Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='C&B']Laaa... Buuuu!:diabloti:
O tej godzinie się gra - ty wiesz w co:evil_lol:
Ja też oglądam o tej godzinie tv, polsat 2:razz::evil_lol:[/quote]

:eviltong::eviltong::eviltong:
tak wiem:evil_lol:
Ja oglądałam Fox Life;)

Za chwilę wychodzę do koleżanki i nie mam co ubrać bo wszystko mam na zlot poszykowane:roll: znaczy bluzkę mam ale spodni nie a jest gorąco to długich nie założę:cool1: głupio... chyba pozostaje mi ubrać spódniczkę chociaż tego nie chce:cool1: eh.. idę zaraz;) Tak w ogóle to ile ja z nią nie gadałam już... widujemy się tak raz na kiedyś ale tylko że się widzimy... ostatnio w grudniu gadałyśmy...:roll: Tak w ogóle to to moja kol z podstawówki:)
Dobra lecę;)

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martunia']Ta "mała" grupka wieczorkami na dogo zamieni się w trochę większą. :diabloti:
Tak w ogóle witaj. :D
I wracaj szybko, bo mam ochotę na spamowanie. :diabloti:[/quote]

A kiedy ty nie masz na to ochoty?:eviltong:

Posted

[quote name='gordonowa']Miłego pobytu u kol .;)[/quote]

a dziekuje:)

[quote name='Martunia']Ta "mała" grupka wieczorkami na dogo zamieni się w trochę większą. :diabloti:
Tak w ogóle witaj. :D
I wracaj szybko, bo mam ochotę na spamowanie. :diabloti:[/quote]

haha:diabloti: tak:D
hej:)
Wróciłam:evil_lol:

[quote name='C&B']A kiedy ty nie masz na to ochoty?:eviltong:[/quote]

[quote name='Martunia']Never. :cool3:[/quote]

Dokładnie:diabloti::evil_lol:\

[quote name='Kibaa']mogłam jechać, ale nic nie wiedziałam o tym. :-([/quote]

szkoda;(

Tak ogólnie to niedawno wróciłam od kol:diabloti: się zasiedziałam troszkę no cóż...:evil_lol: się nagadałyśmy:) pośmiałyśmy:) film "oglądałyśmy":eviltong::evil_lol: i potem na koniec spacerek do lasu zrobiłyśmy sobie.:p

Posted

[quote name='Martunia']No to fajne spotkanko. :D
Ja dzisiaj też miałam, na pb opisałam. :lol:[/quote]

nom:) bardzo:)
przeczytałam:D
co tam?:D

Posted

[quote name='Martunia']A fajnie. :D Jeszcze 3 dni do zlotu. :D
Niedługo się będziemy pakować. :evil_lol:[/quote]

no:D:D
tak w sobotę:)
a ja muszę kupić te głupie spodenki:diabloti::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']Ale się na nie uparłaś. :evil_lol: Mi tylko strój został. :cool3:
A pakowanko pojutrze. :cool3:[/quote]

no bo muszę mieć:evil_lol::evil_lol:
o:D
To mowie ze w sobotę:evil_lol::evil_lol:
Może jutro te spodenki kupie to nie będę musiała w sobotę jechać:D fajnie by bylo bo mi sie nie chce jak tak gorąco:cool1:

Posted

[quote name='Kibaa']i co dokładnie? śpicie tam gdzieś? i co będziecie robić? i wgl. :cool3:
a za rok będzie? :razz:[/quote]

No tak w takim ośrodku w domkach... na spacery będziemy chodzić i ogólnie wieczorami ogniska...
Pewnie będzie nie wiem:eviltong:

Posted

[quote name='Sweet']no bo muszę mieć:evil_lol::evil_lol:
o:D
To mowie ze w sobotę:evil_lol::evil_lol:
Może jutro te spodenki kupie to nie będę musiała w sobotę jechać:D fajnie by bylo bo mi sie nie chce jak tak gorąco:cool1:[/QUOTE]

Się uparłaś. :D
A ochłodzić ma się w sobotę. Jutro właśnie ma być upalnie, bo ponad 30 stopni. :roll:

Posted

popatrzcie na ten film i jeśli ktoś mi powie ,że ten pies był zadbany i kochany kiedy żył to powinniście się wstydzić.
Ada temu psu doskwierała nie tylko samotność na tyłach domu.Ale także ból łap z powodu przerośniętych pazurów.Ran na łapach ,ale także lejącej się z oczu ropy.I nie mów mi ,że lała mu się z oczu ropa ze starości bo na to są krople i maści.
I nie nazywaj się miłośniczką psów.
Żal mi bardzo Rokiego ,że całe życie musiał się męczyć.A może dopiero wtedy kiedy przestał być ładny??
[']

Posted

[quote name='Kibaa']też chce. :-([/quote]

za rok pojedziesz moze;)

[quote name='Martunia']Się uparłaś. :D
A ochłodzić ma się w sobotę. Jutro właśnie ma być upalnie, bo ponad 30 stopni. :roll:[/quote]

no tak:eviltong::evil_lol:
eh... głupia ta pogoda:shake:

[B]Olek:[/B] o co ci chodzi że ten filmik dałeś?

[quote name='olekg89']popatrzcie na ten film i jeśli ktoś mi powie ,że ten pies był zadbany i kochany kiedy żył to powinniście się wstydzić.
Ada temu psu doskwierała nie tylko samotność na tyłach domu.Ale także ból łap z powodu przerośniętych pazurów.Ran na łapach ,ale także lejącej się z oczu ropy.I nie mów mi ,że lała mu się z oczu ropa ze starości bo na to są krople i maści.
I nie nazywaj się miłośniczką psów.
Żal mi bardzo Rokiego ,że całe życie musiał się męczyć.A może dopiero wtedy kiedy przestał być ładny??
['][/quote]

Skąd ty wiesz że on całe życie się męczył>
oczy miał często czyszczone ale nie moja wina że akurat na zdjeciach bylo to widac co do bólów na łapach nie raz pisałam i nie chce mi sie po raz kolejny tłumaczyć..
Pies nie dokońca był mój wiec nie dużo miałam do powiedzenia w jego sprawie
Sądź o tym co chcesz olek.

Posted

[quote name='olekg89']O to ,że nie powinnaś nazywać się dogomaniaczką.....[/quote]

może i nie nie mam zamiaru się tłumaczyć z czegoś co nie bylo moją winą

Posted

W budzie brak słomy (od tego rany na łapach zapewne) ciągle na betonie.Pazury jak u orła.ahhh wstyd mi ,że na dogo są osoby nie czułe na psie cierpienie...