justinak24 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Zadzwoniła dziś Pani z Warszawy, że chce dwie suczki:multi: jesli sie do jutra nie rozmysli, kolejne dwa maluchy beda w nowym domku (beda razem). Jutro mam po nie jechac, a wieczorem umowilam sie na przekazanie suczek:lol: zostanie jeszcze jedna, czarnuszek. Quote
auraa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 może i do niej uśmiechnie się szczęście. Jak długo one mogą tam pozostać? Quote
Kar0la Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Super. Może i czarnulce się uda.:loveu: Ona wygląda na największą. Quote
justinak24 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 Suczki wróciły dzis do mnie:shake: okazalo sie ze maz tej Pani myslal ze to beda pekinczyki, a jak zobaczyl ze to kundelki, chcial je oddac ,, komus innemu''. Moja mama jeszcze wczoraj wieczorem po oddaniu zadzwonila i powiedziala, ze po kilku tyg chciialybysmy zobaczyc suczki i wtedy zaczeli krecic, powiedzieli ze nie jest to niemozliwe...pol nocy nie przespalam martwiac sie o los pieskow, a dzis pojechalam i odebralam je:placz: wydaje mi sie, ze byli to handlarze, a wszystko co wczesniej mowili bylo jednym wielkim klamstwem( ze piesek ma byc dla nich i dla siostry) Rece opadaja, starsi sympatyczni z wygladu ludzi, a klamali w zywe oczy... Sytuacja jest beznadziejna, teraz suczki sa u mnie, ale nie moge zostac dluzej niz przez tydzien, Karola przeslalam Ci na maila ich najnowsze zdjecia, jesli mozesz zamiescij je na dogo.dziekuje Quote
Kar0la Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 No to dobrze, że je odebrałaś. Rany jakie to cudeńka i nadal bez domu. Quote
emdziolek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Dziewczyny pisałam juz ze moge wziąść jednego psiołka na tymczas...... Quote
Kar0la Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Czyli potrzebny byłby transport do Suwałk. Chyba będzie ciężko. Popatrzę na transportowym. Quote
emdziolek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 dokładnie, ciezko bedzie ale moze jakos sie uda.U nas chętnych na szczeniaczki jest - za to szczeniaczków brak:lol: Quote
justinak24 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 pieski czekaja, a ja nie moge myslec o niczym innym tylko o tym czy ktos sie odezwie...i wezmie maluszki do siebie... Quote
justinak24 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Karola wyslalam Ci na maila jeszcze trzy zdjecia, jak bedziesz miala chwilke wklej na dogo, dzieki Quote
Kar0la Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Oto śliczności. To cudeńko chyba będzie miało domek. To cudo i czarnulka nadal czekają na swoją szansę. Quote
fizia Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Przecudne!!! Ta brązowa malizna ma zielone oczka! Quote
Ilona.S Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Wspinajcie się maluchy na samą górę po nowy domek :multi: Quote
Recommended Posts