Ania+Milva i Ulver Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 No to wspaniale!!!!!!!!!!!!!!!!:):) Quote
ewatr Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Bede Was rozpieszczać :lol: a zwłaszcza Bolka bo to zdjecia z dedykacja dla Niego - od Evity z nowego domu :loveu: Jedzącej ............:eviltong: Głaskanej ........... Głaskanej ..............;) Znowu głaskanej .........:eviltong: czyli chyba tak jak ma być ;) Quote
aneta_zyleta Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 jak sie ciesze seterki to takie fajne psy... Quote
kasia14 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 gartuluje nowego domu!!!! wspaniale!... ( a swoja droga fajnie, że psy w schronisku mogą sie u was wyszaleć...) Quote
:: FiGa :: Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Wow wieści z nowego domku przyszły niewiarygodnie szybko :) Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 zycze wszystkiego naj rudej pani w nowym domku :) Quote
Ulka18 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Ale super domek :klacz: Ewa, mozesz nas tak rozpieszczac codziennie swiezymi dawkami :p Quote
asia ruda Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 a ja jako szczesliwa bardzo włascicielka wysyłam zdjecia bawiacej sie Evitki :lol: jednak za duze dodam za chwilke ;-) Quote
ewatr Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 Nie wiem czy dane mi bedzie codziennie ale ile o ile sie da ;) to prosze nowe zdjecia : Quote
ewatr Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 asia ruda napisał(a):a ja jako szczesliwa bardzo włascicielka wysyłam zdjecia bawiacej sie Evitki :lol: jednak za duze dodam za chwilke ;-) Asia :multi: udało Ci sie zarejestrowac tak szybko :multi: no to teraz bedziemy mieli wiesci z pierwszej ręki :lol: Quote
asia ruda Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 czyli jak obiecałam bawiaca i śpiąca Evitka, na fotelu mamy o który jest cały czas bitwa kto pierwszy ten lepszy;) Quote
:: FiGa :: Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Sunia jest niesamowita :loveu: Prawdziwy skarb :calus: I domek widac trafił jej się wspaniały :loveu: Pozdrawiamy serdecznie! :) Quote
asia ruda Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 mam nadzieje ze bedzie jej u nas jak najlepiej:loveu: wczesniej mielismy owczarka niemieckiego, ale w lipcu tego roku odszedł odnas:placz: Quote
Coyote Ugly FCI Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 asia ruda napisał(a):mam nadzieje ze bedzie jej u nas jak najlepiej:loveu: wczesniej mielismy owczarka niemieckiego, ale w lipcu tego roku odszedł odnas:placz: witamy załóż galerie panienki na foto bloku :) Quote
:: FiGa :: Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Mówi się, że pies rani swego właściciela jedynie raz - kiedy odchodzi :( [`] Życzę Wam wielu wspaniałych wspólnie spędzonych chwil :) Quote
asia ruda Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 oj tak wszyscy w domu ta strate bardzo przezyli:-( dla mnie był to tragiczny prezent na 18... ale niczego juz sie nie dało zmienic... ale juz troszeczke czasu mineło i teraz jest Evitka i wszystko nowe... ale o Gerusiu i tak nigdy nie zapomnimy wisza jego zdjecia i w kazdej chwili mozemy go zobaczyc:lol: Quote
Wędkoholik Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 [quote name='ewatr']Bede Was rozpieszczać :lol: a zwłaszcza Bolka bo to zdjecia z dedykacja dla Niego - od Evity z nowego domu :loveu: Jedzącej ............:eviltong: Głaskanej ........... Głaskanej ..............;) Znowu głaskanej .........:eviltong: czyli chyba tak jak ma być ;) Dziękuję serdecznie za pamięć i to rozpieszczanie mojej osoby. Dopiero dziś udało mi się wejść na ten wątek. W ogóle miałem duże kłopoty z odpalaniem dogomaniackiego forum. Stąd ta zwłoka z podziękowaniami. Nowym opiekunom EVITKI życzę wszystkiego najlepszego i samych radości z rudym cudeńkiem. Quote
matinestka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Evitka złoto bardzo mnie radują te zdjecia:) w nowym Domu z takimi Ludźmi bedziesz napewno przeszczęsliwa:) widząc te zdjęcia to ...... :):):) Evitka piekna...... a ja to chyba z opóżnieniem wstawie zdjecia z dnia kiedy Ewitka poznawlała sie ze swoją Rodzinka :( jestem zablokowana poniewaz zdjecia leza w pamieci wewnetrzenj aparatu a kabel zjadł mój królik El Grej , a przez pudełeczko nie dam rady :( a szkodaa strasznie bo zdjecia cudne ...... i Ewitka od razu do nowej Familiji przylgneła i wszyscy sie cieszylismy bardzo :) Asiu fajnie ze dotarlas do waktu swojej Pociechy :) teraz wszystko bedziemy na swiezo podglądac :) ( ja jednak prosze rówież w miare wolnego czasu o info i na mailaa, ktorego podawałam Ci w schronsiku bo nie zawsze jestem na dogo, a skrzynke to i na koncu swiata przeglądam :eviltong: bede bardzo wdzięczna) izałóz koniecznie ewitce bloga:) pozdrawiam !! usciskaj Niunie od mati i Kłapołuchego:) ) :bluepaw: :bluepaw: Quote
ewatr Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Asiu jak tam Evitka w taka brzydka pogode sie miewa ? Quote
asia ruda Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 nasza kochana Ruda Hrabianka spi caaaaały czas:lol: no i zakochała sie w moim tacie - na krok go nie ustępuje! jak tylko wychodzi na podwórko, to daje o sobie znac innym psom ze to Ona tutaj rządi!!:evil_lol: No i oczywiście każdy jest nia zachwycony zresztą ba nie dziwię sie!!:loveu: postaram sie jak najszybciej załozyc jej bloga no i wklejać fotki na forum.... ale narazie ksiązki wzywaja :roll: oczywiscie ten fakt nie przeszkada Evi, zeby paradowac i kłasc sie na nich coż moze chce pogłębiac wiedze historyczna;) Quote
ewatr Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Dobre wiadomosci :multi: to czekamy az sie nauczycie tej historii razem z Evcia :loveu: i wstawicie zdjecia ;) Quote
Cambel&Megi Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Ale super wieści z nowego Domu...Super się trafił :loveu: Quote
asia ruda Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 nie wiem czy ktos z Was pamięta jeszcze ta historie, ale wkoncu dorwałam wolny czas i chciałam powiedziec ze Ewitka zaklimatyzowała się w pełni i rozrabia na całego:) postaram sie dodac jaknajszybciej zdjecia Quote
ewatr Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 asia ruda napisał(a):nie wiem czy ktos z Was pamięta jeszcze ta historie, ale wkoncu dorwałam wolny czas i chciałam powiedziec ze Ewitka zaklimatyzowała się w pełni i rozrabia na całego:) postaram sie dodac jaknajszybciej zdjecia Pamieta pamieta :lol: i czekamy na zdjecia i wiecej info na temat ślicznej gwiazdy :loveu: Quote
Recommended Posts