Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziwne, no ale ludziska różne są:). Jedni "dziękują", a inni uważają, że "się należy". Najważniejsze, że Rudzik w domu. Miejmy tylko nadzieję, że nie zrobi sobie kolejnej wycieczki w nieznane.

Posted

Państwo Rudzika co prawda dalej się nie odezwali ale dostałam maila od Pani z biblioteki, która była z dala od domu i nie mogła wcześniej napisać ale niedługo wraca i obiecała, że da znac [SIZE=3]co u Kuby - bo tak się piesek nazywa ;-)

Nomen omen tak nazywa się też mój bratanek/chrześniak czy życie nie jest dziwne :crazyeye:

Posted

Boziu Droga! Kuba to był mój najukochańszy pies, który przeszedł przez Tęczowy Most 09.08. br. Może dlatego tak mnie ten piesek interesował? A może Kubuś maczał w tym łapki? ;) Post 62 - chyba wiem kto mi dał takie dziwne przeczucie...

Posted

Dziś dostałam maila od Pani z Biblioteki dzieki której odnalazłam właścicieli Rudzika vel. Kuby.

W niedzielę spotkała zięcia właściciela Kuby.
Kubusia boli jeszcze łapka:-( ale ogólnie jest dobrze.:multi:
Widać, że lepiej go właściciele pilnują bo nie widać go siedzącego samego przed domem jak wcześniej bywało. Znaczy to iż trzymany jest wewnątrz i bardziej na niego uważają. Myślę, że to dobra wiadomość :-):multi:

Posted

[quote name='Izis']Widać, że lepiej go właściciele pilnują bo nie widać go siedzącego samego przed domem jak wcześniej bywało. Znaczy to iż trzymany jest wewnątrz i bardziej na niego uważają. Myślę, że to dobra wiadomość :-):multi:

Żeby tylko z tym pilnowaniem nie przesadzili i nie uwiązali Kubusia na łańcuchu przy budzie- jak to na wsiach bywa :(

Posted

Kacedy napisał(a):
Żeby tylko z tym pilnowaniem nie przesadzili i nie uwiązali Kubusia na łańcuchu przy budzie- jak to na wsiach bywa :(

On raczej nie ma budy na zewnatrz i na pewno tam uwiazany nie jest boby go babeczka widziala przechodzac. Wczesniej przesiadywal sam w ogrodku ale widocznie po jego wycieczce pewnie do ukochanej i wypadku ludzi są ostrożniejsi... dobre i to.