Jump to content
Dogomania

Mój Kochany Labrador Barni i Sasza oraz ich wspólni Kumple -zapraszamy

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tu mnie Pancia próbowała "ustrzelic aparatem"a ja na kluseczke ciamajdę nie wyglądam i nie zdążyła mnie sfotografowac- jestem na spacerze anonimowy -nie zycze sobie przetwarzania mojego wizerunku :diabloti::diabloti::diabloti::evil_lol:

o kurcze widzi mnie :cool3:- ale najważniejsze że znów jestem we wodzie ach :lol:

Posted

Jakie śliczne zdjęcia ze spaceru. :loveu: Ale fajnie, Barni w wodzie. :roll: Najlepsze to jest te ostatnie, gdzie Barni je bułę. :cool3: Musiał być wykończony po takim spacerku. :cool3:

Posted

to nie tosamo zdjęcie -Barni zasuwa drugą bułe :shake: ten ma apetyt gdybym ja tak jadła jak on to bym musiała na wycinanie zołądka isc :roll:

najedzony i gotowy do zabawy :roll:

szybko szybko i znówdo wody

Posted

Ciu to ja nie wiedziałam że na Chechle jest tak fajnie:D
No Barnus bułeczke wciął i siły sie zregenerowały do zabaw:)
No wiesz chętnie bym się z Wami kiedyś wybrała:)
Fajne zdjęcia jak Barni pływa no oczywiście obowiązkowo buziaczek na dobranoc:)
pozdrawiam

Posted

O Barni już drugą bułę je. :D No, ale po takiej zabawie na pewno się wymęczył. Na pewno na tym spacerku bardzo fajnie czas spędził. Widać po fotkach. :D Jeeeej, jak śliczne. :loveu:

Posted

Basia i Barni napisał(a):
Barni jak ogolnie widzi, czuje żarcie to jest wniebowziety i niezwykle upierdliwy, bedzie tak drapac łapą i ją podawac az w koncu mu ktos kawałek rzuci....i przeważnie dostaje to co chce :roll:

Ja daje lenie kubki po serkach daje do wylizania, jak jem to siada sępi się i daje łapę aż do skutku. Laby to straszne łasuchy:loveu:. Ile Barni waży?

Posted

ja bym ja sepienia oduczała raczej bo to słodkie ale czasami wrecz upierdliwe szczegolnie jak ktos przyjdzie, daj jej serka i inne rzeczy do miski, poki jeszcze ma czas, nastepne moje labki bede trzymała krótko choc one zawsze tymi swoimi smutnymi oczetami cos wywalcza, a barni wazy za duzo o wiele jest za potezny i wyrósł na wiellllkieeego chłopaka wazy kolo 49 kg , jest z rodowodem rasowo ale nie kazdy moze byc w typie labradorka :):evil_lol: