Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']Z nim;D:D hehe:P
Ja ide do mnie do salonu dla psów w Swarzędzu a wy??:D[/quote]
ja w poznaniu na chcrobrego tam jest super salon
to w sumie nie mieszkasz tak daleko
mozemy sie spotkac;)

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[CENTER][SIZE=3][COLOR=Red][I][B]Witam się po przerwie :oops:

[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=3][COLOR=Red][I][B]Pozdrawiam z Fuńcią :buzi:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/CENTER]

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']No nie mieszkam daleko:D Blisko domu mam autobus co jedzie prosto na rondo rataje:P heh:)
No chętnie:D:D heh:)[/quote]
no to kiedys sie musimy spotkac ja okurat w niedzile bede na ratajach

[quote name='Julix']No widzimy sie w niedziele przy dobrych wiatrach ;D A powiedz mi ten bc to Aldek z Alderaanu?[/quote]
nio w niedzile:lol::multi:
to byla ona chyba wlasnie z ALdetaanu napewno z hodowli blisko poznania z tej samej co Figo

Posted

[quote name='Luzia&Funia'][CENTER][SIZE=3][COLOR=Red][I][B]Witam się po przerwie :oops:

[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[CENTER][SIZE=3][COLOR=Red][I][B]Pozdrawiam z Fuńcią :buzi:[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/CENTER]
[/quote]
nio witamy witamy

Posted

[quote name='ewka i haker']no to kiedys sie musimy spotkac ja okurat w niedzile bede na ratajach[/quote]

Ja sie jutro wybieram do Poznania jak bedzie ładnie:) heh:P
bo musze na zakupy jechac;) No a jak nie jutro to w niedziele z mamą jade.. tyle ze jutro autobusem sama a w niedziele autem z mamusia;P hehe:)

A co tam u was??

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']Ja sie jutro wybieram do Poznania jak bedzie ładnie:) heh:P
bo musze na zakupy jechac;) No a jak nie jutro to w niedziele z mamą jade.. tyle ze jutro autobusem sama a w niedziele autem z mamusia;P hehe:)

A co tam u was??[/quote]
wiesz a gdzie idziesz na zakuy to mozemy sie spotkac:lol:

a u nas ok

[quote name='Martynia&Pusio']Piekniutki Hakerek :loveu: . Konik rowniez :cool3: . Zapraszamy do nas na nowe Fotki :lol: .[/quote]
dziekujemy:loveu:
zaraz wpadne:lol:

[quote name='Izabela124.']Witanko piatkowe[/quote]
witamy witamy:multi:

[quote name='goldenka245']Hej! Ale nas długo nie było:oops:[/quote]
no wlasnie:mad:

Posted

[IMG]http://images32.fotosik.pl/171/db35c4d6074a416bmed.jpg[/IMG]
ktos tu ucieka:evil_lol:

[IMG]http://images32.fotosik.pl/171/52d8e2b93d0fb855med.jpg[/IMG]
ale pachnie:loveu:

[IMG]http://images24.fotosik.pl/173/a1a19f95a1162f1dmed.jpg[/IMG]
co tam masz pokaz;)

[IMG]http://images26.fotosik.pl/173/060e29792a145314med.jpg[/IMG]

[IMG]http://images32.fotosik.pl/171/18c6b08bfe02eb14med.jpg[/IMG]
a ty to kto?

Posted

[quote name='ewka i haker']wiesz a gdzie idziesz na zakuy to mozemy sie spotkac:lol:

a u nas ok[/quote]

Na bema ide bo potrzebuje spodnie a tam mają fajne:):) hehe:P a potem moze do browara jak mi sie bedzie chciało isc;P chociaz watpie bo noge mam skręconą:) a jutro jade jak nie bedzie padac:P hehe:)
I dobrze że u was ok:) A ty w jakim rejonie poznania mieszkasz/?

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']Na bema ide bo potrzebuje spodnie a tam mają fajne:):) hehe:P a potem moze do browara jak mi sie bedzie chciało isc;P chociaz watpie bo noge mam skręconą:) a jutro jade jak nie bedzie padac:P hehe:)
I dobrze że u was ok:) A ty w jakim rejonie poznania mieszkasz/?[/quote]
ja na solaczu z bema to tranwajem pod sam moj dom prawie podjedziesz jak bys chciala to zapraszam poszla bym z toba na zakupy ale bede z bratem i mi sie nie chce z nim jechac

Posted

nie kojarze gdzie to jest:P hehe:) ja zawsze jade na rataje a potem tranwajem tak jak do multikina wysiadam z 6:):) No a ja nie wiem jeszcze czy napewno pojade bo to zależy od pogody ale chetnie bym sie z toba przeszła;) heh:) a brata zawsze w domu mozna zostawic;P hehe:) a ile on ma lat?

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']nie kojarze gdzie to jest:P hehe:) ja zawsze jade na rataje a potem tranwajem tak jak do multikina wysiadam z 6:):) No a ja nie wiem jeszcze czy napewno pojade bo to zależy od pogody ale chetnie bym sie z toba przeszła;) heh:) a brata zawsze w domu mozna zostawic;P hehe:) a ile on ma lat?[/quote]
no ma 6lat:angryy:nie moge go zostawic
ale po zakupach mozesz do mnie przyjechac
wsiadasz w 9 lub 11 w na piatkowska i jedziesz ja bym na przystanku czekala przy parku pojdziemy na spacer a potem cie na 11odprowadze bo ona prosto na rataje jedzie

Posted

E tam 6 lat to spoko:D
moja koleżanka ma brata w tym wieku i jest zarąbisty:P hehe:)
Takie dla mnie skomplikowane troszkę;P heh:) zgubie sie w poznaniu:P hehe:) nie no ...
musiałabym sobie to zapisać;P heh:) i ogólnie to nie wiem czy na 100% pojade ;/ ale niech tylko nie pada;p

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']E tam 6 lat to spoko:D
moja koleżanka ma brata w tym wieku i jest zarąbisty:P hehe:)
Takie dla mnie skomplikowane troszkę;P heh:) zgubie sie w poznaniu:P hehe:) nie no ...
musiałabym sobie to zapisać;P heh:) i ogólnie to nie wiem czy na 100% pojade ;/ ale niech tylko nie pada;p[/quote]
przy multikinie wsiadasz w 9 lub 11 w strone piatkowskiej i tyle
603358417 to moj kom jak cos to dzwon jak bedziesz jechac do poznania to mi napisz