wysoka_pieguska Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 27 października w okolicach cmentarza Witomino zaginęła suka owczarka niemieckiego (czarna, podpalana, z obrożą w kolorze moro, boi się huków, wystrzałów). Zawiadomiliśmy służby leśne, Straż Miejską, Schronisko dla piesków w Gdyni i Sopocie, szukaliśmy jej nocą w lesie i od bardzo wczesnego rana dzisiaj i nic. Czekamy na każdą informację o naszym psie. tel. kontaktowy: 513 263 615 Quote
Natussiaa Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Może to ona?: suka duża wilczasta ok. 2 lat Quote
gajesia1985 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 warto porozwieszac ogloszenia i wkleic zdjecia suczki, bedzie latwiej Quote
wysoka_pieguska Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Chodziliśmy i nawoływaliśmy cały dzień i nic, nikt jej nie widział ani nie słyszał. (nie umiem wkleić zdjęcia) Quote
natalia_aa Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Witaj :) jestem pracownikiem schroniska "Ciapkowo" wiec jako mozesz przeslij mi zdjecia na maila [email protected] a ja je wstawie tutaj i jedno wydrukuje i przykleje w pracy... Dzis do godziny 15 nie trafila zadna taka sunia... Quote
wysoka_pieguska Posted October 29, 2007 Author Posted October 29, 2007 Widziano ją wczoraj koło 16 w okolicach Dworca W Gdyni, teraz już wszyscy sklepikarze, obsługa kolei i bezdomni wiedzą o naszych poszukiwaniach. Doneczko znajdziemy Cię. Czekaj na nas cierpliwie (nasza prawie trzy letnia córeczka powiedziała, że zje z Donką jak się znajdzie a na razie dziękuje) Quote
Atkaaaa Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Natalia dawaj szybko to zdjecie....:D wczoraj widzialam w Rumi a dokladniej kolo ronda europejskiego czy jakos tak z samochodu bląkajacego sie owczarka... moze to ona... Quote
ewabs Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Wiem, co się czuje, kiedy znika pies. Moja sunia przepadła 2 miesiące temu, ale wciąż szukam i mam nadzieję, że znajdę. Spróbuj dodać ogłoszenie na www.trojmiasto.pl w dziale ogłoszenia-zwierzęta.Trzymam kciuki Quote
natalia_aa Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Heh no juz juz :) dopiero weszlam na dogo :) Prosze oto fotki suni: Quote
Atkaaaa Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 kur.de no nie wiem....moze to byla ona..?? ale wydaje mi sie ze tamta byla bardziej brazowa na grzebiecie... chociaz ciemno bylo moglo sie pomylic xD i moze to ona....a ile sunia ma lat? Quote
natalia_aa Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Do wysoka_pieguska: a obdzwoniliscie okolicznych weterynarzy, albo mzoe pojezdziliscie po lecznicach... Moze niunie (nie daj boze) potracil samochod lub cos... Warto popytac, moze jakas lecznica przyjmowala taka sunie, albo maja ja nawet jeszcze... Quote
natalia_aa Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Nie wiem czemu moj post nie jest na koncu, no ale coz :) W kazdym razie odpowiadam do Atkaaaa: To nie ona... Inne umaszczenie i przede wszystkim ona trafila jakis tydzien wczesniej zanim zaginela Dona... Quote
amarulka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Z tego co zrozumialam w niedziele okoliczni weterynarze tez sa zawiadomieni.. Szkoda jej.. Quote
Atkaaaa Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 ..taM w klinice na stryjskiej ostatnio byl jakis ON w hotelu/szpitalu..ale wydaje mi sie ze on ma wlasciciela... zapytam jak tam bede najprawdopodobniej w sobote... Quote
amarulka Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 Sunia nazywa sie Dona :) Wiec jesli to ON.. Quote
Atkaaaa Posted October 29, 2007 Posted October 29, 2007 no to trzeba to sprawdzic...:) ale naprawde wydaje mi sie ze jedak ta psina ma wlasciciela... Natalia a ta sunia co jest w klatce na przeciwko biura?? Ona jest w klatce z jakims malym owczarkiem...albo mixem... Quote
wysoka_pieguska Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Szukaliśmy jej wczoraj między domkami na Szczecińskiej, Tatrzańskiej i okolicy, mój mąż trasę w lesie (tą którą szedł z psem) obszedł kilkanaście razy, mieliśmy też stały dyżur na dworcu. Wczoraj nikt jej nie widział, była widziana w niedzielę. Obawiamy się, że mogła wsiąść do pociągu, bo często nim podróżowała z nami. Proszę powiedzcie nam, jak ją szukać, bo chyba w lesie już nie? Quote
wysoka_pieguska Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Mocno mi posmutniało w środku, gdy wczoraj nikt jej nie widział. Doneczko wracaj, chcemy Cię. Quote
Wiza Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 jejku mam nadzieje że nigdzie nie odjechała :(... Quote
amarulka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 siostra ja dzis sie bede krecic w okolicach dworca przez jakis czas... Quote
wysoka_pieguska Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Dziękuję amarulka, na Ciebie wiem, że mogę liczyć. Quote
wysoka_pieguska Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Doneczko, idziemy Cię szukać. Quote
amarulka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Ludki kochane dajcie nam troche nadziei.. Quote
wysoka_pieguska Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Byłam w Przytulisku dla piesków w Dąbrówce koło Luzina koło Wejherowa. Zostawiłam zdjęcie i informację a wcześniej w gdyńskim Ciapkowie. Telefony nasze milczą jak zaklęte. Dzwoniłam do schroniska koło Lęborka. Jeszcze Orunia. Quote
Recommended Posts