Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Martunia']A nie masz? :diabloti:
No to mi te "jj" nie doszło.. może znowu się zrobiłaś niedostępna albo co. :roll:[/quote]

Nie mam:eviltong:
bo ja nim jestem:diabloti:
e dziwne może tobie się popsuło bo ja miałam cały czas:eviltong:

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Martunia']Znowu się nie chcesz przyznać. :evil_lol:
Mi się nic nie psuje, to ty czasami się robisz niedostępna, inni nie. :diabloti:[/quote]

ja już powiedziałam co na ten temat sądze:diabloti:
nie:eviltong: ja jestem caly czas dostępna:evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']Haha, a ja cię pomęczę jeszcze trochę. :evil_lol: Nie chcesz się przyznać!
Może nie zauważas,z jak jesteś niedostępna. :evil_lol:[/quote]

siebie męcz:evil_lol::eviltong: ja sie do niczego nie przyznam bo to sie moze obrócic przeciwko mnie:diabloti::evil_lol:
Zauważyłam:eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']Haha, no tak, lepiej się do niczego nie przyznawać, co? :eviltong:
Może nie. :D[/quote]

No bo jeszcze źle to dla mnie wyjdzie:evil_lol:

Posted

Dziewczyny, my niedawno, to znaczy ja bo nikt nie zauważył, oblewałam 1400 stronę... 44 spamu w tak krótkim czasie.... Help me!!!! :mdleje:

Posted

[quote name='bianka19']Co was tak dawno u nas nie było?:placz::placz:[/quote]

Byłam ale nie pisałam nic... bo jestem cichym obserwatorem przynajmniej u wiekszosci osób:roll:

[quote name='gordonowa']Dziewczyny, my niedawno, to znaczy ja bo nikt nie zauważył, oblewałam 1400 stronę... 44 spamu w tak krótkim czasie.... Help me!!!! :mdleje:[/quote]

haha:evil_lol::evil_lol: ja zauwazyłam ale nikt poza mną:diabloti:
Oj Asiu:D teraz za niedługo będzie tydzień przerwy więc wiesz:razz::razz::razz:

Mam bilet więc jadę:multi::multi::multi: [COLOR=PaleTurquoise]Marta na sobotę tak jak mówiłam:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR]
W pon już zlot:D ale super;)

Posted

[quote name='Sweet']co mam się postarać?:mad:
przecież są:mad::diabloti:
[/quote]

Nie pstrykaj żeby pstrykać, bo wtedy nieostre lub prześwietlone, tylko trochę czasu nad fotkami posiedź:eviltong:

Posted

Ej, ja tego oblewania nie pamiętam, może był, ale zapomniałam. :evil_lol:
Oj tam, znowu marudzicie, cieszcie się, że w ogóle coś piszemy. :evil_lol:
Każdy nas teraz będzie kojarzył z tego, że spamujemy i tylko my tak potrafimy w całym dogo. :D
Na sobotę? Nie no, fajnie, ciekawe, gdzie przenocujesz. :evil_lol:

Posted

[quote name='C&B']Nie pstrykaj żeby pstrykać, bo wtedy nieostre lub prześwietlone, tylko trochę czasu nad fotkami posiedź:eviltong:[/quote]

nie chce mi sie:eviltong::eviltong:
robie specjalnie dla was a jak są z lampą to się prześwietlone mówi się trudno:eviltong: a nieostre to bez lampy wychodzą wiec wybierz jakie chcesz:diabloti:

[quote name='Martunia']Ej, ja tego oblewania nie pamiętam, może był, ale zapomniałam. :evil_lol:
Oj tam, znowu marudzicie, cieszcie się, że w ogóle coś piszemy. :evil_lol:
Każdy nas teraz będzie kojarzył z tego, że spamujemy i tylko my tak potrafimy w całym dogo. :D
Na sobotę? Nie no, fajnie, ciekawe, gdzie przenocujesz. :evil_lol:[/quote]

no nie było oblewania:evil_lol::evil_lol: nawet nie pisałam ze już ta str tylko widziałam:eviltong::eviltong:
no właśnie:evil_lol::evil_lol:
hehe:evil_lol: mnie już wszyscy znają:diabloti::eviltong::eviltong:
U Asi bo ona mnie bardzo kocha nie to co ty:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[COLOR=PaleTurquoise]Tak na serio to mam na poniedziałek:evil_lol::evil_lol: ale na początku kupiła mama na niedziele bo jej się dni pomieszały ale miła pani przy kasie nam wymieniła:eviltong::eviltong:
[/COLOR]

Posted

Co za marudy na tym wątku są... xD Oczywiście nie licząc Ciebie, Aducho, bo my marudy jesteśmy na pierwszym miejscu wszędzieee. xD
Haha, no my tak jesteśmy zapatrzone w swoje posty, które cały czas się tworzą, że nie zauważamy postów innych. :evil_lol: Ale to nic. :evil_lol: Prawie nikt nie jest na nas zły. :evil_lol:
No mnie pewnie większość też z na dzięki twojemu wątkowi, na którym piszemy codziennie i to nawet nie wiem, po ile stron, bo nie chce mi sie sprawdzać. :evil_lol: Za dużo tego.
Skoro ty tak gadasz, to chyba ty mnie juz nie kochasz. :placz: A idź sobie, ja w ogóle na ten zlot nie przyjdę. :placz: Zatopię się w oceanie rozpaczy. :placz:

Posted

[quote name='Martunia']Co za marudy na tym wątku są... xD Oczywiście nie licząc Ciebie, Aducho, bo my marudy jesteśmy na pierwszym miejscu wszędzieee. xD
Haha, no my tak jesteśmy zapatrzone w swoje posty, które cały czas się tworzą, że nie zauważamy postów innych. :evil_lol: Ale to nic. :evil_lol: Prawie nikt nie jest na nas zły. :evil_lol:
No mnie pewnie większość też z na dzięki twojemu wątkowi, na którym piszemy codziennie i to nawet nie wiem, po ile stron, bo nie chce mi sie sprawdzać. :evil_lol: Za dużo tego.
Skoro ty tak gadasz, to chyba ty mnie juz nie kochasz. :placz: A idź sobie, ja w ogóle na ten zlot nie przyjdę. :placz: Zatopię się w oceanie rozpaczy. :placz:[/quote]

haha wiadomo bo my największe i inni nawet nie mają się co z nami równać:eviltong::evil_lol::evil_lol:
Tak:diabloti: tylko my i nikt inny:eviltong:
haha:evil_lol::evil_lol: pewnie wszyscy patrzą co to za wariatki ciagle coś pisza:evil_lol::evil_lol:
ale trudno:eviltong:
mi tez się nie chce sprawdzać:evil_lol:
ja cię kocham ale to ty mnie nie chcesz:placz::placz:
ej nie top się:placz::placz::placz: ale ja tylko mówię prawdę bo jakbyś mnie kochała to byś do mnie przyjechała a tak nie chcesz no:placz:

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]I oczywiście tu znów pogaduchy:loveu::loveu::loveu::loveu:
Nawet nie chce mi sie tego czytać:evil_lol::evil_lol:
[/COLOR][/quote]

No a jak:diabloti:
Jak może nie chcieć ci się czytać:evil_lol::eviltong::mad:

Posted

No pewnie, że nie, tylko my tak potrafimy. :cool3: Z tego jesteśmy tu znane.
Haha, no zapewne tak. :evil_lol: Ale co się takimi przejmować, i tak robimy swoje. :diabloti:
Nie nie chcę, tylko nie mogę. :placz: Znowu mnie nie słuchasz. :placz:
Nawet ci zlot nie wystarcza, nic ci nie wystarcza, zawsze chcesz więcej. :placz: Dać palec, to chce całą rękę. :placz:
Papa. :placz:

Posted

[quote name='Martunia']No pewnie, że nie, tylko my tak potrafimy. :cool3: Z tego jesteśmy tu znane.
Haha, no zapewne tak. :evil_lol: Ale co się takimi przejmować, i tak robimy swoje. :diabloti:
Nie nie chcę, tylko nie mogę. :placz: Znowu mnie nie słuchasz. :placz:
Nawet ci zlot nie wystarcza, nic ci nie wystarcza, zawsze chcesz więcej. :placz: Dać palec, to chce całą rękę. :placz:
Papa. :placz:[/quote]

no wiadomo:D
ta:D niech sobie narzekają:eviltong::eviltong:
możesz:placz: potem prawie cały sierpień masz wolny :placz: i nie chcesz:placz: słucham cię zawsze:placz: ej no:placz::placz:
zlot mi wystarcza ale mówiłaś że przyjedziesz a teraz że nie możesz:placz:

Posted

No właśnie, jak coś to odgonimy ich pałką. :mad:
Nie podoba się to znikać! :mad:

Nie mogę, możesz się nawet w samochodzie, jak będziemy jechały, zapytać. :(
A co do sierpnia to nic nie mówiłam. :cool3: Mówiłam tylko o tej sobocie i niedzieli.

Posted

[quote name='Martunia']No właśnie, jak coś to odgonimy ich pałką. :mad:
Nie podoba się to znikać! :mad:

Nie mogę, możesz się nawet w samochodzie, jak będziemy jechały, zapytać. :(
A co do sierpnia to nic nie mówiłam. :cool3: Mówiłam tylko o tej sobocie i niedzieli.[/quote]

no:mad::mad: my jesteśmy groźne:mad:
możecie mieć z nami do czynienia:mad::diabloti:

A zrozumiała co ja ostatnio mówiłam??:eviltong:
Przecież o sobocie i niedzieli to ja wiem i sobie żartowałam że przyjadę bez przesady:) Przecież się narzucać nie będę rozumiem wszystko;)
ale przed chwilą to ja o czymś innym mówiłam:evil_lol: zresztą mogłaś nie zrozumieć mnie bo pomieszałam dwa tematy:evil_lol::evil_lol:

Posted

No właśnie, i tak pierwsze ofiary znajdują się na naszej czarnej liście. :diabloti:
Więc bójcie się i korzystajcie z niedługiej wolności. :mad:

Jak ja mam rozumieć, skoro wszystko ze sobą mieszasz. :evil_lol:
Ale od razu po zlocie to ja też nie mogę. :evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']No właśnie, i tak pierwsze ofiary znajdują się na naszej czarnej liście. :diabloti:
Więc bójcie się i korzystajcie z niedługiej wolności. :mad:

Jak ja mam rozumieć, skoro wszystko ze sobą mieszasz. :evil_lol:
Ale od razu po zlocie to ja też nie mogę. :evil_lol:[/quote]

Tak:D ja od dawna taką prowadzę więc powinni się bać:diabloti::evil_lol:
Tak:razz:
Ona dobrze gada:eviltong:

No nie wiem:evil_lol::evil_lol: tak jakoś wyszło:evil_lol::evil_lol:
to tez już wiem:eviltong::eviltong: dlatego teraz mówię o sierpniu jak nigdzie nie wyjadę to masz przyjechać:evil_lol::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']Ja też taką prowadzę już od X czasu, moze się wymienimy? :evil_lol:
No dobra, ale wcześniej masz mi wszystko jeszcze powiedzieć, na ile itd. :D[/quote]

:D dobra:razz: sprawdzimy kogo mamy z tych samych:diabloti:
Dobrze;D ustali się jeszcze;)