g_o_n_i_a Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Bejbus w wersji max pojechał w okolice Rzeszowa, do domku z ogródkiem, bezdzietnego małżeństwa... :loveu: Quote
ewatr Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 A dzisiaj to doznałam pozytywnego szoku o ile cos takiego wogole istnieje :evil_lol: a było to tak : przyjezdzamy sobie do schroniska ....cisza , spokój miło i sennie tym bardziej ze pogoda barowa ;) a tu nagle cała hołota recepcyjna w krzyk !!!!! Patrzymy przez okno a tu przy bramce stoi OOOOOOOOO cos takie wielkie :crazyeye:: teraz zagadka kto to jest ????;) Quote
ewatr Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 g_o_n_i_a napisał(a):Ta wielka bestyja do nasz Elduś?! :o Sama nie mogłam uwierzyć :evil_lol: ale mowili ze nikt maluszka nie podmienił to chyba tak :eviltong::multi: Panstwo zachwyceni Eldusiem :loveu:ze taki madry i tyle juz umie i wogole najukochanszy - i tak mam byc :multi::multi::multi: Eldorado pyskował na mnie okropnie bo chiałam mu zdjecia zrobic a on chciał do piesków :diabloti: Quote
g_o_n_i_a Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 :lol: No to nasze Maleństwo troszeczkę urosło :loveu: Przystojniak niesamowity! :multi: Quote
ewatr Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Pan bardzo chciał pokazac ze malec szkolony i łapke umie podać ..................ech no zrobił to ale ile sie przy tym opyszczył :evil_lol: słoneczko malutkie :loveu: Quote
ewatr Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 Widac ze rozpieszczony jak dziadowski bicz :lol: ale dobrze ze tak trafił :multi: Quote
ewatr Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 g_o_n_i_a napisał(a)::lol: No to nasze Maleństwo troszeczkę urosło :loveu: Przystojniak niesamowity! :multi: Tez tak mysle ze jest baaaardzo przystojny :loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Zmienił się, oj zmienił :loveu: Ale charaktertystyczne wystające dolne ząbeczki zostały :evil_lol: http://images30.fotosik.pl/143/db632cc26df61402.jpg Quote
ewatr Posted January 19, 2008 Author Posted January 19, 2008 g_o_n_i_a napisał(a):Zmienił się, oj zmienił :loveu: Ale charaktertystyczne wystające dolne ząbeczki zostały :evil_lol: http://images30.fotosik.pl/143/db632cc26df61402.jpg Czyli mamy dowod ze psa nie podmienili ;) Quote
Cambel&Megi Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Ale ja wielki facet :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts