Tepes Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [COLOR=Blue]A jo słyszałasz że śpiwór bieresz?:diabloti: Jak co to użyczysz mi go bo możliwe że byda musaiła spac na ziemi:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/COLOR] Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]A jo słyszałasz że śpiwór bieresz?:diabloti: Jak co to użyczysz mi go bo możliwe że byda musaiła spac na ziemi:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/COLOR][/quote] biorę ale sama w nim będę spać:eviltong: załatw se swój:diabloti: całe 20zł na niego wydałam jak na wycieczkę jechałam:evil_lol::evil_lol: [quote name='gordonowa']A może by tak fotki jakieś :roll:. Ahh, no tak, musicie najpierw naspamować by dać fotki :diabloti:. Ja już sobie załadowałam na photobucket kilka fotek Barda, ale nikt u mnie nie pisze od wczoraj więc nie daję... :([/quote] nie dam fotek :P oj daj to będą pisać:D Quote
Rahl Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='Sweet'] nie dam fotek :P oj daj to będą pisać:D[/quote] Pffyy :crazyeye: :shake:. Zła i niedobra spamiara :mad: :diabloti: to dam :eviltong:. Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='gordonowa']Pffyy :crazyeye: :shake:. Zła i niedobra spamiara :mad: :diabloti: to dam :eviltong:.[/quote] Ja jestem dobra weźcie juz przestańcie z tym niedobra:placz::placz: :D A ja i tak nie dam bo nie mam:evil_lol::diabloti: Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='Sweet']biorę ale sama w nim będę spać:eviltong: załatw se swój:diabloti: całe 20zł na niego wydałam jak na wycieczkę jechałam:evil_lol::evil_lol: [/quote] [COLOR=Blue]Aha:evil_lol: Ta ino kochanie moje te 20 zł wpierw trzeba mieć a aktualnie mój portfel świeci puuustkami:diabloti: [/COLOR] Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Aha:evil_lol: Ta ino kochanie moje te 20 zł wpierw trzeba mieć a aktualnie mój portfel świeci puuustkami:diabloti: [/COLOR][/quote] :eviltong::eviltong: nom:) wychodzi na to że za dużo kupujesz rzeczy:evil_lol: Bonkowi nie dasz jeść to będziesz miała na śpiwór:eviltong: tak wiem że jestem okrutna:placz: Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='Sweet']:eviltong::eviltong: nom:) wychodzi na to że za dużo kupujesz rzeczy:evil_lol: Bonkowi nie dasz jeść to będziesz miała na śpiwór:eviltong: tak wiem że jestem okrutna:placz:[/quote] [COLOR=Blue]To wiesz jo już wola żeby pies se pojod a jo byda spać na ty ziemi bez niczego:evil_lol:[/COLOR] Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]To wiesz jo już wola żeby pies se pojod a jo byda spać na ty ziemi bez niczego:evil_lol:[/COLOR][/quote] ale patrz jakbyś kupiła o 20zł tańsze opakowanie karmy co za tym idzie mniejsze to i bono by się najadł i ty byś miała na czym spać:evil_lol: Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='Sweet']ale patrz jakbyś kupiła o 20zł tańsze opakowanie karmy co za tym idzie mniejsze to i bono by się najadł i ty byś miała na czym spać:evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Ale na razie nie potrzebuja karmy bo momy 15 kg niedowno otwarte a Bono karmy je mało bo dostaje gotowane papu:diabloti:[/COLOR] Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Ale na razie nie potrzebuja karmy bo momy 15 kg niedowno otwarte a Bono karmy je mało bo dostaje gotowane papu:diabloti:[/COLOR][/quote] to po co aż 15 kupowalaś trzeba bylo pomyslec o zlocie a tak to juz za późno:evil_lol::evil_lol: Kto poukłada mi ciuchy w szafie bo mam taki bałagan że aż się prosi o posprzątanie:evil_lol::evil_lol: i musze dac do prania to co na zlot chce wziasc a wrzuciłam do szafy bo nie wiedziałam czy to ubrac czy nie:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='Sweet']to po co aż 15 kupowalaś trzeba bylo pomyslec o zlocie a tak to juz za późno:evil_lol::evil_lol: Kto poukłada mi ciuchy w szafie bo mam taki bałagan że aż się prosi o posprzątanie:evil_lol::evil_lol: i musze dac do prania to co na zlot chce wziasc a wrzuciłam do szafy bo nie wiedziałam czy to ubrac czy nie:evil_lol::evil_lol::diabloti:[/quote] [COLOR=Blue]E tam nic mis ie nie stanie jak pospia na ziemi:eviltong: Jo moga posprzątać ale jak mi zapłacisz to se wtedy śpiwór kupia:evil_lol::evil_lol: [/COLOR] Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]E tam nic mis ie nie stanie jak pospia na ziemi:eviltong: Jo moga posprzątać ale jak mi zapłacisz to se wtedy śpiwór kupia:evil_lol::evil_lol: [/COLOR][/quote] hehe:eviltong::eviltong: ej no wiesz co kasę ode mnie żydzisz:mad::evil_lol: iśka ci odda za zlot to kupisz sobie:eviltong::eviltong: już sobie sama posprzątam i sobie dam tą kasę:evil_lol::evil_lol: Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='Sweet']hehe:eviltong::eviltong: ej no wiesz co kasę ode mnie żydzisz:mad::evil_lol: iśka ci odda za zlot to kupisz sobie:eviltong::eviltong: już sobie sama posprzątam i sobie dam tą kasę:evil_lol::evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Ta a niby kaj kupia tyn śpiwór na tamtym zadupiu?:evil_lol: chyba jak se go sama zrobia z trowy czy tam z jakiś chaszczy[/COLOR] Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Ta a niby kaj kupia tyn śpiwór na tamtym zadupiu?:evil_lol: chyba jak se go sama zrobia z trowy czy tam z jakiś chaszczy[/COLOR][/quote] nie wiem gdzie:eviltong::eviltong: po drodze kupisz:evil_lol: No chyba że chcesz koniecznie z trawy:diabloti: Dobra idę posprzątać w tej szafie bo jest tam okropnie:evil_lol::evil_lol: Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 A co ja mogłam powiedzieć, skoro ty nas obraziłaś. :placz: Ada jest okropna. :placz: Jak możesz mówić, że lepiej zagłodzić Bonka. :-o :mad: :angryy: Ty sama sobie płacisz? :evil_lol: Mądre. :evil_lol: Quote
Tepes Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 [quote name='Martunia']A co ja mogłam powiedzieć, skoro ty nas obraziłaś. :placz: Ada jest okropna. :placz: Jak możesz mówić, że lepiej zagłodzić Bonka. :-o :mad: :angryy: Ty sama sobie płacisz? :evil_lol: Mądre. :evil_lol:[/quote] [COLOR=Blue]Nooooooooooo widzisz łona woli mi psa zagłodzić i se kupić śpiwór:D[/COLOR] Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Tylko o sobie myśli. :shake: :mad::mad::mad: albo tam śpiworze, nieważne. :placz: o to samo chodzi. :placz: Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='Martunia']A co ja mogłam powiedzieć, skoro ty nas obraziłaś. :placz: Ada jest okropna. :placz: Jak możesz mówić, że lepiej zagłodzić Bonka. :-o :mad: :angryy: Ty sama sobie płacisz? :evil_lol: Mądre. :evil_lol:[/quote] no ale ja was mniej:placz::placz: Wiem :placz::eviltong: oj żartowałam przecież :placz: No wiesz niby nic nie zarobie ale tez nie strace:diabloti: [quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Nooooooooooo widzisz łona woli mi psa zagłodzić i se kupić śpiwór:D[/COLOR][/quote] nie ja sobie nie kupie bo mam:eviltong: ty miałaś sobie kupić:evil_lol::evil_lol: wiem nie mam serca ale myślę ze jakoś mi wybaczysz i ty i bono:roll: Quote
Martunia Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 No i co, to ty nas pierwsza obraziłaś, i to jeszcze powtórzyłaś. :placz: A ja nie. :placz: Co to za żarty z Bonka, teraz on będzie się ciebie bał na zlocie. :placz: I tak ty masz mądre pomysły, szczególnie w wakacje. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='Martunia']No i co, to ty nas pierwsza obraziłaś, i to jeszcze powtórzyłaś. :placz: A ja nie. :placz: Co to za żarty z Bonka, teraz on będzie się ciebie bał na zlocie. :placz: I tak ty masz mądre pomysły, szczególnie w wakacje. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Oj no przepraszam:placz: ale ja powiedziałam brzydkie a nie obleśne:placz::placz: Oj no.. on i tak mnie nie będzie lubił bo mnie mało jaki pies lubi:placz: Wiem a ostatnio to już w ogóle są mądre:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Rahl Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Wow, jak mało naspamowane od mojej poprzedniej wizyty. Oczywiście jak zwykle same pierdoły, których nawet się czytać nie chce :diabloti: Weźcie zacznijcie rozmawiać jak człek z człekiem, a nie... :diabloti: Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='gordonowa']Wow, jak mało naspamowane od mojej poprzedniej wizyty. Oczywiście jak zwykle same pierdoły, których nawet się czytać nie chce :diabloti: Weźcie zacznijcie rozmawiać jak człek z człekiem, a nie... :diabloti:[/quote] hehe:evil_lol::evil_lol: sama jesteś pierdoła:mad: to są rzeczy ważne które stanowią sens naszego życia:evil_lol::evil_lol: Rozmawiamy tak przecież:diabloti: Quote
Feigned Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 ja tak wyjadę nie na temat.. :diabloti: Ada jak robiłaś avatar na fbl ? bo u mnie nie idzie. :shake: edit. już wiem ;pp Quote
Rahl Posted July 13, 2009 Posted July 13, 2009 Ejj właśnie, ty masz jakiegoś fbl podobno, dawaj linkasa :P Quote
Sweet Posted July 13, 2009 Author Posted July 13, 2009 [quote name='Feigned']ja tak wyjadę nie na temat.. :diabloti: Ada jak robiłaś avatar na fbl ? bo u mnie nie idzie. :shake: edit. już wiem ;pp[/quote] hehe:eviltong: fajnie ze znalazłas ale bym ci powiedziała:evil_lol: [quote name='gordonowa']Ejj właśnie, ty masz jakiegoś fbl podobno, dawaj linkasa :P[/quote] a mom:eviltong: [URL="http://www.photoblog.pl/flashofstar"]TU[/URL] Quote
Recommended Posts