agamika Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 Alicjo prosze wrzuc linki do plakatów w pierwszy post na zaginionych :oops: czarni biała wersja,m niestety z tego rozmiaru zdjęc niue dałam rady lepszych zrobić :( [B][url]http://upload.miau.pl/3/96870.pdf[/url][/B] Quote
agamika Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [B][SIZE=4] SCHRONISKO TRZEBA WIZYTOWAĆ OSOBIśCIE!!!!! [/SIZE] KONIECZNIE TO PRZEKAżCIE PAŃSTWU, TAM RóZNE OSOBY PRACUJą (plakatu tam tez nie zaszkodzi zostawić, jednak odwiedziny to podstawa niestety :( ) [/B] Quote
wtatara Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 to na pewno . ja w zimie znalazłam pieska. nie chciałam oddawac do schronu , więc zadzwoniłamże znalazłam takiego psiaka podając swoje namiary. Wieczorem zadzwonił do mnie własciciel w sprawie pieska. jeśli się nie znajdzie do czwartku można by było poprosic o ogłoszenie w kundlu- to taki program krakowski. Duzo krakowian oglada ten program Quote
Alicja Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 [quote name='agamika']Alicjo prosze wrzuc linki do plakatów w pierwszy post na zaginionych :oops: czarni biała wersja,m niestety z tego rozmiaru zdjęc niue dałam rady lepszych zrobić :( [B][URL]http://upload.miau.pl/3/96870.pdf[/URL][/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]już wrzucam [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Modeczka była widziana w pobliżu sądu na rodzie [COLOR=magenta][U][B][I]Mogilskim[/I][/B][/U][/COLOR]!!! Jest tam kilka osób próbują ją załapać!!! Gdyby ktoś mógł im pomóc!!! Bardzo prosimy!!! Quote
Alicja Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='Selket']Modeczka była widziana w pobliżu [SIZE=3][COLOR=Red][B]sądu na ulicy/ronda Magalińskiego!!! [/B][/COLOR][/SIZE]Jest tam kilka osób próbują ją załapać!!! Gdyby ktoś mógł im pomóc!!! Bardzo prosimy!!![/quote] [CENTER][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Red][B]POMOCY !!!!!!!! [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] Quote
Selket Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Dzięki, Ala. Zanim ja to edytuję to się schodzi :oops: Pisałam sms o Agmigi, ona też stamtąd może roześle dalej. DO nikogo więcej nie mam nr. Siedzę jak na szpilkach, żeby się udało!!!!!!!!!! :kciuki: :kciuki: :kciuki: Quote
agamika Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 kurcze ja zaraz jadę do hotelu po psy :shake: nie dam rady , osoby które znam poza Krakiem dziś są w większości ( takie coby pomogły ) Selket wrzuć na Krakowski wątek tą prośbę ja muszę już lecieć juz posta tam nie zdaze napisac [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32052&page=183[/URL] pytanie nie chodzi przypadkiem o rondo MOGILSKIE ? nie znam wogóle tej nazwy co podałyście :shake: , sąd jest przy Mogilskim ... Quote
Selket Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Amiga, też właśnie mówiła, że inna nazwa ulicy. My nie znamy Krakowa, więc może Betinka źle usłyszała. DObrze, że Wy wiecie o co chodzi. Lecę poprawiać!!! Quote
Isadora7 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][SIZE=4][B][COLOR=red]RONDo MOGILSKIEGO......tam jest Mordeczka [SIZE=2]to w takim razie tam została jak uciekła ...takie Rondo podane jest w info o ucieczce [/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT][/quote] Boże żeby ktoś ją złapał. A czy nowi właściciele wiedzą? Może doopencje by ruszyli i też tam pojechali? Quote
Alicja Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [FONT=Arial][SIZE=4][B][COLOR=red]RONDo MOGILSKIEGO......tam jest Mordeczka [SIZE=2]to w takim razie tam została jak uciekła ...takie Rondo podane jest w info o ucieczce [/SIZE] [/COLOR][/B][/SIZE][/FONT] Quote
Selket Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='Isadora7']Boże żeby ktoś ją złapał. A czy nowi właściciele wiedzą? Może doopencje by ruszyli i też tam pojechali?[/quote] Z tego co wiem, to chyba oni ją tam znaleźli, a na pewno tam są i ją łapią. Oni dzwonili do Betinki i prosili o przysłanie więcej ludzi, bo nie dają rady. Jest tam parę osób, ale to duży przerożony pies. Im więcje tym łątwiej będzie go złapać.. Narazie nie wiem jak wyglądają sytuacja. Amiga rozsyła znajmym info a akcji łapania, może ktoś jeszcze pojechał. Narazie wiem tylko tyle. Quote
danka1234 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Myślami jestem z Wami,oby sie tylko udało odszukac i zlapać Mordeczke. Quote
Alicja Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [CENTER][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Red][B]PODNOSZĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/CENTER] Quote
Isadora7 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [B][SIZE=5][COLOR=Black]Podnoszę Mordka błagam daj się złapać[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Alicja Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [CENTER][B][SIZE=5]NR właścicieli Mordki, oni jej szukają:[/SIZE] [SIZE=5][SIZE=6][COLOR=Red]784657727[/COLOR][/SIZE] są w okolicach sądu ,ronda Mordeczka jest na terenie sądu ...nie da sie tam wejsc ...a ona ucieka od ludzi [/SIZE][/B][/CENTER] Quote
Alicja Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 :multi::multi::multi: Napisał [B]Toska[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10237926#post10237926"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [B]JEST, JEST , JEST !!!! Mordka już na rękach u swojego pana :multi::multi::multi::multi::multi: udało się ją złapać !!!! więcej wiadomości później -pan do mnie zadzwoni za godzinkę ! powiedział tylko , że bardzo pomogli panowie z ochrony ![/B] Quote
Isadora7 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='Alicja']:multi::multi::multi: Napisał [B]Toska[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10237926#post10237926"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [B]JEST, JEST , JEST !!!! Mordka już na rękach u swojego pana :multi::multi::multi::multi::multi: udało się ją złapać !!!! więcej wiadomości później -pan do mnie zadzwoni za godzinkę ! powiedział tylko , że bardzo pomogli panowie z ochrony ![/B][/quote] Aż mi łzy w oczach stanęły z radości. Boże ten psiak tyle lat w schronie wreszcie trafił na swój dom i straszne by było jakby się to źle skończyło. [SIZE=4][B]Mordka dzięki że wysłuchałaś i dałaś się złapać. Wielkie dzięki wszystkim co pomogli.[/B][/SIZE] Quote
danka1234 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 O matko!!To cudownie ze Mordka juz bezpieczna,kamień z serca spadł wszystkim a napewno tym państwu,któremu Mordeczka uciekla. Quote
Selket Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM :Rose: Bosze, ale akcja z Mordeczką, szczęśliwie zakończona :loveu: :multi: Quote
Alicja Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Jejkuuuuu ....tylko jakby ktoś podpowiedział domeczkowi Mordeczki ....szelki , obroża, ADRESÓWKA ......:mdleje: i póki co spacerki w spokojne miejsca ...i bedzie dobrze :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
wtatara Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 tak się cieszę, plakaty do kosza. Szkoda że nie wiedziałam bo bym pojechała Quote
Fortuna Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [B][COLOR=red]Boze dziekuje Ci.[/COLOR][/B] Moje prosby ostatnio czesto spelniasz. Leca mi wielkie lzy ze wzruszenia i jestem ogromnie szczesliwa, a moj maz sie ze mnie smieje. [B][COLOR=red]Mordeczko nie uciekaj wiecej, proszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff0000]Dzieki wszystkim, ktorzy pomagali w zlapaniu Mordeczki.[/COLOR][/B] Quote
danka1234 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]Jejkuuuuu ....tylko jakby ktoś podpowiedział domeczkowi Mordeczki ....szelki , obroża, ADRESÓWKA ......:mdleje: i póki co spacerki w spokojne miejsca ...i bedzie dobrze :loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Myślę ze Ci Państwo juz teraz zabezpieczą się na wszystkie sposoby aby to się nie powtórzyło,wyobrażam sobie co przezyli po ucieczce Mordeczki,wszak sami równiez jej szukali.Czasami zdarzaja sie sytuacje których nikt się nie spodziewa,ot taka złosliwosc losu. Quote
Recommended Posts