Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martunia']Haha ale fryzura :lol: :eviltong:[/quote]

Piękna:evil_lol::eviltong:

[quote name='łapeczek']Jaki zmeczony :) tylko czy dniem dzisiejszym czy zyciem xD![/quote]

On był obrażony bo mu włosy układałam i jeszcze zdjęcia robiłam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

hehehe czaje czaje ...
gdzies sie zgubilam i wrocilam sobie na pierwsza strone tej ze galerii i co tam zobaczylam piekny filmik az mi lezka sie w oku pojawila ... i dowiedzialam sie ze dostalas sie do IIILO gratulacje xD :):) ( a tak w zasadzie to gdzie jest IIILO w Pn )

Posted

[quote name='łapeczek']hehehe czaje czaje ...
gdzies sie zgubilam i wrocilam sobie na pierwsza strone tej ze galerii i co tam zobaczylam piekny filmik az mi lezka sie w oku pojawila ... i dowiedzialam sie ze dostalas sie do IIILO gratulacje xD :):) ( a tak w zasadzie to gdzie jest IIILO w Pn )[/quote]

:)
heh:)
A dziękuje;)
To jest prawie przy kupcu poznańskim właściwie to tak jakby na przeciwko albo może bardziej z tyłu? no jakoś tak ale przy kupcu i niedaleko deptaku:)

Posted

[COLOR=Black]uuuuuu JA do najlepszej szkoly w Poznaniu ( w rankingu na 16 miejscu w zeszlym roku ) xD! wiec chodzem sobie do XXVIII LO ZSBD ( zespol szkol budowlano drzewnych ) na gorczynie ale tak bedziej to Raszyn i rejony os. Kopernika
[/COLOR]

Posted

[quote name='łapeczek'][COLOR=Black]uuuuuu JA do najlepszej szkoly w Poznaniu ( w rankingu na 16 miejscu w zeszlym roku ) xD! wiec chodzem sobie do XXVIII LO ZSBD ( zespol szkol budowlano drzewnych ) na gorczynie ale tak bedziej to Raszyn i rejony os. Kopernika
[/COLOR][/quote]

aha nawet nie wiem gdzie to jest:eviltong::evil_lol: chociaż coś kojarzę;)
Moja szkoła lepsza(przynajmniej pod względem poziomu nauczania co się bierze też z tym że trudności:eviltong:) bo była wcześniej na rankingu ale nie wiem jakie miejsce:evil_lol::evil_lol:

Posted

[url]http://img268.imageshack.us/img268/2824/p1220639.jpg[/url]
słodziachno... :):)
Aż się zdziwiłam, że tak dużo nie musiałam się cofać po foty :O :o

Posted

[quote name='łapeczek']Jaka MARYNKA??? o czyms nie wiem ?[/quote]

Maria Magdalena:evil_lol: znaczy Liceum św. Marii Magdaleny

[quote name='gordonowa'][URL]http://img268.imageshack.us/img268/2824/p1220639.jpg[/URL]
słodziachno... :):)
Aż się zdziwiłam, że tak dużo nie musiałam się cofać po foty :O :o[/quote]

dziękuje:D
no widzisz:D

Posted

[quote name='łapeczek']Aaaa Magdalenkaa... ale Marcinek naj naj lepsz;p a twoje LO jakiego imienia jest???[/quote]

właśnie nie wiem nigdy które lepsze bo oba na podobnym poziomie:eviltong:
Jana Kantego:eviltong:

Posted

[quote name='łapeczek']ooo Kantegoo ;] ja tam mam ruzlzz bo mam BOlka Chrobrego. ... ( budowlanka bez BBolka to jak uczen bez fifolka )[/quote]

;)
haha:evil_lol::evil_lol: dobre:eviltong::eviltong::eviltong::diabloti:

Posted

No jedwabiste xD wymyslilysmy to z kolezankami ( dwoma ) na konkursie jakism tam i wygralismy za to wycieczke dla calek klasy szlkaiem Bolka ale niestety pogoda nam nie dopisal i ilosc naszej klasy tez nie ...wiec tyle ile nas bylo tyle poszlo do kina ( dyrcio stawial) oooh fajno bylo ::)

Posted

[quote name='łapeczek']No jedwabiste xD wymyslilysmy to z kolezankami ( dwoma ) na konkursie jakism tam i wygralismy za to wycieczke dla calek klasy szlkaiem Bolka ale niestety pogoda nam nie dopisal i ilosc naszej klasy tez nie ...wiec tyle ile nas bylo tyle poszlo do kina ( dyrcio stawial) oooh fajno bylo ::)[/quote]

haha:D to jaki to był konkurs??:eviltong::evil_lol:
o fajnie wam:razz:

Posted

chyba historyczny ale jakies tam sowje zadania rozne mial...
bo najpier pisalysmy w trzy tesk historyczny ( wspolnie ) potem musialysmy cos tam odgadywac ... potem byly haslo do naszego LO ( i to nasze haslo wygralo ) bylo tez jakies zdjecie trzeba zrobic ale to juz inne ossoby z kl. robyly ....i chyba wsio

Posted

[quote name='łapeczek']chyba historyczny ale jakies tam sowje zadania rozne mial...
bo najpier pisalysmy w trzy tesk historyczny ( wspolnie ) potem musialysmy cos tam odgadywac ... potem byly haslo do naszego LO ( i to nasze haslo wygralo ) bylo tez jakies zdjecie trzeba zrobic ale to juz inne ossoby z kl. robyly ....i chyba wsio[/quote]

aha:eviltong:
to fajnie:D

Zaraz dam fotki :D Po rozpieszczam was troszkę:evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='gordonowa']O, łaskawa Pani! :Rose::sweetCyb::modla:[/quote]

No widzisz jaka jestem dobra dla was:loveu::evil_lol::diabloti:

[quote name='łapeczek']No to czekamy czekamy xD[/quote]

Czekajcie czekajcie:razz:

Posted

[quote name='Sweet']No widzisz jaka jestem dobra dla was:loveu::evil_lol::diabloti:
[/quote]
Tego nie da się opisać w słowach, Droga Pani :loveu::oops:.

Czekamy Adrianie na te foty ;-)