Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='deer_1987']Ja jakos nigdy nie moge tu nadazyc za spamem..[/quote]

to prawie jak ja u ciebie tez nie mogę nadążyć zawsze:eviltong::eviltong: tyle piszecie:eviltong:

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LadyK'][CENTER]Hejo :hand: Witam się po przerwie spamiaro :loveu:[/CENTER]
[/quote]

Hejo:D
Fajny nick:razz::diabloti:

[quote name='gordonowa']Hejka sweetaśna ;).[/quote]

Hejka Asiull:lol::lol:

Posted

[quote name='łapeczek']ładnie to mnie tak skarpetka obgadywac xD
dzis u nas o 21:00 imprezka przynosic %%%[/quote]

ja ciebie obgaduje?:eviltong: gdzie tam:evil_lol:
ok:D

Posted

[quote name='łapeczek']NO NOo policze sie z toba
a mam interes zwiazany z sroda ...mozna to na wtorek xD[/quote]

Zobaczymy:eviltong::eviltong:
Na wtorek? w ostateczności tak średnio mi pasuje ale jak nie da się w środę.. chyba że czwartek też by ci odpowiadał? a jak nie to może być ten wtorek...

Posted

[quote name='łapeczek']nie no czwartek tez mi pasuej i wtorek[/quote]

a to może w ten wtorek jednak...;) bo w sumie goście przyjeżdżają ale to nie do mnie wiec mogę wyjść z domu:eviltong: bo do czwartku to długo jeszcze:evil_lol:

Posted

[quote name='łapeczek']no to wtorek i reszta bez zmian[/quote]

Nom:)
a z RR to daleko na Maltę?? bo w sumie nigdy nie szłam z niego na Maltę..

Posted

[quote name='łapeczek']w sumie to nie jakies 20 minutek spacerkiemmm....a ty ze swarzedza przyjedziesz busem na RR[/quote]

aa:)
chyba ze nad warte pójdziemy ale mi to obojętnie;) może być Malta jak było:eviltong:
no bo ja jadę poznańskim 55 :eviltong: swarzędzkimi busami nie jeżdżę:evil_lol:

Posted

[quote name='łapeczek']czyli potem spowrotem na RR :)[/quote]

No chyba albo jeszcze się zobaczy bo ja z kol jedziemy nad malte to wysiadamy na przystanku Chartowo chyba czy coś takiego... ale zobaczymy;) z powrotem mi się nie śpieszy:evil_lol::eviltong:

Posted

Nie tak dużo zaspamowane... A mogę się dowiedzieć, na której stronie są fotki? :grins: Bo dogomania dzisiaj jakoś wolno mi działa... :roll:

Posted

[quote name='gordonowa']Nie tak dużo zaspamowane... A mogę się dowiedzieć, na której stronie są fotki? :grins: Bo dogomania dzisiaj jakoś wolno mi działa... :roll:[/quote]

no:eviltong::eviltong:
nie bylo fotek:evil_lol: ale moga byc:razz::diabloti:

Posted

[FONT=Georgia][quote name='Sweet']No chyba albo jeszcze się zobaczy bo ja z kol jedziemy nad malte to wysiadamy na przystanku Chartowo chyba czy coś takiego... ale zobaczymy;) z powrotem mi się nie śpieszy:evil_lol::eviltong:[/quote]

No to najpierw RR zalatwisz to co masz zalatwic a potem spacer nad Malte i spowortem na RR ale moze juz tramwajtem :P[/FONT]

Posted

[quote name='łapeczek'][FONT=Georgia]

No to najpierw RR zalatwisz to co masz zalatwic a potem spacer nad Malte i spowortem na RR ale moze juz tramwajtem :P[/FONT][/quote]

nom;)
to muszę bilet kupić sobie dodatkowy na ten tramwaj ale to na ratajach mogę kupić:eviltong:
to fajnie że jesteśmy juz umówione;D i mam nadzieje ze nic ci nie wypadnie:diabloti:

Posted

[quote name='łapeczek']Juz nic we wtorek godzina 13 RR :p
beede musiala wyjsc o 12:15 zeby sobie spacerkiem z Maksiem przejsc ;p hmm...a moze przyjade tramwajtem :P hahahah[/quote]

ja muszę podobnie wyjść albo wcześniej na autobus bo mam o 12.25...:eviltong: a zanim z małpoludem dojdę to jakieś 10 min pewnie bo on się ociąga:evil_lol:
A to przyjedź tramwajem:D