Jump to content
Dogomania

Młody Tosa Inu (?) w tragicznym schronisku- Myszków ... ZAADOPTOWANY

Recommended Posts

Posted

Jest przefajnym, pełnym energii, młodym miśkiem. Mnie bardzo przypomina rasę Tosa Inu - chyba bardzo dużo z tej rasy ma.
- nie umie chodzić na smyczy,
- rozpiera go energia,
- skacze, zaczepia, jakby ciągle chciał być w centrum zainteresowania.
A że duży, dosyć masywny... to trzeba z nim uważać (mnie prawie udusił jak pociągnął mnie za szalik - chciał sie nim "pobawić".)
Jest już tydzień w schronie- na razie nie widać u niego schroniskowej traumy - dosyć zabawowy psiak. Ale zważywszy na schroniskowe warunki, długo to nie potrwa - zaczynają się chłody - a tam 1 buda na cztery miśki. Młodzik (chociaż duży) nie wygra ze starszym psiurkiem... Nie ma bata.
Pomóżcie szukać domu dla niego!!!

a oto nasz przystojniak:

Posted

właśnie rozmawiałam ze schroniskiem. Piesio został przywieziony przez straż miejską - błąkał się gdzieś w Myszkowie. Więc - jak zwykle o przeszłości nie wiemy nic....:shake:
W schronisku jest oceniany na poniżej rok - to na prawdę młodziaszek.

błagam, pomóżcie znaleźć mu domek - idą chłody.....:modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:

Posted

Allegro to super pomysł, tylko ja ciągle nie umiem :oops:

do innych piesków jest bardzo zaczepialski - ale nie agresywny - on się chce bawić!! Inne psy czasem nie odczytują jego intencji i z jego zaczepek wynikają bójki, ale to jest takie ślinienie sobie kołnierzy tylko.:cool3:

Posted

Gosia, ja mu zrobię allegro - dziś wieczorem. Jak masz więcej fotek to zamieść je na wątku. I w ogóle przydałyby mi sie takie nie zmiejszone... zadzwonię do ciebie!

Posted

Kochani!!! Piesio pojechał do nowego domku w Koniecpolu.!!! Będzie pilnował tartaku - dostałam takie info ze schroniska.
Będzie miał duży teren do biegania. Niestety - nie będzie mieszkał w domu :roll: - ale ciepłą budę będzie miał do dyspozycji.

• 2 weeks later...
  • 1 year later...