Fuga*** Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 :-) Rozmazana....? Właśnie tak jest super, pejzaż i pies malowane plamami i ta czerwona obroża jako akcent... super :-) Quote
ariss Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 [quote name='Fuga***']:-) Rozmazana....? Właśnie tak jest super, pejzaż i pies malowane plamami i ta czerwona obroża jako akcent... super :-)[/quote] to, że mam talent:evil_lol:? Po świętach będę inwestować w lustrzankę więc może wtedy jakieś fajne foty będą:eviltong: Quote
Fuga*** Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 To czekam z niecierpliwością, bo jest na co :-) Sama też odkrywam, że fotografowanie zwierząt (jak w ogóle fotografowanie) to pasjonująca sprawa; nie znam się na tym, ale chce mi się poznać :-) Quote
ariss Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 [CENTER][B][SIZE=5]Prośba[/SIZE][/B] [B][/B] [/CENTER] [LEFT][B]Czy jakaś dobra duszyczka zrobiłaby mi kartke świąteczną z Gassulą?[/B] [B]Byłabym bardzo wdzięczna bo kompletnie się na tym nieznam[/B]:shake:[/LEFT] Quote
ariss Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 [quote name='natija']w tej obrozy mu do twarzy:loveu:[/quote] chyba "jej":eviltong: Quote
ewka i haker Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [URL]http://images33.fotosik.pl/65/032239a63519d228.jpg[/URL] ta fota jest boska jak by chciala odleciec gdzies Quote
ariss Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Dziękujemy:loveu: Jak to napisała Fuga: prosto spod pędzla impresjonistów :evil_lol: Quote
ewka i haker Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [quote name='gassira']Dziękujemy:loveu: Jak to napisała Fuga: prosto spod pędzla impresjonistów :evil_lol:[/quote] ja sie z nia zgadzam:evil_lol: Quote
ariss Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 [quote name='ewka i haker']ja sie z nia zgadzam:evil_lol:[/quote] Rozpieszczacie mnie dziewczynki:eviltong: Quote
Olusia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 [B]gassira[/B] - Ja może się tego podejmę. Podaj może jakieś konkrety: napis, kolor, z jakich zdjęć to ma być, wielkość... [pierwszy raz będę robić taką kartkę, więc nie wiem czy to super wyjdzie, ale postaram się :) ] Quote
ariss Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 [quote name='Olusia']gassira - Ja może się tego podejmę. Podaj może jakieś konkrety: napis, kolor, z jakich zdjęć to ma być... [pierwszy raz będę robić taką kartkę, więc nie wiem czy to super wyjdzie, ale postaram się :) ][/quote] Ale jesteś kochana:loveu::loveu::loveu: Dostałam już kartke od Eri,ale jak masz chęć mi zrobić jeszcze jedną to pewnie,że bym bardzo chciała-narazie nad tymi wszystkimi szczegółami się nie zastanawiałam:shake:teraz niestety muszę wyjść,ale może wpadne na jakiś fajny pomysł i wszystko jutro Ci napiszę!!!!:lol: Quote
Olusia Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 To może na razie wykombinuję według swojego pomysłu? :) Quote
ariss Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 [quote name='Olusia']To może na razie wykombinuję według swojego pomysłu? :)[/quote] oki:lol:jak masz czas i chęci to pewnie,a jutro a właściwie dziś postaram się coś sprecyzować:lol: Dobranocka:loveu: Quote
Doginka Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Rozmazane, ale ma swój urok:loveu: [url]http://images33.fotosik.pl/65/032239a63519d228.jpg[/url] DOBRANOCKI;) Quote
Olusia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [quote name='gassira']oki:lol:jak masz czas i chęci to pewnie,a jutro a właściwie dziś postaram się coś sprecyzować:lol: Dobranocka:loveu:[/quote] Zaczęłam wczoraj sama robić, ale nic z tego nie wyszło :lol: Czekam na konkrety :cool3: Quote
ariss Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 Gassula ma dziś urodzinki:lol:6 miesięcy wybiło:lol:więc zaraz idziemy na jakiś superaśny spacer:lol: Quote
Karolina_Nett Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 No to naj (sami solenizanci dzisiaj) :D. Quote
eria Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 jeeeee Gassula !!!!!!!!! urodzinki w ten sam dzień co ja !!!! :loveu::loveu::multi: Wszystkiego Najlepsiejszego !!!!!!!!!! Quote
Paulina. Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 No no Gassirka pół roku to juz poważby wiek :loveu: NajlePSIEGO :lol: Quote
Olusia Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [B][I]Wszystkiego najlepszego Gassi! [/I][/B] :loveu: Quote
Karolajnaxx Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Syskiego naj Gassi :p A tak nawiasem - zamawiał ktoś darmową broszurę z Eukanuby dla Spaniela? Co tam jest? Quote
Magot Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 [LEFT]Wszystkiego naj,naj,najjj dla Gassuli!! No, no, babka już kończy 6 miechów. Jak te dzieci szybko rosną... :-o [/LEFT] Quote
Recommended Posts