Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bede Was rozpieszczać :lol:

a zwłaszcza Bolka bo to zdjecia z dedykacja dla Niego - od Evity z nowego domu :loveu:

Jedzącej ............:eviltong:

Głaskanej ...........

Głaskanej ..............;)

Znowu głaskanej .........:eviltong: czyli chyba tak jak ma być ;)

Posted

asia ruda napisał(a):
a ja jako szczesliwa bardzo włascicielka wysyłam zdjecia bawiacej sie Evitki :lol:
jednak za duze dodam za chwilke ;-)

Asia :multi: udało Ci sie zarejestrowac tak szybko :multi:

no to teraz bedziemy mieli wiesci z pierwszej ręki :lol:

Posted

oj tak wszyscy w domu ta strate bardzo przezyli:-( dla mnie był to tragiczny prezent na 18... ale niczego juz sie nie dało zmienic... ale juz troszeczke czasu mineło i teraz jest Evitka i wszystko nowe... ale o Gerusiu i tak nigdy nie zapomnimy wisza jego zdjecia i w kazdej chwili mozemy go zobaczyc:lol:

Posted

[quote name='ewatr']Bede Was rozpieszczać :lol:

a zwłaszcza Bolka bo to zdjecia z dedykacja dla Niego - od Evity z nowego domu :loveu:

Jedzącej ............:eviltong:

Głaskanej ...........

Głaskanej ..............;)

Znowu głaskanej .........:eviltong: czyli chyba tak jak ma być ;)

Dziękuję serdecznie za pamięć i to rozpieszczanie mojej osoby. Dopiero dziś udało mi się wejść na ten wątek. W ogóle miałem duże kłopoty z odpalaniem dogomaniackiego forum. Stąd ta zwłoka z podziękowaniami.

Nowym opiekunom EVITKI życzę wszystkiego najlepszego i samych radości z rudym cudeńkiem.

Posted

Evitka złoto bardzo mnie radują te zdjecia:) w nowym Domu z takimi Ludźmi bedziesz napewno przeszczęsliwa:) widząc te zdjęcia to ...... :):):) Evitka piekna...... a ja to chyba z opóżnieniem wstawie zdjecia z dnia kiedy Ewitka poznawlała sie ze swoją Rodzinka :( jestem zablokowana poniewaz zdjecia leza w pamieci wewnetrzenj aparatu a kabel zjadł mój królik El Grej , a przez pudełeczko nie dam rady :( a szkodaa strasznie bo zdjecia cudne ...... i Ewitka od razu do nowej Familiji przylgneła i wszyscy sie cieszylismy bardzo :)

Asiu fajnie ze dotarlas do waktu swojej Pociechy :) teraz wszystko bedziemy na swiezo podglądac :) ( ja jednak prosze rówież w miare wolnego czasu o info i na mailaa, ktorego podawałam Ci w schronsiku bo nie zawsze jestem na dogo, a skrzynke to i na koncu swiata przeglądam :eviltong: bede bardzo wdzięczna) izałóz koniecznie ewitce bloga:) pozdrawiam !! usciskaj Niunie od mati i Kłapołuchego:) )

:bluepaw:

:bluepaw:

Posted

nasza kochana Ruda Hrabianka spi caaaaały czas:lol: no i zakochała sie w moim tacie - na krok go nie ustępuje! jak tylko wychodzi na podwórko, to daje o sobie znac innym psom ze to Ona tutaj rządi!!:evil_lol: No i oczywiście każdy jest nia zachwycony zresztą ba nie dziwię sie!!:loveu: postaram sie jak najszybciej załozyc jej bloga no i wklejać fotki na forum.... ale narazie ksiązki wzywaja :roll: oczywiscie ten fakt nie przeszkada Evi, zeby paradowac i kłasc sie na nich coż moze chce pogłębiac wiedze historyczna;)

• 9 months later...
Posted

nie wiem czy ktos z Was pamięta jeszcze ta historie, ale wkoncu dorwałam wolny czas i chciałam powiedziec ze Ewitka zaklimatyzowała się w pełni i rozrabia na całego:) postaram sie dodac jaknajszybciej zdjecia

Posted

asia ruda napisał(a):
nie wiem czy ktos z Was pamięta jeszcze ta historie, ale wkoncu dorwałam wolny czas i chciałam powiedziec ze Ewitka zaklimatyzowała się w pełni i rozrabia na całego:) postaram sie dodac jaknajszybciej zdjecia

Pamieta pamieta :lol:
i czekamy na zdjecia i wiecej info na temat ślicznej gwiazdy :loveu: