Avaloth Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 koniczek :loveu::loveu: no wiesz co, miało cię nie być, już się ucieszyłam :evil_lol::diabloti::evil_lol::diabloti::evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Przyjemny pan łysy Haker :lol: Super filmik :D Quote
ariss Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 ponadrabiać u Was wszystko to dopiero wyzwanie:crazyeye: Quote
ewka i haker Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 chester no wiesz... dziekuje gassira nie jest duzo a co do mnie to ja wchodze jak moge ale nie bede wchodzic jak kiedys i nie dam rady zagladac na wszytskie galerie [IMG]http://lh3.ggpht.com/zdejmijGacie/SFTNLZF9amI/AAAAAAAAAWc/5cmOa0sY7lY/101_0524.jpg?imgmax=512[/IMG] ......cos z balu... [IMG]http://lh6.ggpht.com/zdejmijGacie/SFTbM3KGf4I/AAAAAAAAAaA/BJsLkuhPwFA/101_0600.jpg?imgmax=512[/IMG] Quote
Doginka Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 :crazyeye:Łauuu, jakie balety tu odchodzą:loveu: Quote
Tepes Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [COLOR=Blue]No no jakie tańce hulańce xP[/COLOR] Quote
ewka i haker Posted June 17, 2008 Author Posted June 17, 2008 ta w szarej z kokardka masakra....... Quote
łapeczek Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 oooooooooooooooooo kurcze foty z naszego superoskiego BALUUUUUUUU Quote
Izabela124. Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Wcale nie masakra Super mialas sukienke Odezwal sie ktos w sprawie kotka? Quote
łapeczek Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']fajne foty z balu ale czemu tylko 2??:D[/quote] wiecej jest na stronie naszej szkoly :) Quote
Sweet Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 a podasz tą strone bo ja zapomniałam jaki jest numer tej do której chodzicie:P Quote
łapeczek Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']a podasz tą strone bo ja zapomniałam jaki jest numer tej do której chodzicie:P[/quote] Prosze Cie bardzo : [url]http://www.gimnazjum64.poznan.szkola.pl/[/url] Quote
łapeczek Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']dziekuje:) zaraz sobie obejrze:):):D[/quote] aaaaa ogladaj ogladaj ... ja tez gdzies tam sie przewijam xD haha Quote
Sweet Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 fajne zdjecia:) niektórzy byli fajnie poubierani ale dostrzegłam cos co smiesznie wyladało (żółte buty przy czarnej sukience i czarnych rajstopach oraz fioletowe rajstopy przy czarnej sukience) i że zmieściliscie sie na holu czy gdzies tam gdzie tańczyliscie poloneza... w mojej szkole tańczyli na boisku szkolnym:P Quote
Sweet Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='łapeczek']aaaaa ogladaj ogladaj ... ja tez gdzies tam sie przewijam xD haha[/quote] bardzo mozliwe ale nie wiem jak ty wygladasz:) ewke rozpoznałam ale ciebie to nie :P Quote
łapeczek Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']fajne zdjecia:) niektórzy byli fajnie poubierani ale dostrzegłam cos co smiesznie wyladało (żółte buty przy czarnej sukience i czarnych rajstopach oraz fioletowe rajstopy przy czarnej sukience) i że zmieściliscie sie na holu czy gdzies tam gdzie tańczyliscie poloneza... w mojej szkole tańczyli na boisku szkolnym:P[/quote] NOOO to taka tam dziewczyna wiesz takie tam EMO no te fioletowe rajuzki to tez niezle jaja .... no hol mamy calkiem spory a dla chcacego nic trudngo pozatym duzo nas nie bylo chyba nawet ledwo 30 osob Quote
łapeczek Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']bardzo mozliwe ale nie wiem jak ty wygladasz:) ewke rozpoznałam ale ciebie to nie :P[/quote] taka tam drobna istotka w mialej spudnicy zczarnymi paskami nadole i wwe wloskach upietych to znaczy sama grzywka upieta dogory .... aa i tanczaca poloneza z takim tam wysokim chlopakiem w jasnej marynarce:eviltong: Quote
Sweet Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [quote name='łapeczek']taka tam drobna istotka w mialej spudnicy zczarnymi paskami nadole i wwe wloskach upietych to znaczy sama grzywka upieta dogory .... aa i tanczaca poloneza z takim tam wysokim chlopakiem w jasnej marynarce:eviltong:[/quote] a juz chyba wiem w takiej białej z czarnymi paskami??:D fajnie wygladałas:D a ewa z kim tanczyła poloneza??:D bo nie widze nigdzie jej partnera:P [quote name='łapeczek']NOOO to taka tam dziewczyna wiesz takie tam EMO no te fioletowe rajuzki to tez niezle jaja .... no hol mamy calkiem spory a dla chcacego nic trudngo pozatym duzo nas nie bylo chyba nawet ledwo 30 osob[/quote] hehe:) smiesznie to wygladało ale w mojej szkole w tym roku chłopak jeden przyszedł w adidasach i różowych sznurówkach:D u mnie w galerii gdzies byly zdjecia z tego balu:) jak znajde to ci dam stronke jak chcesz:) to mało was... 30 :crazyeye: u mnie to chyba z 200 osób było (7 klas po 24 osoby...:eviltong:) Quote
łapeczek Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Ewk tanczyla z kolezanka w takiej tam zielonej kiecce .... haha niezly widok musial byc na te sznurowki .... Quote
Recommended Posts