Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No bardzo fajna pamiątka, najlepsza to chyba będzie późniejszy tłuszcz. :evil_lol:
Nie wiem, czy taki plecak istnieje, w końcu domu do plecaka nie wcisnę. :diabloti:
No właśnie, mogłaś napisać. A teraz miś jedzie na zlot na gapę. :evil_lol: Będziemy go razem z tobą kryły i nie pozwolimy ujawnić. :lol:
Jeju takie durne te coś zwane mylog, Anuli już skasowali bloga. :-o:-o:-o Jej, to jest naprawdę straszne.
Anula, ja już z tobą na ten temat gadałam, masz jeść, a słodyczami ciebie nafaszerujemy na zlocie, uważaj. :diabloti:

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martunia']No bardzo fajna pamiątka, najlepsza to chyba będzie późniejszy tłuszcz. :evil_lol:
Nie wiem, czy taki plecak istnieje, w końcu domu do plecaka nie wcisnę. :diabloti:
No właśnie, mogłaś napisać. A teraz miś jedzie na zlot na gapę. :evil_lol: Będziemy go razem z tobą kryły i nie pozwolimy ujawnić. :lol:
Jeju takie durne te coś zwane mylog, Anuli już skasowali bloga. :-o:-o:-o Jej, to jest naprawdę straszne.
Anula, ja już z tobą na ten temat gadałam, masz jeść, a słodyczami ciebie nafaszerujemy na zlocie, uważaj. :diabloti:[/quote]

haha:eviltong: ja juz mam tłuszcz wiec co za róznica:evil_lol:
hehe:eviltong::evil_lol::evil_lol: dobre:)
po co ci dom na zlot:eviltong:??
no... ale przynajmniej nie płacił:diabloti: ok:D
ej ale głupie:cool1:
My juz Anuli dopilnujemy:razz::diabloti:

Posted

[quote name='Foxowa']Przyszłam wam powiedzieć osobiście Dobranoc :lol:[/quote]

Cóż to za wyróżnienie mnie spotkało:razz:
Dobranoc:D

Posted

Ja też. :placz: To mnie normalnie tak nurtuje, że chyba przestanę jeść, choć to niemożliwe. :-(
No taniej Ci wyszło. :diabloti:
Tak, Anula będzie po tym bardzo zadowolona. :D

Posted

[quote name='Martunia']Ja też. :placz: To mnie normalnie tak nurtuje, że chyba przestanę jeść, choć to niemożliwe. :-(
No taniej Ci wyszło. :diabloti:
Tak, Anula będzie po tym bardzo zadowolona. :D[/quote]

ty nie:mad: mówiłam ci już:mad: No ja tez powinnam jeść ale im bardziej chce schudnąć tym więcej jem:cool1::placz:
No:D zaoszczędziłam:cool3::lol:
Oj bardzo:D nasza kuracja będzie świetna:diabloti::evil_lol:

Posted

Ja tak. :placz: A wy nie. :placz: Naprawdę, ja się załamuję. :(
Nasza kuracja najlepsza na wszystko. :lol: Każda ofiara eeee to znaczy klient będzie zadowolony. :diabloti:

Posted

[quote name='Martunia']Ja tak. :placz: A wy nie. :placz: Naprawdę, ja się załamuję. :(
Nasza kuracja najlepsza na wszystko. :lol: Każda ofiara eeee to znaczy klient będzie zadowolony. :diabloti:[/quote]

Ja tez ty i one nie:placz: to chyba ja powinnam się załamać...:placz::-(
Tak:D pewnie że klienci:diabloti: albo przyjaciele:eviltong: jakie tam ofiary:evil_lol: wypluj to słowo:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']Nie, ty nie. :( Ja mam gorzej. :(
Hahaa, przyjaciele lepiej brzmi. :diabloti:[/quote]

własnie ze ja mam gorzej:-(
no:D znacznie lepiej:diabloti:

[quote name='deer_1987']Ja lubie tu przychodzic i sie dziwic ze sa zdjecia :P

a potem podziwiac fotki :D[/quote]

dzisiaj niestety nie bylo nie chce mi sie juz dawac:eviltong::evil_lol:'

aa:):)

Posted

Póki co to pięć stron spamu od mojego poprzedniego pobytu - no, nie staracie się... :roll:

Musicie uwierzyć w siebie, uwierzyć w to, że jesteście w stanie jeszcze więcej naspamować! :loveu: Do dzieła!

:evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: :diabloti::diabloti: :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='gordonowa']Póki co to pięć stron spamu od mojego poprzedniego pobytu - no, nie staracie się... :roll:

Musicie uwierzyć w siebie, uwierzyć w to, że jesteście w stanie jeszcze więcej naspamować! :loveu: Do dzieła!

:evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: :diabloti::diabloti: :diabloti::diabloti:[/quote]

no wiesz mało wyszło bo dzisiaj taki męczący dzień tak duszno:eviltong::evil_lol:

Wiemy że jesteśmy ale specjalnie dla ciebie nie pisałyśmy dużo Asiu:p
W pon sie widzimy:razz::razz::diabloti:

[quote name='deer_1987']Mi tez sie nic nie chce dzisiaj :P jeszcze troche (2tyg) i luzniej bede miec bo tylko 2 prace :P[/quote]

:) to fajnie:)
będzie luźniej trochę:)

Posted

Zostałam wyróżniona u spamiar. :mdleje:
Dziękuję wam za tę łaskę :loveu: :modla:...

No, ale mało czasu zostało! Oczywiście, jak rok temu, będziemy wysiadywać wieczorkami w naszej małej grupce? ;);)

Posted

[quote name='gordonowa']Zostałam wyróżniona u spamiar. :mdleje:
Dziękuję wam za tę łaskę :loveu: :modla:...

No, ale mało czasu zostało! Oczywiście, jak rok temu, będziemy wysiadywać wieczorkami w naszej małej grupce? ;);)[/quote]

No widzisz:D zaszczyt cię spotkał:p
proszę:)

No mało:)
A nie wiem zobaczymy;) przy ognisku może tez trochę posiedzimy:) przynajmniej taki mam z dziewczynami zamiar:):p

[quote name='Izuuus']Witam i żegnam, nadrobię jak wrócę :bye:[/quote]

Hej i do napisania;)

Posted

[quote name='Sweet']No widzisz:D zaszczyt cię spotkał:p
proszę:)

No mało:)
A nie wiem zobaczymy;) przy ognisku może tez trochę posiedzimy:) przynajmniej taki mam z dziewczynami zamiar:):p
[/quote]
No, naprawdę, nie wiem jak wam dziękować :lol::lol:.

Mam nadzieję, że nie dasz się przeciągnąć na złą stronę... :diabloti::diabloti: Nie no, oczywiście żartuję, też chcę w tym roku trochę dłużej posiedzieć przy ognisku :lol:. Trzeba się socjalizować z innymi dogo :diabloti:

Posted

[quote name='gordonowa']No, naprawdę, nie wiem jak wam dziękować :lol::lol:.

Mam nadzieję, że nie dasz się przeciągnąć na złą stronę... :diabloti::diabloti: Nie no, oczywiście żartuję, też chcę w tym roku trochę dłużej posiedzieć przy ognisku :lol:. Trzeba się socjalizować z innymi dogo :diabloti:[/quote]

ah:)

:) będzie fajnie:) trzeba się socjalizować no właśnie:p

[quote name='Kibaa']Też chce na zlot Dogomaniaków. :loveu:[/quote]

mogłas jechac przeciez;)

Posted

[quote name='C&B']A buuuu:diabloti:
W nocy chociaż tu cicho...
No tak, dzieci poszły spać...:sleep2:[/quote]

nie cicho bo ty mi tu nahałasowałaś:diabloti::eviltong::eviltong:
Bo o tej godzinie sie śpi:eviltong:
Dobra w moim przypadku ogląda tv:diabloti::evil_lol:

[quote name='halgre58'][B]Cześć ... :hand::hand::hand:[/B][/quote]

Cześć:)

[quote name='gordonowa']Cześć, spamiary :hand:[/quote]

Witamy:D

Posted

[quote name='Sweet']nie cicho bo ty mi tu nahałasowałaś:diabloti::eviltong::eviltong:
Bo o tej godzinie sie śpi:eviltong:
Dobra w moim przypadku ogląda tv:diabloti::evil_lol:
[/quote]

Laaa... Buuuu!:diabloti:
O tej godzinie się gra - ty wiesz w co:evil_lol:
Ja też oglądam o tej godzinie tv, polsat 2:razz::evil_lol: