łapeczek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 heheeheheh .....ja gdzie tam ;] co mam ci mowic ;p Quote
Sweet Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 gdzie mieszka, ile ma lat, jak wyglada, gdzie chodzi do szkoły:D czy sie znacie:) itp:D:D Quote
łapeczek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 hehehe to mozna stwierdzic ze ksiazke piszessz ale no dobra ;] gdzie on moze mieszkac hm..........no chyba w moim miescie POznań ;p Quote
łapeczek Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 hmmm ............latek ma 16 w styczniu skonczy 17 ;] jak wyglana wiec w skrocie wysoki szatyn o zielonych oczkach ;] chodzilismy razem do jednego gimnazjum teraz poszedl do technikum ;p no jasne ze sie znamy gadamy co wieczor i takei tam ;p Quote
Avaloth Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 jakie tu tematy macie :D:D ja wpadam niestety jednorazowo, bo jutro się zmywam z domku na tydzień ^^ Łapeczka, nie marudź, pięć stron to i tak dużo, u mnie były dwie czy trzy jak wróciłam :eviltong: Quote
sybil Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 hi hi hi jeśli tak pięknie zapraszają, żeby włazić to i my włazimy, a co? :evil_lol: Quote
sybil Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 no i nikt nie daje głosu - to idziemy spać! My jutro, a właściwie już dziś będziemy się byczyć w wodzie, na trawie i gdzie jeszcze się da, czego i wam wszystkim życzymy :lol: Quote
C&B Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 HeLLo :) Zaczął sie nowy dzień więc móie dzieńdobry :) i czekam na fotki z dedykacją dla mnie :) Tylko ty wiesz o co chodzi :) Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 czesc wszystkim dzieki wam ze mi pomagacie i wlaziucie tu ale to dla mnie ciagle malo ;[ ale dzieki ja sie witam dzis;p Quote
Martunia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Witam się po raz pierwszy. :) Śliczny jest ten Hakerek. :loveu: Czekam na więcej zdjęć. :) Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 [quote name='Martunia']Witam się po raz pierwszy. :) Śliczny jest ten Hakerek. :loveu: Trzymam kciuki, by wyzdrowiał. :)[/QUOTE] A on jest chory ???????????????????:crazyeye: Quote
Martunia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 O matko, źle tam gdzieś przeczytałam. :eviltong: Przepraszam. :oops::oops::oops: Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 nic sie nie stalo Haker jest u dziadkow ewki brata bo nie mogli go zabrac zewzgladu na zaplanowane wycieczki szlakami gorskimi a tam jest zakaz wchodzenia z psem ;[ Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Ewka a rodzinka pewnie juz jest w drodze .... ale jak wroca nie za pozno to i hakerek sie pojawi dzis w domku a jak wroca pozno to dopiero jutro bedzie w domku ;] a jesli pojedziemy z ewka do KG to haker jedzie z nami i bedzie brechowo ;p moze i moj maks pojedzie ale watpie zeby mi go mama dala ;[ Quote
Martunia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 O no to już niedługo się zobaczą. :) To super. :) Ciekawe, czy Maks też pojedzie z Wami. ^^ Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 nooo ja bym chciala bo ostatni raz nad morzem byl w wieku 3 miesiecy tak to nad jeziorkiem sobie brykal ;] ale nie wiem moja mama sie tak do niego przywiazala ze bez maksa to ani ruz tylko go do pracy nie zabiera i na zakupy ale jek jedzie na ryneczek zrobic zakupy to psiak jej towazyszy w domku gdzie ona sie nie ruszy maksik za nia ;[ ale przeciez to moj pies ;p Quote
Martunia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 No Twój pies, a Twoja mama go ze sobą też prawie wszędzie zabiera. ^^ Może Ci pozwoli wziąść Maksia, przecież jest Twój. ^^ Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 noo wlasnie jest moj^^ ;] zobaczy sie co bedzie Quote
Martunia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Noo. ^^ Ja na razie sobie idę. :D Będę później. ;) Quote
Olusia Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Cześć, pomożemy Wam trochę :D I czekamy na bohaterów galerii ;);) Quote
łapeczek Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 hehe dzieki za pomoc ;] oni pewnie jutro sie pojawia ;p a ja mam jedna foteczke HAkiego komu komu .... bo ide do domu ;p Quote
Recommended Posts