ewka i haker Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 drapie mnie po nogach zw ide pocwiczyc z psem:D Quote
Kinia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='ewka i haker'] ja sama sie zdziwilam ze on tak reagowal:crazyeye: no porazka bo bym nie miala nawet 1/4 punktow haha wiesz ale olimpiade musisz wygrac;)!! [/QUOTE] Taaa wiem właśnie:) [quote name='Martunia'] O nie jestem sama. :eviltong:[/QUOTE] To ja też:) W ogóle uważam, że rocznik 93 jest najgorszy bo pierwsi piszemy to z ang, jeszcze obowiązkowa matura z maty, u mnie w szkole to był pierwszy rocznik gdzie zrobili 3 klasy, a nie 2 ( spadł poziom) i w ogóle... Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 u mnie w szkole to jest najliczniejszy rocznik i nas najwięcej bo 8 klas jest.. a tak to 6 a teraz coraz mniej... wogóle my mamy najgorzej...;/ Quote
Ka-Vanga Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 O ludzie, ale pedzicie z tymi stronami :crazyeye: Wakacyjne zdjecia SUPER, no i dziesiejszy filmik bomba :loveu::loveu::loveu: - Haker dostal goooopawki :evil_lol: :loveu:. Quote
Martunia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 [quote name='Kinia']To ja też:) W ogóle uważam, że rocznik 93 jest najgorszy bo pierwsi piszemy to z ang, jeszcze obowiązkowa matura z maty, u mnie w szkole to był pierwszy rocznik gdzie zrobili 3 klasy, a nie 2 ( spadł poziom) i w ogóle...[/quote] No właśnie, dlaczego my? :shake: Zawsze coś z nami musi być, królikami doświadczalnymi nie jesteśmy. :D [quote name='xxSweetGirl93xx']u mnie w szkole to jest najliczniejszy rocznik i nas najwięcej bo 8 klas jest.. a tak to 6 a teraz coraz mniej... wogóle my mamy najgorzej...;/[/quote] A mój rocznik ma 4 klasy, reszta (drugie i pierwsze) to po 3. Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 poprostu nas sie najwiecej urodziło...:evil_lol: Quote
Kinia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Właśnie przecież 93 to nie fajna liczba mogli to wprowadzić od 95 żeby było bardziej okrągło:) Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 no własnie ale oczywiscie nasz rocznik jest najbardziej pokrzywdzony potem:( Quote
Kinia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 No właśnie. To bezsensu. Jak w tym roku pisaliśmy próbny z ang. to wymyślali go nauczyciele bo ciągle nik dokładnie nie wiem co na nim będzie. Jakie czasy, słownictwo itd. Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 my nie pisalismy próbnego z angielskiego.... to jest takie sucharskie wg mnie...;/ po co jeszcze wiecej nam dawają zebysmy sie uczyli..;/ to jest nieuczciwe:( Quote
Kinia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 No właśnie, poprzednie roczniki nie musiały to czemu my mamy Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 no własnie a jeszcze sie okaze ze to sie nie przyjmie i my bedziemy poszkodowani bo musielismy to pisac;/ Quote
Martunia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Nie no, okropnie. :-( Zawsze coś na nas. Quote
Kinia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Tak i wtedy poprostu potne tych ludzi. MENa itd. Jeszcze jak przez ten test nie dostane sie do tego LO co chce to już w ogóle. Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 no własnie... bo to jest wazne a moze nam odebrac szanse dostania sie do tego liceum co chcemy;/ Quote
Kinia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 I to jest najgorsze. Poza tym wydaje mi się, że licea nie będą tego brały pod uwagę chyba, że ktoś idzie na profil z językami Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 no własnie ja słyszałam gdzies ze ma to byc niebrane pod uwage chyba ze jakies liceum bedzie chciało... Quote
Kinia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Ech... mam nadzieję, że jakoś mi to pójdzie. Boje sie jeszcze scisłego, humanistczny jakoś pójdzie, z próbnego miałam 43, ścisłego 35, angielskiego nie pamiętam. Dlatego chce iść na olimpiade z geografii bo jest najprostrza Quote
Martunia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Mam nadzieję, że się dostane do tego liceum, co chcę.. Właśnie też się boję o te wyniku z testów.. Quote
Kinia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Brak mi słów już. Lecę coś obejrzeć DOBRANOC! Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 no napewno:) ja tez mam taką nadzieje... ja miałam z polaka 39 a ze scisłego to chyba 40ponad bo nie wiem dokonca ile miałam z geografi ale wydaje mi sie ze w sumie miałam 79-80 ja nie chce na zadną olimpiade bo jeszcze trzeba ja wygrac..;/ Quote
Martunia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Mi też. I tylko stres będzie w tym roku. :-( Dobranoc. :hand: Quote
ewka i haker Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 [quote name='Ka-Vanga']O ludzie, ale pedzicie z tymi stronami :crazyeye: Wakacyjne zdjecia SUPER, no i dziesiejszy filmik bomba :loveu::loveu::loveu: - Haker dostal goooopawki :evil_lol: :loveu:.[/quote] specjalnie dla cibie dziekujemy mam nastepny film;):lol: [quote name='Kinia']Właśnie przecież 93 to nie fajna liczba mogli to wprowadzić od 95 żeby było bardziej okrągło:)[/quote] powiem tak macie pecha:p [quote name='Kinia']No właśnie, poprzednie roczniki nie musiały to czemu my mamy[/quote] bo my mamy farta:lol::multi: [quote name='Kinia']Tak i wtedy poprostu potne tych ludzi. MENa itd. Jeszcze jak przez ten test nie dostane sie do tego LO co chce to już w ogóle.[/quote] mysle ze to do specljanych LO bedzie sie liczyc wy sie martwicie ja mialm 39 z polaka 28 z matmy i luz:P Quote
Recommended Posts