Pestka Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Część, wpadłam zaprosić na fotki, ale oprócz tego chciałam coś napisać, ale zapomniałam... :diabloti: Starość nie radość. Quote
Tepes Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [quote name='Sweet']nie ważne ale do szkoły chodzisz;P haha:P[/QUOTE] [COLOR=Blue]eeeee nie?[/COLOR] Quote
Sweet Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 [quote name='Martunia'] haha to fajna mialas pobudke :D[/QUOTE] No bardzo fajna:P [quote name='Pestka']Część, wpadłam zaprosić na fotki, ale oprócz tego chciałam coś napisać, ale zapomniałam... :diabloti: Starość nie radość.[/QUOTE] hej:) wpadne niedługo:) haha:D [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]eeeee nie?[/COLOR][/QUOTE] no jak nie?? Quote
Sweet Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]normalnie nie;D[/COLOR][/QUOTE] To co szkoła was zwolniła z całego tygodnia chodzenia do szkoły? Coś nie chce mi się w to wierzyć chyba jakąś nienormalną szkołę masz;P Quote
Tepes Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 [COLOR=Blue]nie, to ino jo tam kom:evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]nie, to ino jo tam kom:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] a to se mij:P i tak kiedys wrócisz do szkoły:evil_lol: Quote
bianka19 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 [quote name='Sweet']hej:) No bo teraz juz mało osób ma ferie:D ale i tak zaraz im się skończą to my bedziemy ich męczyc:P haha:D[/QUOTE] No Właśnie [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG] Quote
Tepes Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 [COLOR=Blue]dobry dobry:D foty tu dawać:evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 [quote name='LadyK']Fotki by pasowały jakieś :diabloti:[/QUOTE] do czego by pasowały??:evil_lol: [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]dobry dobry:D foty tu dawać:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] hejo:) Pf i czego jeszcze:P haha:P Quote
Tepes Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 [COLOR=Blue]i frytki do tego:evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]i frytki do tego:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] Tu nie McDonald's:P A fotek ani frytek i tak nie dostaniesz:evil_lol: Ide spać:evil_lol: po za tym ciesze sie że kończy się już tydzień:D:D i zaraz wszsycy wracają do szkoły:D Koniec tego dobrego dzieci:P Quote
Tepes Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 [COLOR=Blue]nie wszyscy:evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]nie wszyscy:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] wszyscy ty sie nie liczysz bo inna jestes:P [quote name='Cavy']Ale wy gadacie dziewuchy. :eviltong:[/QUOTE] Tak wyszło jakoś samo:P Quote
Tepes Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 [COLOR=Blue]lubia być inno:evil_lol:[/COLOR] Quote
Bartiśkowa_ Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 Ej no ja też chcę fotkii ;) Aduś postaraj się [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG] Quote
Sweet Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]lubia być inno:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] No i dobrze:D dzisiaj ja byłam inna:P nie powiem ale teraz to chyba cała szkoła juz zna mnie i moja koleżanke;P haha:D [quote name='Bartiśkowa_']Ej no ja też chcę fotkii ;) Aduś postaraj się [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG][/QUOTE] Chcieć możesz:D Nie wiem czy się postaram :P nie chce mi się robić fot:P Może jutro coś wykombinuje ale nie obiecuje bo późno wracam... ale w piątek to już może na pewno dam coś;P Quote
LadyK Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 [quote name='Sweet']do czego by pasowały??:evil_lol: [/QUOTE] Do tego oto wątku :diabloti: Quote
Cavy Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Przyszłam sprawdzić, czy jakieś nowości może są, ale dalej nic ciekawego, znów gadacie. :lol: Quote
Sweet Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 [quote name='Pusiakowa']Cześć. :D nie mam co jeść. ;dd[/QUOTE] Hej:) To se obiad ugotuj:P Ja nawet dla mojego męża dzisiaj nie gotuje więc dla ciebie tym bardziej:P [quote name='LadyK']Do tego oto wątku :diabloti:[/QUOTE] Myśle że jednak nie:P [quote name='Cavy']Przyszłam sprawdzić, czy jakieś nowości może są, ale dalej nic ciekawego, znów gadacie. :lol:[/QUOTE] heh:) No niestety.. Chciałam dać fotki ale nie wiem czy już je dawałam czy nie... Quote
Cavy Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Możesz dać, my sprawdzimy. [IMG]http://www.dogomania.pl/../images/smilies/diablotin.gif[/IMG] Quote
Bartiśkowa_ Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Daj my Ci powiemy [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/diablotin.gif[/IMG] Jeszcze tylko jeden dzien wolnego weekend i szkoła :( Quote
Recommended Posts