Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 13.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Fuga***']:-) Rozmazana....? Właśnie tak jest super, pejzaż i pies malowane plamami i ta czerwona obroża jako akcent... super :-)[/quote]

to, że mam talent:evil_lol:?
Po świętach będę inwestować w lustrzankę więc może wtedy jakieś fajne foty będą:eviltong:

Posted

To czekam z niecierpliwością, bo jest na co :-)
Sama też odkrywam, że fotografowanie zwierząt (jak w ogóle fotografowanie) to pasjonująca sprawa; nie znam się na tym, ale chce mi się poznać :-)

Posted

[CENTER][B][SIZE=5]Prośba[/SIZE][/B]
[B][/B] [/CENTER]
[LEFT][B]Czy jakaś dobra duszyczka zrobiłaby mi kartke świąteczną z Gassulą?[/B]
[B]Byłabym bardzo wdzięczna bo kompletnie się na tym nieznam[/B]:shake:[/LEFT]

Posted

[B]gassira[/B] - Ja może się tego podejmę. Podaj może jakieś konkrety: napis, kolor, z jakich zdjęć to ma być, wielkość... [pierwszy raz będę robić taką kartkę, więc nie wiem czy to super wyjdzie, ale postaram się :) ]

Posted

[quote name='Olusia']gassira - Ja może się tego podejmę. Podaj może jakieś konkrety: napis, kolor, z jakich zdjęć to ma być... [pierwszy raz będę robić taką kartkę, więc nie wiem czy to super wyjdzie, ale postaram się :) ][/quote]

Ale jesteś kochana:loveu::loveu::loveu:
Dostałam już kartke od Eri,ale jak masz chęć mi zrobić jeszcze jedną to pewnie,że bym bardzo chciała-narazie nad tymi wszystkimi szczegółami się nie zastanawiałam:shake:teraz niestety muszę wyjść,ale może wpadne na jakiś fajny pomysł i wszystko jutro Ci napiszę!!!!:lol:

Posted

[quote name='Olusia']To może na razie wykombinuję według swojego pomysłu? :)[/quote]

oki:lol:jak masz czas i chęci to pewnie,a jutro a właściwie dziś postaram się coś sprecyzować:lol:
Dobranocka:loveu:

Posted

[quote name='gassira']oki:lol:jak masz czas i chęci to pewnie,a jutro a właściwie dziś postaram się coś sprecyzować:lol:
Dobranocka:loveu:[/quote]

Zaczęłam wczoraj sama robić, ale nic z tego nie wyszło :lol: Czekam na konkrety :cool3: