Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

27 października w okolicach cmentarza Witomino zaginęła suka owczarka niemieckiego (czarna, podpalana, z obrożą w kolorze moro, boi się huków, wystrzałów).
Zawiadomiliśmy służby leśne, Straż Miejską, Schronisko dla piesków w Gdyni i Sopocie, szukaliśmy jej nocą w lesie i od bardzo wczesnego rana dzisiaj i nic.
Czekamy na każdą informację o naszym psie.
tel. kontaktowy: 513 263 615

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widziano ją wczoraj koło 16 w okolicach Dworca W Gdyni, teraz już wszyscy sklepikarze, obsługa kolei i bezdomni wiedzą o naszych poszukiwaniach. Doneczko znajdziemy Cię. Czekaj na nas cierpliwie (nasza prawie trzy letnia córeczka powiedziała, że zje z Donką jak się znajdzie a na razie dziękuje)

Posted

Natalia dawaj szybko to zdjecie....:D wczoraj widzialam w Rumi a dokladniej kolo ronda europejskiego czy jakos tak z samochodu bląkajacego sie owczarka... moze to ona...

Posted

kur.de no nie wiem....moze to byla ona..?? ale wydaje mi sie ze tamta byla bardziej brazowa na grzebiecie... chociaz ciemno bylo moglo sie pomylic xD i moze to ona....a ile sunia ma lat?

Posted

Do wysoka_pieguska: a obdzwoniliscie okolicznych weterynarzy, albo mzoe pojezdziliscie po lecznicach... Moze niunie (nie daj boze) potracil samochod lub cos... Warto popytac, moze jakas lecznica przyjmowala taka sunie, albo maja ja nawet jeszcze...

Posted

Nie wiem czemu moj post nie jest na koncu, no ale coz :) W kazdym razie odpowiadam do Atkaaaa: To nie ona... Inne umaszczenie i przede wszystkim ona trafila jakis tydzien wczesniej zanim zaginela Dona...

Posted

no to trzeba to sprawdzic...:) ale naprawde wydaje mi sie ze jedak ta psina ma wlasciciela...
Natalia a ta sunia co jest w klatce na przeciwko biura?? Ona jest w klatce z jakims malym owczarkiem...albo mixem...

Posted

Szukaliśmy jej wczoraj między domkami na Szczecińskiej, Tatrzańskiej i okolicy, mój mąż trasę w lesie (tą którą szedł z psem) obszedł kilkanaście razy, mieliśmy też stały dyżur na dworcu. Wczoraj nikt jej nie widział, była widziana w niedzielę. Obawiamy się, że mogła wsiąść do pociągu, bo często nim podróżowała z nami.
Proszę powiedzcie nam, jak ją szukać, bo chyba w lesie już nie?

Posted

Byłam w Przytulisku dla piesków w Dąbrówce koło Luzina koło Wejherowa. Zostawiłam zdjęcie i informację a wcześniej w gdyńskim Ciapkowie.
Telefony nasze milczą jak zaklęte. Dzwoniłam do schroniska koło Lęborka. Jeszcze Orunia.