Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już jesteśmy po spacerku mieliśmy z Figą gościa oczywiście ciocia Karolinka
Figa nie chciała jej wypuścić z domu no w końcu ulubiona ciotka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

• Replies 999
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam cioteczki:loveu: miał być filmik ale Rafał jest cały czas zajęty:chainsaw: bo się pali u nich na kopalni i sciągają wszystkich ratowników. Ja nieumie wgrywać filmów :shake:więc jesteśmy zmuszeni czekać na Rafała:bye::bye:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Monika!!!! w poniedziałek spodziewaj sie mnie i Alicji... musze ją poznać z tą słodkością... znaczy Figa jest słodka nie Ala :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Monika!!!! w poniedziałek spodziewaj sie mnie i Alicji... musze ją poznać z tą słodkością... znaczy Figa jest słodka nie Ala :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[CENTER][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

[/B][/COLOR][/FONT][LEFT][FONT=Arial][COLOR=Red][B]Figa sama osądzi czy ja słodka :eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]
[/LEFT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='iwop']ojej... idziecie w odwiedziny do Figusi...?:placz:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:loveu::loveu::loveu:zrobimy duzżżżżżżżżżżżzoooooooo fotasków :loveu::loveu::loveu:
specjalnie dla Ciebie :calus:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='iwop']ojej... idziecie w odwiedziny do Figusi...?:placz:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]chooo z nami :razz::razz:

a wogóle jak już tak chamsko sie wprosiłam do Moniki to.... chodźcie wszyscy:multi::multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zapraszam Was do Figi [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:evil_lol::evil_lol: mówiłam jej że jak już jej przywiozłam Figulca to bedzie na mnie skazana :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

przepraszam za offa ... ale zajrzyjcie na ten wątek - po przeczytaniu musiałam brac relanium... :placz:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105014[/URL]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]chooo z nami :razz::razz:

a wogóle jak już tak chamsko sie wprosiłam do Moniki to.... chodźcie wszyscy:multi::multi::multi::multi: [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zapraszam Was do Figi [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:evil_lol::evil_lol: mówiłam jej że jak już jej przywiozłam Figulca to bedzie na mnie skazana :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:...no i wystraszyłaś Monike ;):evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='iwop']przepraszam za offa ... ale zajrzyjcie na ten wątek - po przeczytaniu musiałam brac relanium... :placz:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105014[/URL][/quote]

:-(:-(:-(......................................................

Posted

[quote name='iwop']monia to teraz jest w siodmym niebie :p bo do mnie wiele gosci nie przychodziło...[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]to oć tu do nas :loveu:....nas tu więcej ;)[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='iwop']monia to teraz jest w siodmym niebie :p bo do mnie wiele gosci nie przychodziło...[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]że Monia jest w siódmym niebie powiadasz???:hmmmm: ojjj... jeszcze troche i bedzie sie przed nami ukrywać... ale nic straconego.... ja ide do Figi... Moni może nie być w domu :eviltong::eviltong::eviltong::diabloti:

Moniko... a moja mama cie zna z targowiska :razz::razz: powiedziała "wiem takie sympatyczne dziewczyny" :multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='monia770']Ja też lubię gości nie tylko Figa:lol::lol::lol:
clockwork ja pracowałam natargu bardzo mi miło że ktoś mnie kojarzy i to sympatycznie mam nadzieję:loveu::loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tak miło i sympatycznie ;) to Ciebie też odwiedzimy:multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='monia770']i z niecierpliwością czekamy na gości :fadein::fadein::fadein:[/quote]

[quote name='monia770']i z niecierpliwością czekamy na gości :fadein::fadein::fadein:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]oooooo jak sie zająkła na myśl o gościach... duuuuzo gości :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:Monika ....aleś Ty niecierpliwa ;):evil_lol:

a ja się bardzo cieszę ze Was obie poznam :multi::loveu:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Niki-lidka']szkoda ze ja daleko bo tyz bym w odwiedziny wpadla:)[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: no przesadzacie wszystkie z tym daleko ;)...przecie wszystkie drogi prowadzą do ....Jastzrębia ;)[/B][/COLOR][/FONT]