Jump to content
Dogomania

one (Ibka i Gracja) i on (Zuzol) czyli ZUZOL I JEGO HAREM

Recommended Posts

• Replies 982
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola & Kajtek napisał(a):
Witamy się po raz pierwszy w waszej galerii :multi:
śliczne maluszki :loveu: :loveu: :loveu:i śliczne zdjęcia :loveu:śliczności po prostu http://images47.fotosik.pl/369/9512819cbccb9391.jpg :loveu:

wielkie dzięki

a nasze muszki kończą 4 tygodnie. Już juz pełne szaleństwo walki psów itp.
Ponieważ mamuśka stara sie unikać czterech potworny mlekopijców maluchy dziś dostaly rozmoczoną sucha karme oj dzialo sie papka byla wszedzie :angryy:

Posted

Ale ten czas zapiernicza, jakie one już duże :p
Wszystkie szczylki, które widziałam przy rozmoczonej karmie zawsze mają ją i na sobie i naokoło, aż się zastanawiam jak moje to robiły, że po jedzeniu były czyste :eviltong:

Posted

http://images46.fotosik.pl/374/92d522c5d3058c21.jpg brudasy jedne niewychowane :evil_lol:

*kleo* napisał(a):
Ale ten czas zapiernicza, jakie one już duże :p
Wszystkie szczylki, które widziałam przy rozmoczonej karmie zawsze mają ją i na sobie i naokoło, aż się zastanawiam jak moje to robiły, że po jedzeniu były czyste :eviltong:

Moje też były czyste ale ja Ci powiem dlaczego.. po prostu jedna drugą obżerały i oblizywały z resztek :evil_lol:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Maluchy juz śą bardzo bardzo duze
(wielkowo) 3 miesiące bo wagowo to kruszynki trojka jest juz w nowych domkach została jeszcze tylko MY BEST FRIEND "Lovka" mała diablica :) w zeszłą niedziele pojechała towarzysko na wystawe do Gdańska. Zulek po 14 miesieczne przerwie zaprezentował sie pięknie i zajął 3 lokate :)

Mała Lovka ze swoim tatusiem :)

Zulas