Sweet Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 [quote name='Martunia']A nie masz? :diabloti: No to mi te "jj" nie doszło.. może znowu się zrobiłaś niedostępna albo co. :roll:[/quote] Nie mam:eviltong: bo ja nim jestem:diabloti: e dziwne może tobie się popsuło bo ja miałam cały czas:eviltong: Quote
Martunia Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Znowu się nie chcesz przyznać. :evil_lol: Mi się nic nie psuje, to ty czasami się robisz niedostępna, inni nie. :diabloti: Quote
Sweet Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 [quote name='Martunia']Znowu się nie chcesz przyznać. :evil_lol: Mi się nic nie psuje, to ty czasami się robisz niedostępna, inni nie. :diabloti:[/quote] ja już powiedziałam co na ten temat sądze:diabloti: nie:eviltong: ja jestem caly czas dostępna:evil_lol: Quote
Martunia Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Haha, a ja cię pomęczę jeszcze trochę. :evil_lol: Nie chcesz się przyznać! Może nie zauważas,z jak jesteś niedostępna. :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 [quote name='Martunia']Haha, a ja cię pomęczę jeszcze trochę. :evil_lol: Nie chcesz się przyznać! Może nie zauważas,z jak jesteś niedostępna. :evil_lol:[/quote] siebie męcz:evil_lol::eviltong: ja sie do niczego nie przyznam bo to sie moze obrócic przeciwko mnie:diabloti::evil_lol: Zauważyłam:eviltong: Quote
Martunia Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Haha, no tak, lepiej się do niczego nie przyznawać, co? :eviltong: Może nie. :D Quote
Sweet Posted July 14, 2009 Author Posted July 14, 2009 [quote name='Martunia']Haha, no tak, lepiej się do niczego nie przyznawać, co? :eviltong: Może nie. :D[/quote] No bo jeszcze źle to dla mnie wyjdzie:evil_lol: Quote
bianka19 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Co was tak dawno u nas nie było?:placz::placz: Quote
Rahl Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Dziewczyny, my niedawno, to znaczy ja bo nikt nie zauważył, oblewałam 1400 stronę... 44 spamu w tak krótkim czasie.... Help me!!!! :mdleje: Quote
Sweet Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 [quote name='bianka19']Co was tak dawno u nas nie było?:placz::placz:[/quote] Byłam ale nie pisałam nic... bo jestem cichym obserwatorem przynajmniej u wiekszosci osób:roll: [quote name='gordonowa']Dziewczyny, my niedawno, to znaczy ja bo nikt nie zauważył, oblewałam 1400 stronę... 44 spamu w tak krótkim czasie.... Help me!!!! :mdleje:[/quote] haha:evil_lol::evil_lol: ja zauwazyłam ale nikt poza mną:diabloti: Oj Asiu:D teraz za niedługo będzie tydzień przerwy więc wiesz:razz::razz::razz: Mam bilet więc jadę:multi::multi::multi: [COLOR=PaleTurquoise]Marta na sobotę tak jak mówiłam:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR] W pon już zlot:D ale super;) Quote
C&B Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 [quote name='Sweet']co mam się postarać?:mad: przecież są:mad::diabloti: [/quote] Nie pstrykaj żeby pstrykać, bo wtedy nieostre lub prześwietlone, tylko trochę czasu nad fotkami posiedź:eviltong: Quote
Martunia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Ej, ja tego oblewania nie pamiętam, może był, ale zapomniałam. :evil_lol: Oj tam, znowu marudzicie, cieszcie się, że w ogóle coś piszemy. :evil_lol: Każdy nas teraz będzie kojarzył z tego, że spamujemy i tylko my tak potrafimy w całym dogo. :D Na sobotę? Nie no, fajnie, ciekawe, gdzie przenocujesz. :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 [quote name='C&B']Nie pstrykaj żeby pstrykać, bo wtedy nieostre lub prześwietlone, tylko trochę czasu nad fotkami posiedź:eviltong:[/quote] nie chce mi sie:eviltong::eviltong: robie specjalnie dla was a jak są z lampą to się prześwietlone mówi się trudno:eviltong: a nieostre to bez lampy wychodzą wiec wybierz jakie chcesz:diabloti: [quote name='Martunia']Ej, ja tego oblewania nie pamiętam, może był, ale zapomniałam. :evil_lol: Oj tam, znowu marudzicie, cieszcie się, że w ogóle coś piszemy. :evil_lol: Każdy nas teraz będzie kojarzył z tego, że spamujemy i tylko my tak potrafimy w całym dogo. :D Na sobotę? Nie no, fajnie, ciekawe, gdzie przenocujesz. :evil_lol:[/quote] no nie było oblewania:evil_lol::evil_lol: nawet nie pisałam ze już ta str tylko widziałam:eviltong::eviltong: no właśnie:evil_lol::evil_lol: hehe:evil_lol: mnie już wszyscy znają:diabloti::eviltong::eviltong: U Asi bo ona mnie bardzo kocha nie to co ty:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [COLOR=PaleTurquoise]Tak na serio to mam na poniedziałek:evil_lol::evil_lol: ale na początku kupiła mama na niedziele bo jej się dni pomieszały ale miła pani przy kasie nam wymieniła:eviltong::eviltong: [/COLOR] Quote
Martunia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Co za marudy na tym wątku są... xD Oczywiście nie licząc Ciebie, Aducho, bo my marudy jesteśmy na pierwszym miejscu wszędzieee. xD Haha, no my tak jesteśmy zapatrzone w swoje posty, które cały czas się tworzą, że nie zauważamy postów innych. :evil_lol: Ale to nic. :evil_lol: Prawie nikt nie jest na nas zły. :evil_lol: No mnie pewnie większość też z na dzięki twojemu wątkowi, na którym piszemy codziennie i to nawet nie wiem, po ile stron, bo nie chce mi sie sprawdzać. :evil_lol: Za dużo tego. Skoro ty tak gadasz, to chyba ty mnie juz nie kochasz. :placz: A idź sobie, ja w ogóle na ten zlot nie przyjdę. :placz: Zatopię się w oceanie rozpaczy. :placz: Quote
Sweet Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 [quote name='Martunia']Co za marudy na tym wątku są... xD Oczywiście nie licząc Ciebie, Aducho, bo my marudy jesteśmy na pierwszym miejscu wszędzieee. xD Haha, no my tak jesteśmy zapatrzone w swoje posty, które cały czas się tworzą, że nie zauważamy postów innych. :evil_lol: Ale to nic. :evil_lol: Prawie nikt nie jest na nas zły. :evil_lol: No mnie pewnie większość też z na dzięki twojemu wątkowi, na którym piszemy codziennie i to nawet nie wiem, po ile stron, bo nie chce mi sie sprawdzać. :evil_lol: Za dużo tego. Skoro ty tak gadasz, to chyba ty mnie juz nie kochasz. :placz: A idź sobie, ja w ogóle na ten zlot nie przyjdę. :placz: Zatopię się w oceanie rozpaczy. :placz:[/quote] haha wiadomo bo my największe i inni nawet nie mają się co z nami równać:eviltong::evil_lol::evil_lol: Tak:diabloti: tylko my i nikt inny:eviltong: haha:evil_lol::evil_lol: pewnie wszyscy patrzą co to za wariatki ciagle coś pisza:evil_lol::evil_lol: ale trudno:eviltong: mi tez się nie chce sprawdzać:evil_lol: ja cię kocham ale to ty mnie nie chcesz:placz::placz: ej nie top się:placz::placz::placz: ale ja tylko mówię prawdę bo jakbyś mnie kochała to byś do mnie przyjechała a tak nie chcesz no:placz: Quote
Tepes Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 [COLOR=Blue]I oczywiście tu znów pogaduchy:loveu::loveu::loveu::loveu: Nawet nie chce mi sie tego czytać:evil_lol::evil_lol: [/COLOR] Quote
Sweet Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]I oczywiście tu znów pogaduchy:loveu::loveu::loveu::loveu: Nawet nie chce mi sie tego czytać:evil_lol::evil_lol: [/COLOR][/quote] No a jak:diabloti: Jak może nie chcieć ci się czytać:evil_lol::eviltong::mad: Quote
Martunia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 No pewnie, że nie, tylko my tak potrafimy. :cool3: Z tego jesteśmy tu znane. Haha, no zapewne tak. :evil_lol: Ale co się takimi przejmować, i tak robimy swoje. :diabloti: Nie nie chcę, tylko nie mogę. :placz: Znowu mnie nie słuchasz. :placz: Nawet ci zlot nie wystarcza, nic ci nie wystarcza, zawsze chcesz więcej. :placz: Dać palec, to chce całą rękę. :placz: Papa. :placz: Quote
Sweet Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 [quote name='Martunia']No pewnie, że nie, tylko my tak potrafimy. :cool3: Z tego jesteśmy tu znane. Haha, no zapewne tak. :evil_lol: Ale co się takimi przejmować, i tak robimy swoje. :diabloti: Nie nie chcę, tylko nie mogę. :placz: Znowu mnie nie słuchasz. :placz: Nawet ci zlot nie wystarcza, nic ci nie wystarcza, zawsze chcesz więcej. :placz: Dać palec, to chce całą rękę. :placz: Papa. :placz:[/quote] no wiadomo:D ta:D niech sobie narzekają:eviltong::eviltong: możesz:placz: potem prawie cały sierpień masz wolny :placz: i nie chcesz:placz: słucham cię zawsze:placz: ej no:placz::placz: zlot mi wystarcza ale mówiłaś że przyjedziesz a teraz że nie możesz:placz: Quote
Martunia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 No właśnie, jak coś to odgonimy ich pałką. :mad: Nie podoba się to znikać! :mad: Nie mogę, możesz się nawet w samochodzie, jak będziemy jechały, zapytać. :( A co do sierpnia to nic nie mówiłam. :cool3: Mówiłam tylko o tej sobocie i niedzieli. Quote
Sweet Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 [quote name='Martunia']No właśnie, jak coś to odgonimy ich pałką. :mad: Nie podoba się to znikać! :mad: Nie mogę, możesz się nawet w samochodzie, jak będziemy jechały, zapytać. :( A co do sierpnia to nic nie mówiłam. :cool3: Mówiłam tylko o tej sobocie i niedzieli.[/quote] no:mad::mad: my jesteśmy groźne:mad: możecie mieć z nami do czynienia:mad::diabloti: A zrozumiała co ja ostatnio mówiłam??:eviltong: Przecież o sobocie i niedzieli to ja wiem i sobie żartowałam że przyjadę bez przesady:) Przecież się narzucać nie będę rozumiem wszystko;) ale przed chwilą to ja o czymś innym mówiłam:evil_lol: zresztą mogłaś nie zrozumieć mnie bo pomieszałam dwa tematy:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 No właśnie, i tak pierwsze ofiary znajdują się na naszej czarnej liście. :diabloti: Więc bójcie się i korzystajcie z niedługiej wolności. :mad: Jak ja mam rozumieć, skoro wszystko ze sobą mieszasz. :evil_lol: Ale od razu po zlocie to ja też nie mogę. :evil_lol: Quote
Sweet Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 [quote name='Martunia']No właśnie, i tak pierwsze ofiary znajdują się na naszej czarnej liście. :diabloti: Więc bójcie się i korzystajcie z niedługiej wolności. :mad: Jak ja mam rozumieć, skoro wszystko ze sobą mieszasz. :evil_lol: Ale od razu po zlocie to ja też nie mogę. :evil_lol:[/quote] Tak:D ja od dawna taką prowadzę więc powinni się bać:diabloti::evil_lol: Tak:razz: Ona dobrze gada:eviltong: No nie wiem:evil_lol::evil_lol: tak jakoś wyszło:evil_lol::evil_lol: to tez już wiem:eviltong::eviltong: dlatego teraz mówię o sierpniu jak nigdzie nie wyjadę to masz przyjechać:evil_lol::eviltong::eviltong: Quote
Martunia Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Ja też taką prowadzę już od X czasu, moze się wymienimy? :evil_lol: No dobra, ale wcześniej masz mi wszystko jeszcze powiedzieć, na ile itd. :D Quote
Sweet Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 [quote name='Martunia']Ja też taką prowadzę już od X czasu, moze się wymienimy? :evil_lol: No dobra, ale wcześniej masz mi wszystko jeszcze powiedzieć, na ile itd. :D[/quote] :D dobra:razz: sprawdzimy kogo mamy z tych samych:diabloti: Dobrze;D ustali się jeszcze;) Quote
Recommended Posts