basia bonnie Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Sama tyle wypiłaś?! (i mnie nie poczęstowałaś?!) :diabloti: Quote
Luzia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 [quote name='g_o_n_i_a'] Cześć!! :multi: Ale sie smieje do pifffka :-D Nareszcie macie galerię ulala :loveu: :loveu: Buziaki dla pięknej Funi Będziemy wpadać :-D (i mnie nie poczęstowałaś?!) Ma coś po pani z tym pifkiem :evil_lol: Buziaki odwzajemnione (od Fuśki oczywiście nie ode mnie :diabloti:) Zapraszamy zapraszamy :p [quote name='basia bonnie'] Sama tyle wypiłaś?! (i mnie nie poczęstowałaś?!) :diabloti: Nie miłam pomocników :evil_lol: Następnym razem zapraszm :diabloti: Quote
agaciaaa Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Jest galeria! :multi: czemu sie wcześniej nie pochwaliłaś, ja dopiero teraz tu dotarłam :cool3: A ile już stron zdążyłyście wyprodukować :evil_lol: galeria od samego początku idzie jak burza!!! ;) Funia oczywiście śliczna :loveu: ale w bannerku nie masz odsyłacza :cool3: Quote
Luzia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 agaciaaa napisał(a):Jest galeria! :multi: czemu sie wcześniej nie pochwaliłaś, ja dopiero teraz tu dotarłam :cool3: A ile już stron zdążyłyście wyprodukować :evil_lol: galeria od samego początku idzie jak burza!!! ;) Funia oczywiście śliczna :loveu: ale w bannerku nie masz odsyłacza :cool3: Łoj żeczywiście nie ma :oops: zaraz zobacze co się da zrobić :razz: Zapraszamy częściej :multi: Quote
Luzia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Kto chce fotecki mojej pasqdki :Cool!: Quote
agaciaaa Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Oczywiście, będziemy tu stałymi bywalcami :) a odsyłacz już jest :multi: Dawaj foteczki :loveu: Quote
Luzia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 No to fotecki Funia po szczeniorach nie za ładnie wyglądała :shake: Tu fajnie oczy zamkneła :evil_lol: Mrugam Śpię daj spokój :eviltong: Quote
agaciaaa Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 http://images32.fotosik.pl/28/0de8897e5b8d4f83.jpg śliczna :loveu: Funia miała szczeniaki? Wpadka? Quote
Luzia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 agaciaaa napisał(a): Funia miała szczeniaki? Wpadka? Tak niestety :shake: przez mojego ojca pojechałam na wesele i zostawiłam ją pod jego opieką :nonono2: a miała cieczkę :watpliwy: Quote
agaciaaa Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Mam nadzieje że szczeniorki znalazły dobre domki :) a nie myślałaś o tym, żeby ją wysterylizować? Quote
Luzia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 agaciaaa napisał(a):Mam nadzieje że szczeniorki znalazły dobre domki :) a nie myślałaś o tym, żeby ją wysterylizować? Za stara jest nie chce jej narażać na zbytni stres. Po resztą już zmądrzałam i w czasie cieczki tylko ja z nią wychodzę. Tak cała piąteczka :loveu: znalazła domki ;) Quote
agaciaaa Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Oj jeszcze nie jest taka stara ;) no ale to Twój wybór. A masz jakieś zdjęcia szczeniorków? :loveu: Quote
Luzia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 agaciaaa napisał(a):Oj jeszcze nie jest taka stara ;) no ale to Twój wybór. A masz jakieś zdjęcia szczeniorków? :loveu: Nie wiem ile ma ale 12 lat na 100% więc młoda już nie jest. A zdjęcia mam ale tylko Dory i to nie przy sobie umieszczę następnym razem :p Quote
agaciaaa Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Aaaa, myślałam że jest u Ciebie od szczeniaka :cool3: więc wywnioskowałam, że ma 7 lat.. 12 to rzeczywiście już sporo. Quote
Luzia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 agaciaaa napisał(a):Aaaa, myślałam że jest u Ciebie od szczeniaka :cool3: więc wywnioskowałam, że ma 7 lat.. 12 to rzeczywiście już sporo. No nie dziwne bo źle napisała :oops: teraz jest dobrze :diabloti: Quote
agaciaaa Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 No i wszystko jasne :) a skąd ją wzięłaś, ze schroniska? (wcale nie zadaje ciągle pytań.. :evil_lol:) Quote
Luzia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 agaciaaa napisał(a):No i wszystko jasne :) a skąd ją wzięłaś, ze schroniska? (wcale nie zadaje ciągle pytań.. :evil_lol:) Kto pyta nie błądzi :evil_lol: Nie jest z ulicy przegarnięta :loveu: Tak zwana znajda :p Quote
agaciaaa Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Śliczna znajda :loveu: dobry z Ciebie człowiek ;) Quote
Luzia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 agaciaaa napisał(a):Śliczna znajda :loveu: dobry z Ciebie człowiek ;) E tam dobry :oops: Nie znasz mnie jeszcze :evil_lol::diabloti: Quote
Luzia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Może :diabloti: ale ja bym nie cieszyła sie na to spotkanie :evil_lol: Niezbadane są wyroki boskie :eviltong: A jak chcesz to zapraszam do Tarnobrzega :multi: Quote
agaciaaa Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Może narazie poznawajmy sie wirtualnie :evil_lol: Lepiej nie zapraszaj, bo nigdy nic nie wiadomo- jeszcze bym przyjechała :diabloti: Quote
Luzia Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 agaciaaa napisał(a):Może narazie poznawajmy sie wirtualnie :evil_lol: Lepiej nie zapraszaj, bo nigdy nic nie wiadomo- jeszcze bym przyjechała :diabloti: Na pewno było by miło :diabloti: Quote
basia bonnie Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 http://images32.fotosik.pl/28/0de8897e5b8d4f83.jpg moja psica też tak słodko pozuje :loveu: Quote
Recommended Posts