ewka i haker Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Z nim;D:D hehe:P Ja ide do mnie do salonu dla psów w Swarzędzu a wy??:D[/quote] ja w poznaniu na chcrobrego tam jest super salon to w sumie nie mieszkasz tak daleko mozemy sie spotkac;) Quote
Sweet Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 No nie mieszkam daleko:D Blisko domu mam autobus co jedzie prosto na rondo rataje:P heh:) No chętnie:D:D heh:) Quote
JIM Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 No widzimy sie w niedziele przy dobrych wiatrach ;D A powiedz mi ten bc to Aldek z Alderaanu? Quote
Luzia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [CENTER][SIZE=3][COLOR=Red][I][B]Witam się po przerwie :oops: [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=3][COLOR=Red][I][B]Pozdrawiam z Fuńcią :buzi:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
ewka i haker Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']No nie mieszkam daleko:D Blisko domu mam autobus co jedzie prosto na rondo rataje:P heh:) No chętnie:D:D heh:)[/quote] no to kiedys sie musimy spotkac ja okurat w niedzile bede na ratajach [quote name='Julix']No widzimy sie w niedziele przy dobrych wiatrach ;D A powiedz mi ten bc to Aldek z Alderaanu?[/quote] nio w niedzile:lol::multi: to byla ona chyba wlasnie z ALdetaanu napewno z hodowli blisko poznania z tej samej co Figo Quote
ewka i haker Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='Luzia&Funia'][CENTER][SIZE=3][COLOR=Red][I][B]Witam się po przerwie :oops: [/B][/I][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=3][COLOR=Red][I][B]Pozdrawiam z Fuńcią :buzi:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [/quote] nio witamy witamy Quote
Luzia Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='ewka i haker']nio witamy witamy[/quote] Co za entuzjazm :eviltong: Quote
ewka i haker Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Co za entuzjazm :eviltong:[/quote] nio my sie bardzo cieszymy:multi: bo daaaawno was nie bylo:eviltong: Quote
Sweet Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='ewka i haker']no to kiedys sie musimy spotkac ja okurat w niedzile bede na ratajach[/quote] Ja sie jutro wybieram do Poznania jak bedzie ładnie:) heh:P bo musze na zakupy jechac;) No a jak nie jutro to w niedziele z mamą jade.. tyle ze jutro autobusem sama a w niedziele autem z mamusia;P hehe:) A co tam u was?? Quote
Pusiakowa Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Piekniutki Hakerek :loveu: . Konik rowniez :cool3: . Zapraszamy do nas na nowe Fotki :lol: . Quote
ewka i haker Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Ja sie jutro wybieram do Poznania jak bedzie ładnie:) heh:P bo musze na zakupy jechac;) No a jak nie jutro to w niedziele z mamą jade.. tyle ze jutro autobusem sama a w niedziele autem z mamusia;P hehe:) A co tam u was??[/quote] wiesz a gdzie idziesz na zakuy to mozemy sie spotkac:lol: a u nas ok [quote name='Martynia&Pusio']Piekniutki Hakerek :loveu: . Konik rowniez :cool3: . Zapraszamy do nas na nowe Fotki :lol: .[/quote] dziekujemy:loveu: zaraz wpadne:lol: [quote name='Izabela124.']Witanko piatkowe[/quote] witamy witamy:multi: [quote name='goldenka245']Hej! Ale nas długo nie było:oops:[/quote] no wlasnie:mad: Quote
ewka i haker Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [IMG]http://images32.fotosik.pl/171/db35c4d6074a416bmed.jpg[/IMG] ktos tu ucieka:evil_lol: [IMG]http://images32.fotosik.pl/171/52d8e2b93d0fb855med.jpg[/IMG] ale pachnie:loveu: [IMG]http://images24.fotosik.pl/173/a1a19f95a1162f1dmed.jpg[/IMG] co tam masz pokaz;) [IMG]http://images26.fotosik.pl/173/060e29792a145314med.jpg[/IMG] [IMG]http://images32.fotosik.pl/171/18c6b08bfe02eb14med.jpg[/IMG] a ty to kto? Quote
Sweet Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [quote name='ewka i haker']wiesz a gdzie idziesz na zakuy to mozemy sie spotkac:lol: a u nas ok[/quote] Na bema ide bo potrzebuje spodnie a tam mają fajne:):) hehe:P a potem moze do browara jak mi sie bedzie chciało isc;P chociaz watpie bo noge mam skręconą:) a jutro jade jak nie bedzie padac:P hehe:) I dobrze że u was ok:) A ty w jakim rejonie poznania mieszkasz/? Quote
ewka i haker Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']Na bema ide bo potrzebuje spodnie a tam mają fajne:):) hehe:P a potem moze do browara jak mi sie bedzie chciało isc;P chociaz watpie bo noge mam skręconą:) a jutro jade jak nie bedzie padac:P hehe:) I dobrze że u was ok:) A ty w jakim rejonie poznania mieszkasz/?[/quote] ja na solaczu z bema to tranwajem pod sam moj dom prawie podjedziesz jak bys chciala to zapraszam poszla bym z toba na zakupy ale bede z bratem i mi sie nie chce z nim jechac Quote
Sweet Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 nie kojarze gdzie to jest:P hehe:) ja zawsze jade na rataje a potem tranwajem tak jak do multikina wysiadam z 6:):) No a ja nie wiem jeszcze czy napewno pojade bo to zależy od pogody ale chetnie bym sie z toba przeszła;) heh:) a brata zawsze w domu mozna zostawic;P hehe:) a ile on ma lat? Quote
ewka i haker Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']nie kojarze gdzie to jest:P hehe:) ja zawsze jade na rataje a potem tranwajem tak jak do multikina wysiadam z 6:):) No a ja nie wiem jeszcze czy napewno pojade bo to zależy od pogody ale chetnie bym sie z toba przeszła;) heh:) a brata zawsze w domu mozna zostawic;P hehe:) a ile on ma lat?[/quote] no ma 6lat:angryy:nie moge go zostawic ale po zakupach mozesz do mnie przyjechac wsiadasz w 9 lub 11 w na piatkowska i jedziesz ja bym na przystanku czekala przy parku pojdziemy na spacer a potem cie na 11odprowadze bo ona prosto na rataje jedzie Quote
Sweet Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 E tam 6 lat to spoko:D moja koleżanka ma brata w tym wieku i jest zarąbisty:P hehe:) Takie dla mnie skomplikowane troszkę;P heh:) zgubie sie w poznaniu:P hehe:) nie no ... musiałabym sobie to zapisać;P heh:) i ogólnie to nie wiem czy na 100% pojade ;/ ale niech tylko nie pada;p Quote
ewka i haker Posted March 14, 2008 Author Posted March 14, 2008 [quote name='xxSweetGirl93xx']E tam 6 lat to spoko:D moja koleżanka ma brata w tym wieku i jest zarąbisty:P hehe:) Takie dla mnie skomplikowane troszkę;P heh:) zgubie sie w poznaniu:P hehe:) nie no ... musiałabym sobie to zapisać;P heh:) i ogólnie to nie wiem czy na 100% pojade ;/ ale niech tylko nie pada;p[/quote] przy multikinie wsiadasz w 9 lub 11 w strone piatkowskiej i tyle 603358417 to moj kom jak cos to dzwon jak bedziesz jechac do poznania to mi napisz Quote
Sweet Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Oki:) zaraz zapisuje numer i ci głuchne oki?? jak co to ja:) hehe:P mam nadzieje ze jakos sie połapie:) ale sobie i tak zapisze jak to jest:):) Quote
Sweet Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 A głuchło?? heh bo ja nie wiem:P hehe:) papa jak co to do jutra;*:* Quote
BlackSheWolf Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Mam inf. od Ewy ;) xxSweetGirl93xx Ewa kazala ci przekazac abys do niej na gg napisala :) 10554807 to jej numer :) Quote
Recommended Posts