Goska76 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Jest przefajnym, pełnym energii, młodym miśkiem. Mnie bardzo przypomina rasę Tosa Inu - chyba bardzo dużo z tej rasy ma. - nie umie chodzić na smyczy, - rozpiera go energia, - skacze, zaczepia, jakby ciągle chciał być w centrum zainteresowania. A że duży, dosyć masywny... to trzeba z nim uważać (mnie prawie udusił jak pociągnął mnie za szalik - chciał sie nim "pobawić".) Jest już tydzień w schronie- na razie nie widać u niego schroniskowej traumy - dosyć zabawowy psiak. Ale zważywszy na schroniskowe warunki, długo to nie potrwa - zaczynają się chłody - a tam 1 buda na cztery miśki. Młodzik (chociaż duży) nie wygra ze starszym psiurkiem... Nie ma bata. Pomóżcie szukać domu dla niego!!! a oto nasz przystojniak: Quote
GameBoy Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 dopisz w tytule miasto w jakim znajduje sie pies. Quote
GameBoy Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 gdyby to byla suka, wzielabym w ciemno dla siebie takiego psa szukam ... ehhh..szkoda, ze pies Quote
paros Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Śliczny chłopczyk potrzebuje opiekuna :-(:-( Quote
Goska76 Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 właśnie rozmawiałam ze schroniskiem. Piesio został przywieziony przez straż miejską - błąkał się gdzieś w Myszkowie. Więc - jak zwykle o przeszłości nie wiemy nic....:shake: W schronisku jest oceniany na poniżej rok - to na prawdę młodziaszek. błagam, pomóżcie znaleźć mu domek - idą chłody.....:modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
Nicol Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Hop do góry psineczko. Oby znalazł się domek przed zimą. Tylko tyle mogę zrobic :placz: Nicol Quote
Ilona.S Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Wstawiłam biedaka na forum molosy, mam nadzieje że przez to znajdzie szybciej swój wymarzony domek.:smile: Quote
Goska76 Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 wybrałam jeszcze parę zdjęć, z tych które mu zrobiłam. Jaki on jest słodziutki :) Quote
Ambra Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 piekny psiak a jak w stos. do innych zwierzat? zrobilas mu allegro? Quote
Goska76 Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 Allegro to super pomysł, tylko ja ciągle nie umiem :oops: do innych piesków jest bardzo zaczepialski - ale nie agresywny - on się chce bawić!! Inne psy czasem nie odczytują jego intencji i z jego zaczepek wynikają bójki, ale to jest takie ślinienie sobie kołnierzy tylko.:cool3: Quote
Nicol Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Gosiu ja moge zrobić mu ogłoszenie na gratce, na allegro niestety nie umiem :oops:. Jest taki sliczny, musi znaleźć domek i to szybko..... Quote
Camara Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Gosia, ja mu zrobię allegro - dziś wieczorem. Jak masz więcej fotek to zamieść je na wątku. I w ogóle przydałyby mi sie takie nie zmiejszone... zadzwonię do ciebie! Quote
paros Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Malutki chłopaczek szuka domu, potrzebuje opieki :-(:-( Jak potrzebne jakieś ogłoszenia to ja też służę pomocą :lol: Quote
Nicol Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Hop do góry pieseczku, szukamy dobrego domku!!! Quote
Goska76 Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 Kochani!!! Piesio pojechał do nowego domku w Koniecpolu.!!! Będzie pilnował tartaku - dostałam takie info ze schroniska. Będzie miał duży teren do biegania. Niestety - nie będzie mieszkał w domu :roll: - ale ciepłą budę będzie miał do dyspozycji. Quote
paros Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 To samemu będzie mu smutno :cool3: to jeszcze maluch. Czy w tartaku ktoś mieszka? Quote
israel Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Troszkę odgrzebię wątek - czy jest jakiś kontakt telefoniczny ze schroniskiem w Myszkowie? Szukamy informacji na temat tego psiaka: [Myszków - Aron] Gosiu czy jeździsz jeszcze do Myszkowic do schroniska? Czy jest tam jeszcze Aron? Quote
Recommended Posts