Martunia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 No bardzo fajna pamiątka, najlepsza to chyba będzie późniejszy tłuszcz. :evil_lol: Nie wiem, czy taki plecak istnieje, w końcu domu do plecaka nie wcisnę. :diabloti: No właśnie, mogłaś napisać. A teraz miś jedzie na zlot na gapę. :evil_lol: Będziemy go razem z tobą kryły i nie pozwolimy ujawnić. :lol: Jeju takie durne te coś zwane mylog, Anuli już skasowali bloga. :-o:-o:-o Jej, to jest naprawdę straszne. Anula, ja już z tobą na ten temat gadałam, masz jeść, a słodyczami ciebie nafaszerujemy na zlocie, uważaj. :diabloti: Quote
Sweet Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 [quote name='Martunia']No bardzo fajna pamiątka, najlepsza to chyba będzie późniejszy tłuszcz. :evil_lol: Nie wiem, czy taki plecak istnieje, w końcu domu do plecaka nie wcisnę. :diabloti: No właśnie, mogłaś napisać. A teraz miś jedzie na zlot na gapę. :evil_lol: Będziemy go razem z tobą kryły i nie pozwolimy ujawnić. :lol: Jeju takie durne te coś zwane mylog, Anuli już skasowali bloga. :-o:-o:-o Jej, to jest naprawdę straszne. Anula, ja już z tobą na ten temat gadałam, masz jeść, a słodyczami ciebie nafaszerujemy na zlocie, uważaj. :diabloti:[/quote] haha:eviltong: ja juz mam tłuszcz wiec co za róznica:evil_lol: hehe:eviltong::evil_lol::evil_lol: dobre:) po co ci dom na zlot:eviltong:?? no... ale przynajmniej nie płacił:diabloti: ok:D ej ale głupie:cool1: My juz Anuli dopilnujemy:razz::diabloti: Quote
Foxowa Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Przyszłam wam powiedzieć osobiście Dobranoc :lol: Quote
Sweet Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 [quote name='Foxowa']Przyszłam wam powiedzieć osobiście Dobranoc :lol:[/quote] Cóż to za wyróżnienie mnie spotkało:razz: Dobranoc:D Quote
Martunia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Ja też. :placz: To mnie normalnie tak nurtuje, że chyba przestanę jeść, choć to niemożliwe. :-( No taniej Ci wyszło. :diabloti: Tak, Anula będzie po tym bardzo zadowolona. :D Quote
Sweet Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 [quote name='Martunia']Ja też. :placz: To mnie normalnie tak nurtuje, że chyba przestanę jeść, choć to niemożliwe. :-( No taniej Ci wyszło. :diabloti: Tak, Anula będzie po tym bardzo zadowolona. :D[/quote] ty nie:mad: mówiłam ci już:mad: No ja tez powinnam jeść ale im bardziej chce schudnąć tym więcej jem:cool1::placz: No:D zaoszczędziłam:cool3::lol: Oj bardzo:D nasza kuracja będzie świetna:diabloti::evil_lol: Quote
Martunia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Ja tak. :placz: A wy nie. :placz: Naprawdę, ja się załamuję. :( Nasza kuracja najlepsza na wszystko. :lol: Każda ofiara eeee to znaczy klient będzie zadowolony. :diabloti: Quote
Sweet Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 [quote name='Martunia']Ja tak. :placz: A wy nie. :placz: Naprawdę, ja się załamuję. :( Nasza kuracja najlepsza na wszystko. :lol: Każda ofiara eeee to znaczy klient będzie zadowolony. :diabloti:[/quote] Ja tez ty i one nie:placz: to chyba ja powinnam się załamać...:placz::-( Tak:D pewnie że klienci:diabloti: albo przyjaciele:eviltong: jakie tam ofiary:evil_lol: wypluj to słowo:eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Nie, ty nie. :( Ja mam gorzej. :( Hahaa, przyjaciele lepiej brzmi. :diabloti: Quote
taxelina Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Ja lubie tu przychodzic i sie dziwic ze sa zdjecia :P a potem podziwiac fotki :D Quote
Sweet Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 [quote name='Martunia']Nie, ty nie. :( Ja mam gorzej. :( Hahaa, przyjaciele lepiej brzmi. :diabloti:[/quote] własnie ze ja mam gorzej:-( no:D znacznie lepiej:diabloti: [quote name='deer_1987']Ja lubie tu przychodzic i sie dziwic ze sa zdjecia :P a potem podziwiac fotki :D[/quote] dzisiaj niestety nie bylo nie chce mi sie juz dawac:eviltong::evil_lol:' aa:):) Quote
Rahl Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Póki co to pięć stron spamu od mojego poprzedniego pobytu - no, nie staracie się... :roll: Musicie uwierzyć w siebie, uwierzyć w to, że jesteście w stanie jeszcze więcej naspamować! :loveu: Do dzieła! :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: :diabloti::diabloti: :diabloti::diabloti: Quote
taxelina Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Mi tez sie nic nie chce dzisiaj :P jeszcze troche (2tyg) i luzniej bede miec bo tylko 2 prace :P Quote
Sweet Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 [quote name='gordonowa']Póki co to pięć stron spamu od mojego poprzedniego pobytu - no, nie staracie się... :roll: Musicie uwierzyć w siebie, uwierzyć w to, że jesteście w stanie jeszcze więcej naspamować! :loveu: Do dzieła! :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol: :diabloti::diabloti: :diabloti::diabloti:[/quote] no wiesz mało wyszło bo dzisiaj taki męczący dzień tak duszno:eviltong::evil_lol: Wiemy że jesteśmy ale specjalnie dla ciebie nie pisałyśmy dużo Asiu:p W pon sie widzimy:razz::razz::diabloti: [quote name='deer_1987']Mi tez sie nic nie chce dzisiaj :P jeszcze troche (2tyg) i luzniej bede miec bo tylko 2 prace :P[/quote] :) to fajnie:) będzie luźniej trochę:) Quote
Rahl Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Zostałam wyróżniona u spamiar. :mdleje: Dziękuję wam za tę łaskę :loveu: :modla:... No, ale mało czasu zostało! Oczywiście, jak rok temu, będziemy wysiadywać wieczorkami w naszej małej grupce? ;);) Quote
Sweet Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 [quote name='gordonowa']Zostałam wyróżniona u spamiar. :mdleje: Dziękuję wam za tę łaskę :loveu: :modla:... No, ale mało czasu zostało! Oczywiście, jak rok temu, będziemy wysiadywać wieczorkami w naszej małej grupce? ;);)[/quote] No widzisz:D zaszczyt cię spotkał:p proszę:) No mało:) A nie wiem zobaczymy;) przy ognisku może tez trochę posiedzimy:) przynajmniej taki mam z dziewczynami zamiar:):p [quote name='Izuuus']Witam i żegnam, nadrobię jak wrócę :bye:[/quote] Hej i do napisania;) Quote
Rahl Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 [quote name='Sweet']No widzisz:D zaszczyt cię spotkał:p proszę:) No mało:) A nie wiem zobaczymy;) przy ognisku może tez trochę posiedzimy:) przynajmniej taki mam z dziewczynami zamiar:):p [/quote] No, naprawdę, nie wiem jak wam dziękować :lol::lol:. Mam nadzieję, że nie dasz się przeciągnąć na złą stronę... :diabloti::diabloti: Nie no, oczywiście żartuję, też chcę w tym roku trochę dłużej posiedzieć przy ognisku :lol:. Trzeba się socjalizować z innymi dogo :diabloti: Quote
Sweet Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 [quote name='gordonowa']No, naprawdę, nie wiem jak wam dziękować :lol::lol:. Mam nadzieję, że nie dasz się przeciągnąć na złą stronę... :diabloti::diabloti: Nie no, oczywiście żartuję, też chcę w tym roku trochę dłużej posiedzieć przy ognisku :lol:. Trzeba się socjalizować z innymi dogo :diabloti:[/quote] ah:) :) będzie fajnie:) trzeba się socjalizować no właśnie:p [quote name='Kibaa']Też chce na zlot Dogomaniaków. :loveu:[/quote] mogłas jechac przeciez;) Quote
C&B Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 A buuuu:diabloti: W nocy chociaż tu cicho... No tak, dzieci poszły spać...:sleep2: Quote
Sweet Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 [quote name='C&B']A buuuu:diabloti: W nocy chociaż tu cicho... No tak, dzieci poszły spać...:sleep2:[/quote] nie cicho bo ty mi tu nahałasowałaś:diabloti::eviltong::eviltong: Bo o tej godzinie sie śpi:eviltong: Dobra w moim przypadku ogląda tv:diabloti::evil_lol: [quote name='halgre58'][B]Cześć ... :hand::hand::hand:[/B][/quote] Cześć:) [quote name='gordonowa']Cześć, spamiary :hand:[/quote] Witamy:D Quote
C&B Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 [quote name='Sweet']nie cicho bo ty mi tu nahałasowałaś:diabloti::eviltong::eviltong: Bo o tej godzinie sie śpi:eviltong: Dobra w moim przypadku ogląda tv:diabloti::evil_lol: [/quote] Laaa... Buuuu!:diabloti: O tej godzinie się gra - ty wiesz w co:evil_lol: Ja też oglądam o tej godzinie tv, polsat 2:razz::evil_lol: Quote
Recommended Posts