Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Luzia napisał(a):
Kurteczkę nową? Może jakieś spodnie? :cool3:
Dobrze, że o wątrobę nie pytasz bo z tym mógł by być problem :evil_lol:

Wątrobe wolałam pominąć bo to by sie pewnie już nie nadała do użytku:diabloti:

Posted

Tepes napisał(a):
Wątrobe wolałam pominąć bo to by sie pewnie już nie nadała do użytku:diabloti:

Jedyne co tam znajdziesz to tabliczkę : "nie deptać, może coś urośnie" :grins:

Posted

Luzia napisał(a):
Miejmy nadzieję, choć biorąc pod uwagę jakie prochy na kręgosłup teraz żrę to może być jej ciężko :evil_lol:

:hmmmm: zawsze można wyciąć kręgosłup :)

Posted

Luzia napisał(a):
Da się? :O To powiedź mi jeszcze gdzie taki zabieg zrobią? :cool3:

nie wiem :grins:

ale dzisiaj wróciłam od ortopedy i dowiedziałam się ze jest pełen podziwu dla mnie ze zwiałam ostatnio ze szpitala dzień przed operacją :lol: okazało się ze pan ordynator chciał na mnie zaoszczędzić i miałam mieć zrobioną dość drastyczną i na stałe okaleczającą operację ale podobno pozbawiającą bólu ....a troszkę drożej można strzelić operację stopy dokładając silikonowe ścięgna i takie jeszcze tam cosie ...kiedyś sie zdecyduję

Posted

Alicja napisał(a):
nie wiem :grins:

ale dzisiaj wróciłam od ortopedy i dowiedziałam się ze jest pełen podziwu dla mnie ze zwiałam ostatnio ze szpitala dzień przed operacją :lol: okazało się ze pan ordynator chciał na mnie zaoszczędzić i miałam mieć zrobioną dość drastyczną i na stałe okaleczającą operację ale podobno pozbawiającą bólu ....a troszkę drożej można strzelić operację stopy dokładając silikonowe ścięgna i takie jeszcze tam cosie ...kiedyś sie zdecyduję

Szkoda :(

Nie ma to jak nasze szpitale :angryy: Dlatego ja ze swoim kręgosłupem do tej pory nic nie zrobiłam. Ciocia miała przepuklinę międzykręgową jakiś ortopeda właśnie zalecił operacje, na szczęście zanim się na to zdecydowała skonsultowała to z innym bardziej polecanym i on wręcz zabronił wykonywać zabieg bo mogłoby dojść do stałego uszkodzenia rdzenia :shake:

Sonka95 napisał(a):
Ja miałam iść w ten weekend na długi spacer , ale jak pogoda się nie zmieni to zostaje 30 min spacerek ...

Ja na 100% jutro o świcie wyruszam w teren nie ważne jaka będzie pogoda, najwyżej Capri zmarzluch zostanie w domu :)

Byłam z babcią na zakupach i dorobiłam się dwóch par butów i skarpetek :evil_lol: kocham tą kobietę :loveu:
Najlepsze, że chciałam tylko zwykłe ocieplane śniegowce, ale zobaczyła jak mi się oczy świecą do takich pseudo Martensów i się zlitowała :lol: mimo, że się zarzekałam, że nie chce i w ogóle :evil_lol: Chwilami podejrzewam ją o umiejętność czytania w myślach :cool1:

Posted

[quote name='Izabela124.']Fajną masz babcię, mi nie ma kto takich prezentów robić[/QUOTE]

Ja Ci zrobię :loveu:
Prooszę:

[IMG]http://czerwonamaszyna.pl/images/brands/red_paper_0.jpg[/IMG]

Posted

A no jedna babcia mi się udała to trzeba przyznać :)
Musi nadrabiać za drugą, bo babcia od strony mamy jest tak "kochana", że nikt z wnuków nie chce jej odwiedzać, stara jędza normalnie :evil_lol:

Posted

[quote name='Luzia']Strofcia kończy dziś 1,5 roku :multi: ale ten czas szybko płynie :roll:[/QUOTE]

Najlepszego .... No ten czas coraz szybciej leci
[IMG]http://gify.joe.pl/gifs/wakacje/urodziny/dwu-pietrowy-tort-urodzinowy.gif[/IMG]

Posted

A no leci, czasami to dobrze czasami źle.

Dziś na przykład bardzo źle, że tak szybko leci bo muszę posprzątać w domu do powrotu mamy (16), a tak mi się nie chce :roll:

Posted

[quote name='Luzia']Zważając na to że była 7 rano w niedziele i to w dodatku 11 listopada, to jedyne osoby jakie spotykałyśmy to niedobitki niedopite z dnia poprzedniego :diabloti:

[B]Z domu wyszłam po 5 parę minut a wróciłam ok 10[/B] i nawet jak wracałam na ulicach nie było praktycznie nikogo :evil_lol: Spacer był mega :loveu:[/QUOTE]

Czy Ty aby jestes normalna?????? :cool3:

Ja przeczytałam Twój wywód, czekam na gratulacje :lol: Ale byłby fajniejszy gdyby towarzyszyły mu jakies fotki :diabloti:

Posted

Ja to część łachów muszę wywalić bo chodzę w 30% ubrań jakie mam, a w szafkach miejsca nie ma :megagrin: Tylko jak przychodzi co do czego to wszystkiego mi żal :lol:

Posted

[quote name='agaciaaa']Czy Ty aby jestes normalna?????? :cool3:

Ja przeczytałam Twój wywód, czekam na gratulacje :lol: Ale byłby fajniejszy gdyby towarzyszyły mu jakies fotki :diabloti:[/QUOTE]

Ja nigdy normalna nie byłam :grins:

Brawo :klacz::cunao::beerchug::laola: A co to fotki? Fotek ostatnio brak, jedyne jakie mam to z zeszłego roku :evilbat:

Posted

[quote name='Luzia']Ja to część łachów muszę wywalić bo chodzę w 30% ubrań jakie mam, a w szafkach miejsca nie ma :megagrin: Tylko jak przychodzi co do czego to wszystkiego mi żal :lol:[/QUOTE]

Mam dokładnie tak samo! :lol:

[quote name='Luzia']Ja nigdy normalna nie byłam :grins:

Brawo :klacz::cunao::beerchug::laola: A co to fotki? Fotek ostatnio brak, jedyne jakie mam to z zeszłego roku :evilbat:[/QUOTE]

A mi się wydawało, że jak pisałaś o zbieraniu się na spacer, to gdzieś tam się przewinęło wzięcie aparatu....:cool3: więc fotki powinny być! W ostateczności mogą być z zeszłego roku :lol: