Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=Blue]A jo słyszałasz że śpiwór bieresz?:diabloti:
Jak co to użyczysz mi go bo możliwe że byda musaiła spac na ziemi:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/COLOR]

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]A jo słyszałasz że śpiwór bieresz?:diabloti:
Jak co to użyczysz mi go bo możliwe że byda musaiła spac na ziemi:multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/COLOR][/quote]

biorę ale sama w nim będę spać:eviltong: załatw se swój:diabloti:
całe 20zł na niego wydałam jak na wycieczkę jechałam:evil_lol::evil_lol:

[quote name='gordonowa']A może by tak fotki jakieś :roll:.
Ahh, no tak, musicie najpierw naspamować by dać fotki :diabloti:.
Ja już sobie załadowałam na photobucket kilka fotek Barda, ale nikt u mnie nie pisze od wczoraj więc nie daję... :([/quote]

nie dam fotek :P
oj daj to będą pisać:D

Posted

[quote name='Sweet']
nie dam fotek :P
oj daj to będą pisać:D[/quote]
Pffyy :crazyeye: :shake:. Zła i niedobra spamiara :mad: :diabloti:
to dam :eviltong:.

Posted

[quote name='gordonowa']Pffyy :crazyeye: :shake:. Zła i niedobra spamiara :mad: :diabloti:
to dam :eviltong:.[/quote]

Ja jestem dobra weźcie juz przestańcie z tym niedobra:placz::placz:
:D
A ja i tak nie dam bo nie mam:evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Sweet']biorę ale sama w nim będę spać:eviltong: załatw se swój:diabloti:
całe 20zł na niego wydałam jak na wycieczkę jechałam:evil_lol::evil_lol:

[/quote]
[COLOR=Blue]Aha:evil_lol:
Ta ino kochanie moje te 20 zł wpierw trzeba mieć a aktualnie mój portfel świeci puuustkami:diabloti:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Aha:evil_lol:
Ta ino kochanie moje te 20 zł wpierw trzeba mieć a aktualnie mój portfel świeci puuustkami:diabloti:
[/COLOR][/quote]

:eviltong::eviltong: nom:)
wychodzi na to że za dużo kupujesz rzeczy:evil_lol:
Bonkowi nie dasz jeść to będziesz miała na śpiwór:eviltong: tak wiem że jestem okrutna:placz:

Posted

[quote name='Sweet']:eviltong::eviltong: nom:)
wychodzi na to że za dużo kupujesz rzeczy:evil_lol:
Bonkowi nie dasz jeść to będziesz miała na śpiwór:eviltong: tak wiem że jestem okrutna:placz:[/quote]
[COLOR=Blue]To wiesz jo już wola żeby pies se pojod a jo byda spać na ty ziemi bez niczego:evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]To wiesz jo już wola żeby pies se pojod a jo byda spać na ty ziemi bez niczego:evil_lol:[/COLOR][/quote]

ale patrz jakbyś kupiła o 20zł tańsze opakowanie karmy co za tym idzie mniejsze to i bono by się najadł i ty byś miała na czym spać:evil_lol:

Posted

[quote name='Sweet']ale patrz jakbyś kupiła o 20zł tańsze opakowanie karmy co za tym idzie mniejsze to i bono by się najadł i ty byś miała na czym spać:evil_lol:[/quote]
[COLOR=Blue]Ale na razie nie potrzebuja karmy bo momy 15 kg niedowno otwarte a Bono karmy je mało bo dostaje gotowane papu:diabloti:[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Ale na razie nie potrzebuja karmy bo momy 15 kg niedowno otwarte a Bono karmy je mało bo dostaje gotowane papu:diabloti:[/COLOR][/quote]

to po co aż 15 kupowalaś trzeba bylo pomyslec o zlocie a tak to juz za późno:evil_lol::evil_lol:

Kto poukłada mi ciuchy w szafie bo mam taki bałagan że aż się prosi o posprzątanie:evil_lol::evil_lol: i musze dac do prania to co na zlot chce wziasc a wrzuciłam do szafy bo nie wiedziałam czy to ubrac czy nie:evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Sweet']to po co aż 15 kupowalaś trzeba bylo pomyslec o zlocie a tak to juz za późno:evil_lol::evil_lol:

Kto poukłada mi ciuchy w szafie bo mam taki bałagan że aż się prosi o posprzątanie:evil_lol::evil_lol: i musze dac do prania to co na zlot chce wziasc a wrzuciłam do szafy bo nie wiedziałam czy to ubrac czy nie:evil_lol::evil_lol::diabloti:[/quote]
[COLOR=Blue]E tam nic mis ie nie stanie jak pospia na ziemi:eviltong:

Jo moga posprzątać ale jak mi zapłacisz to se wtedy śpiwór kupia:evil_lol::evil_lol:
[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]E tam nic mis ie nie stanie jak pospia na ziemi:eviltong:

Jo moga posprzątać ale jak mi zapłacisz to se wtedy śpiwór kupia:evil_lol::evil_lol:
[/COLOR][/quote]

hehe:eviltong::eviltong:

ej no wiesz co kasę ode mnie żydzisz:mad::evil_lol: iśka ci odda za zlot to kupisz sobie:eviltong::eviltong:
już sobie sama posprzątam i sobie dam tą kasę:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Sweet']hehe:eviltong::eviltong:

ej no wiesz co kasę ode mnie żydzisz:mad::evil_lol: iśka ci odda za zlot to kupisz sobie:eviltong::eviltong:
już sobie sama posprzątam i sobie dam tą kasę:evil_lol::evil_lol:[/quote]
[COLOR=Blue]Ta a niby kaj kupia tyn śpiwór na tamtym zadupiu?:evil_lol: chyba jak se go sama zrobia z trowy czy tam z jakiś chaszczy[/COLOR]

Posted

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Ta a niby kaj kupia tyn śpiwór na tamtym zadupiu?:evil_lol: chyba jak se go sama zrobia z trowy czy tam z jakiś chaszczy[/COLOR][/quote]

nie wiem gdzie:eviltong::eviltong:
po drodze kupisz:evil_lol:
No chyba że chcesz koniecznie z trawy:diabloti:

Dobra idę posprzątać w tej szafie bo jest tam okropnie:evil_lol::evil_lol:

Posted

A co ja mogłam powiedzieć, skoro ty nas obraziłaś. :placz:
Ada jest okropna. :placz: Jak możesz mówić, że lepiej zagłodzić Bonka. :-o :mad: :angryy:
Ty sama sobie płacisz? :evil_lol: Mądre. :evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']A co ja mogłam powiedzieć, skoro ty nas obraziłaś. :placz:
Ada jest okropna. :placz: Jak możesz mówić, że lepiej zagłodzić Bonka. :-o :mad: :angryy:
Ty sama sobie płacisz? :evil_lol: Mądre. :evil_lol:[/quote]
[COLOR=Blue]Nooooooooooo widzisz łona woli mi psa zagłodzić i se kupić śpiwór:D[/COLOR]

Posted

[quote name='Martunia']A co ja mogłam powiedzieć, skoro ty nas obraziłaś. :placz:
Ty sama sobie płacisz? :evil_lol: Mądre. :evil_lol:[/quote]

no ale ja was mniej:placz::placz:
Wiem :placz::eviltong: oj żartowałam przecież :placz:
No wiesz niby nic nie zarobie ale tez nie strace:diabloti:

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Nooooooooooo widzisz łona woli mi psa zagłodzić i se kupić śpiwór:D[/COLOR][/quote]

nie ja sobie nie kupie bo mam:eviltong:
ty miałaś sobie kupić:evil_lol::evil_lol:
wiem nie mam serca ale myślę ze jakoś mi wybaczysz i ty i bono:roll:

Posted

No i co, to ty nas pierwsza obraziłaś, i to jeszcze powtórzyłaś. :placz: A ja nie. :placz:
Co to za żarty z Bonka, teraz on będzie się ciebie bał na zlocie. :placz:
I tak ty masz mądre pomysły, szczególnie w wakacje. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']No i co, to ty nas pierwsza obraziłaś, i to jeszcze powtórzyłaś. :placz: A ja nie. :placz:
Co to za żarty z Bonka, teraz on będzie się ciebie bał na zlocie. :placz:
I tak ty masz mądre pomysły, szczególnie w wakacje. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Oj no przepraszam:placz: ale ja powiedziałam brzydkie a nie obleśne:placz::placz:
Oj no.. on i tak mnie nie będzie lubił bo mnie mało jaki pies lubi:placz:
Wiem a ostatnio to już w ogóle są mądre:diabloti::evil_lol::evil_lol:

Posted

Wow, jak mało naspamowane od mojej poprzedniej wizyty.
Oczywiście jak zwykle same pierdoły, których nawet się czytać nie chce :diabloti: Weźcie zacznijcie rozmawiać jak człek z człekiem, a nie... :diabloti:

Posted

[quote name='gordonowa']Wow, jak mało naspamowane od mojej poprzedniej wizyty.
Oczywiście jak zwykle same pierdoły, których nawet się czytać nie chce :diabloti: Weźcie zacznijcie rozmawiać jak człek z człekiem, a nie... :diabloti:[/quote]

hehe:evil_lol::evil_lol:
sama jesteś pierdoła:mad: to są rzeczy ważne które stanowią sens naszego życia:evil_lol::evil_lol:
Rozmawiamy tak przecież:diabloti:

Posted

[quote name='Feigned']ja tak wyjadę nie na temat.. :diabloti:
Ada jak robiłaś avatar na fbl ?
bo u mnie nie idzie. :shake:

edit. już wiem ;pp[/quote]

hehe:eviltong:
fajnie ze znalazłas ale bym ci powiedziała:evil_lol:

[quote name='gordonowa']Ejj właśnie, ty masz jakiegoś fbl podobno, dawaj linkasa :P[/quote]

a mom:eviltong:
[URL="http://www.photoblog.pl/flashofstar"]TU[/URL]