Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ewka i haker']
ja sama sie zdziwilam ze on tak reagowal:crazyeye:
no porazka bo bym nie miala nawet 1/4 punktow haha
wiesz ale olimpiade musisz wygrac;)!!
[/QUOTE]

Taaa wiem właśnie:)
[quote name='Martunia']

O nie jestem sama. :eviltong:[/QUOTE]

To ja też:)

W ogóle uważam, że rocznik 93 jest najgorszy bo pierwsi piszemy to z ang, jeszcze obowiązkowa matura z maty, u mnie w szkole to był pierwszy rocznik gdzie zrobili 3 klasy, a nie 2 ( spadł poziom) i w ogóle...

Posted

[quote name='Kinia']To ja też:)

W ogóle uważam, że rocznik 93 jest najgorszy bo pierwsi piszemy to z ang, jeszcze obowiązkowa matura z maty, u mnie w szkole to był pierwszy rocznik gdzie zrobili 3 klasy, a nie 2 ( spadł poziom) i w ogóle...[/quote]

No właśnie, dlaczego my? :shake: Zawsze coś z nami musi być, królikami doświadczalnymi nie jesteśmy. :D

[quote name='xxSweetGirl93xx']u mnie w szkole to jest najliczniejszy rocznik i nas najwięcej bo 8 klas jest..
a tak to 6 a teraz coraz mniej...
wogóle my mamy najgorzej...;/[/quote]

A mój rocznik ma 4 klasy, reszta (drugie i pierwsze) to po 3.

Posted

No właśnie. To bezsensu. Jak w tym roku pisaliśmy próbny z ang. to wymyślali go nauczyciele bo ciągle nik dokładnie nie wiem co na nim będzie. Jakie czasy, słownictwo itd.

Posted

my nie pisalismy próbnego z angielskiego....
to jest takie sucharskie wg mnie...;/
po co jeszcze wiecej nam dawają zebysmy sie uczyli..;/
to jest nieuczciwe:(

Posted

Ech... mam nadzieję, że jakoś mi to pójdzie. Boje sie jeszcze scisłego, humanistczny jakoś pójdzie, z próbnego miałam 43, ścisłego 35, angielskiego nie pamiętam. Dlatego chce iść na olimpiade z geografii bo jest najprostrza

Posted

no napewno:)
ja tez mam taką nadzieje...
ja miałam z polaka 39 a ze scisłego to chyba 40ponad bo nie wiem dokonca ile miałam z geografi ale wydaje mi sie ze w sumie miałam 79-80
ja nie chce na zadną olimpiade bo jeszcze trzeba ja wygrac..;/

Posted

[quote name='Ka-Vanga']O ludzie, ale pedzicie z tymi stronami :crazyeye:

Wakacyjne zdjecia SUPER, no i dziesiejszy filmik bomba :loveu::loveu::loveu: - Haker dostal goooopawki :evil_lol: :loveu:.[/quote]
specjalnie dla cibie

dziekujemy

mam nastepny film;):lol:

[quote name='Kinia']Właśnie przecież 93 to nie fajna liczba mogli to wprowadzić od 95 żeby było bardziej okrągło:)[/quote]
powiem tak macie pecha:p

[quote name='Kinia']No właśnie, poprzednie roczniki nie musiały to czemu my mamy[/quote]
bo my mamy farta:lol::multi:

[quote name='Kinia']Tak i wtedy poprostu potne tych ludzi. MENa itd. Jeszcze jak przez ten test nie dostane sie do tego LO co chce to już w ogóle.[/quote]
mysle ze to do specljanych LO bedzie sie liczyc

wy sie martwicie ja mialm 39 z polaka 28 z matmy i luz:P