asiuniap Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 To jest mieszaniec charta polskiego. Pies jest w tej chwili u mojej sąsiadki na wsi tam, gdzie go znalazłam. Jest karny, wykonuje polecenia, jest ułożony. Na spacerach bardzo posłuszny, pilnuje się, przywoływany szybko zjawia się u nogi . Na koty nie reaguje, nie goni ich. Do ludzi w pierwszej chwili zachowuje dystans, obserwuje,ale gdy zwracamy się do niego po imieniu merda ogonem, bo czuje ludzką życzliwość. Wiele przeszedł więc na pewno to docenia. To bardzo inteligentny i urokliwy pies. Zmienia się z dnia na dzień. Dokarmiony wygląda naprawdę świetnie, sierść ma coraz ładniejszą. Wg mnie będzie wspaniałym przyjacielem. Podczas spacerów próbuje mnie zaczepiac skubiąc kurtkę i zachęca do zabawy, biegamy razem i wydaje mi się że wtedy jest szczęśliwy. Ale ja jestem tam tylko w weekendy... Ten pies nie nadaje się do budy, może się rozchorować, nie ma podszerstka. Psi arystokrata pilnie szuka domu!!! Już chłodno, a pies przebywa cały czas na dworzu! Quote
asiuniap Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 Eh, nikt chartownym nawet się nie zainteresował :shake: Quote
Hala Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, :diabloti: Quote
sathi Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 szukałam domku i byc moze znalazłam jutro bede wiedziec -potencjalni wlasciciele zdecyduja ! rozmawiaj juz z pania ktora go znalazła:multi: Quote
asiuniap Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 Sathi. Ci ludzie kontaktowali się z osobą opiekującą się psem. Trzymajmy kciuki!!! Quote
asiuniap Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 Podrzucę, żeby moderator zauważył i przeniósł charcika do szczęśliwszego działu :loveu::loveu::loveu: Quote
asiuniap Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Chart wraca :cool1: Nie toleruje ciągłych zaczepek i przytulań bardzo energicznego 8 latka. Pomimo tłumaczeń rodziców dziecko cały czas zaczepia psa. Oj superniania raczej potrzebna tej rodzinie niż pies :roll: Chart ma poranioną skórę przez stado pcheł oraz ranę na nodze. Jest w trakcie leczenia. Wet powiedział, że ogólnie jest zdrowy. Co z nim teraz zrobić :shake: Quote
pixie Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Czyli potrzebny dom bez dziecka...badz z nieco delikatniejszym asiuniu a moze na allegro..czy tez juz nie mozna..tyle zmian, ze sie pogubilam Quote
asiuniap Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 Pixie chart od miesiąca wisiał na allegro i guzik z tego. Zaraz wrzucę go na allegro. Tragedia dla psa. Jutro go przywożą, na tydzień trafia do budy, a co potem???? Pixie, pies jest łagodny i bardzo w porządku. Dziecko raczej z gatunku małoempatycznych i IMO rozwydrzonych. Quote
asiuniap Posted November 23, 2007 Author Posted November 23, 2007 To zdjęcia z domu, w którym był tylko tydzień :placz: Jutro rano go opuści i o 11 znów przywita się z budą :-( Quote
asiuniap Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 Charcik ma 2 obserwatorów na allegro. Nikt nie dzwoni :cool1: Quote
asiuniap Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Patrz charciku, nawet nikt na Ciebie nie spojrzy :shake: Quote
asiuniap Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Charcik ma dom na 102 :loveu: Sama się pocieszę, co mi tam. Hurrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! :smilecol::smilecol::laugh2_2::Cool!::Cool!::bigcool::BIG::x-mas::knajpa::laola: Quote
Recommended Posts