teqquila Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 [B]Siemanko Ewka :) widzialam mokrego i potem zakurzonego Hakera :evil_lol:[/B] Quote
Olusia Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Cześć ;) Widziałyśmy foteczki i czekamy na Was :p Quote
LadyK Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Ona to ciągle gdzieś wyjeżdża :diabloti: Quote
łapeczek Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 heheh .... nie bojcie sie wroci .... jeszcze tylko jutro ;p Quote
łapeczek Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 nooo juz jest dawno ;] ale niestety chyba nie ma dostepu do Komputera ;/ musimy czekac dali ;] Quote
ewka i haker Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 [quote name='Martunia']Prześliczne zdjęcia. :loveu: Co u Was?[/quote] dziekuje bardzo:loveu: [quote name='łapeczek']heyoooo.... Ewka sobie dyla teraz na dyskotece integracyjnej ....no wiecie na tej wycieczce cos takiego im wymyslisli[/quote] oj ania ja to byl super pomysl ta dyska:lol::evil_lol: ja sie super bawilam zwlaszcza na drugiej:razz::cool1: [quote name='Doginka']Nioooooooo, foteczki coraz lepsiejsze:loveu::p;)[/quote] zartujesz sobie czy powaznie?? [quote name='Domka_Czika']Heeejka :) Czekamy na powrót :)[/quote] witamy juz jestesmy:loveu: [quote name='teqquila'][B]Siemanko Ewka :) widzialam mokrego i potem zakurzonego Hakera :evil_lol:[/B][/quote] hehhe:evil_lol: [quote name='Kinia']Ja też czekam na Was:)[/quote] [quote name='Olusia']Cześć ;) Widziałyśmy foteczki i czekamy na Was :p[/quote] ano jestesm wkoncu:multi::lol: [quote name='Kati16']Ona to ciągle gdzieś wyjeżdża :diabloti:[/quote]jak ciagle:evil_lol: na chwule weszlam zeby zobaczyc co tu sie dzieje dzieki za odwiedziny Quote
łapeczek Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 hehehe no ja juz sobie wyobrazam cos ty tam robila ;p Quote
ewka i haker Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 oj ania bardzo dobrze sie bawilam:D:D: Quote
łapeczek Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 no no no ja juz wiem wszystko wiem .;] Quote
łapeczek Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 a przenosisz sie w koncu czy nie ??? Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 a gdzie byliscie na tej wycieczce? i jak klasa?:D Quote
ewka i haker Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 nie wiem czy sie przenosze to sie okaze klasa super:D u nas w pokoju polowa klasy siedziala zawsze gdzies za poznaniem Quote
łapeczek Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 aha . to jeszcze nic pewnego co do twojego przejscia do 25 ;] Quote
Martunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 O to widzę, że wycieczka się udała. ^^ I najważniejsze, że klasa fajna. :) Quote
ewka i haker Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 nie pewne ale bardzo prawdomodomne a udala sie Quote
ewka i haker Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 nikt o zdjecia nie prosil to bedzie tylko jedno:P [IMG]http://images25.fotosik.pl/268/edade184d8c76d7e.jpg[/IMG] no dobra moze dwa;) [IMG]http://images28.fotosik.pl/269/322d319107f609f2med.jpg[/IMG] no ok bede tak dobra i tam ostatnie:D [IMG]http://images30.fotosik.pl/269/9a8b081d117fe4aemed.jpg[/IMG] Quote
LadyK Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [url]http://images25.fotosik.pl/268/edade184d8c76d7e.jpg[/url] zmokła kura :evil_lol: więcej fotek,więcej fotek :diabloti: Quote
Doginka Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 [quote name='ewka i haker'] zartujesz sobie czy powaznie?? [/quote] Jak najbardziej poważnie;) Zaczęłaś robić fotki z poziomu psa a nie z góry:p Quote
Pusiakowa Posted September 5, 2008 Posted September 5, 2008 zapomniala zyczenia dla Hakerka :oops::oops:! Strasznie mi wstyd :oops: . Wiec ... spóznione ale szczere [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=sandybrown]W[COLOR=red]s[/COLOR][COLOR=magenta]z[/COLOR][COLOR=orange]y[/COLOR][COLOR=sienna]s[/COLOR][COLOR=darkolivegreen]t[/COLOR][COLOR=teal]k[/COLOR][COLOR=indigo]i[/COLOR][COLOR=gray]e[/COLOR][COLOR=darkorchid]g[/COLOR][COLOR=white]o[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=plum]Najlepszego! :loveu::loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=black]Hakerku zeby pancia Cie nie meczyla :diabloti::diabloti: .[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]I zdrówka ;) .[/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Szczescia :lol: .[/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] Quote
Recommended Posts