytuacji i próbuje okazywać uległość i podporządkowanie posikując ? Quote
Gonzo Posted April 10, 2004 Author Posted April 10, 2004 Być może macieracje.Pies jest dziwny nie szceka apsolutnie sika jak suka cąły czas chce się z rodzina i z moim starym już owczarkiem, nie sądzicie że jest jak z Archiwum X :wink: Quote
zalewska alcia Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 widać że jeszcze nie widziałeś psów z archiwum X :roll: :wink: Quote
_dingo_ Posted April 10, 2004 Posted April 10, 2004 Być może macieracje.Pies jest dziwny nie szceka apsolutnie sika jak suka cąły czas chce się z rodzina i z moim starym już owczarkiem, nie sądzicie że jest jak z Archiwum X :wink: Czemu dziwny ? Moim zdaniem normalny. Zacznie szczekać jak się oswoi z nowym miejscem pobytu. Teraz jest troche ogłupiały, ale jak zacznie szczekać, to znaczy że się powoli aklimatyzuje. Pies narzeczonej pierwszy raz szczeknął dopiero po tygodniu jak go przywieźli ze schroniska. Kundelek mojego kumpla nie szczekał przez blisko miesiąc, aż go ochrzciłem "malamut" :lol: Tymczasem teraz jazgota praktycznie bez przerwy, wytrzymać sie nie da... :evilbat: Co do sikania jak suka - to przejdziecież jeszcze takie psie dziecko, przejdzie mu :) Nic nadzwyczajnego. Po psie z Archiwum spodziewałbym się co najmniej dwóch głów i ziania ogniem ... :wink: Quote
aga1215 Posted April 12, 2004 Posted April 12, 2004 witam mieszkam w domu jednorodzinnym.Są swieta ale poszedłem raz grac w noge. Była tylko w domu Babcia ale latała miedzy sklepem który prowadz a kuchnia.Babcia mnie zawołała zaraz okazało się że pies tak tęsknił że sikając biegał po domu.Prosze co mam zrobić.Mam tesh inny problem.pies co rusz coś zje zaraz robi siku.Nawet nie zdązyłem go wyprowadzić dosłownie po 3 minutach nalał.Prosze o kolejne rozwiązanie problemu Gonzo - a czemu nie wziąłeś psiaka ze sobą? Quote
Gonzo Posted April 12, 2004 Author Posted April 12, 2004 Dzieki dzieki dzieki.Nie musice już mi pisać rady.Przestaje sledzićten temat.I jeszcze raz dzieki Quote
coztego Posted April 12, 2004 Posted April 12, 2004 Dzieki dzieki dzieki.Nie musice już mi pisać rady.Przestaje sledzićten temat.I jeszcze raz dzieki Może komuś innemu się przydadzą rady... 8) Na forum może zajrzeć każdy, nie tylko Ty masz takie problemy A dlaczego przestałeś śledzić temat? Piesek już nie jest z Archiwum X? :roll: Quote
Recommended Posts