Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Bartiśkowa_']W takim razie się żegnamy :-(:hand:[/quote]

miego wyjazdu:loveu:

[quote name='Anula & Bono'][COLOR=Blue]Ale tak na forum nie wypado na pewno dobrze wiesz o co kaman:evil_lol:[/COLOR][/quote]

hehe:evil_lol:
jak to jest to o czym myślę to wiem:diabloti::evil_lol::evil_lol:

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Sweet']
aha... to takie jakby powiedzieć krótkie prace.. w każdym razie nie znam się na tym
ale i tak dużo masz tego:p[/quote]
Tak w sumie nie jest duzo meczace ze to 5 miejsc a nie jedno na 5h... no ale to tylko 4 tyg - zleci szybko mma nadzieje :D i potem bede miec tylko 1 prace od polowy sierpnia do pazdziernika a od 24 sierpnia szkola wiec sobie nie odpoczne duzo..

Posted

[quote name='bianka19']Heej! :loveu:[/quote]

Hej:)

[quote name='deer_1987']Tak w sumie nie jest duzo meczace ze to 5 miejsc a nie jedno na 5h... no ale to tylko 4 tyg - zleci szybko mma nadzieje :D i potem bede miec tylko 1 prace od polowy sierpnia do pazdziernika a od 24 sierpnia szkola wiec sobie nie odpoczne duzo..[/quote]

aha.. ale to przemieszczanie się pewnie nie za wygodne chyba że blisko te prace..
No to faktycznie odpoczynku za bardzo mieć nie będziesz.:shake:

Posted

[quote name='Sweet']aha.. ale to przemieszczanie się pewnie nie za wygodne chyba że blisko te prace..
No to faktycznie odpoczynku za bardzo mieć nie będziesz.:shake:[/quote]
o 4 pobudka zeby isc z psami i wyjechac ok 4:30, w Malmö ok 5 i potem do 6 musze czekac w samochodzie - od 6 do 10 mam 3 prace i to w miare blisko siebie. do 4 musimy dojechac i tu fajnie ze mamy samochod bo to w porcie gdzie ok 11 nie dojezdzaja zadne autobusy. a piata praca to juz u mnie w miescie z reguly jak z tych 4 wracamy razem to zTz podwozi mnie do 5 pracy, sam jedzie psy wyprowadzic i wraca po mnie. Czas to jakis tam sie znajdzie jak sie wracac bedzie po 13 - tylko sily juz nie zeby isc i focic psiaki jak sie bawia. isc z nimi na spacer to wiadomo ze sie bedzie mialo sile ale sam spacer bez focenia. dobrze ze mam zapasy fotek :P

ze mna i tz to tak jest ze my nie mamy tam stalej pracy ylko wskakujemy jak inni maja urlopy i tym samym my nie mozemy miec urlopu.

Posted

[quote name='deer_1987']o 4 pobudka zeby isc z psami i wyjechac ok 4:30, w Malmö ok 5 i potem do 6 musze czekac w samochodzie - od 6 do 10 mam 3 prace i to w miare blisko siebie. do 4 musimy dojechac i tu fajnie ze mamy samochod bo to w porcie gdzie ok 11 nie dojezdzaja zadne autobusy. a piata praca to juz u mnie w miescie z reguly jak z tych 4 wracamy razem to zTz podwozi mnie do 5 pracy, sam jedzie psy wyprowadzic i wraca po mnie. Czas to jakis tam sie znajdzie jak sie wracac bedzie po 13 - tylko sily juz nie zeby isc i focic psiaki jak sie bawia. isc z nimi na spacer to wiadomo ze sie bedzie mialo sile ale sam spacer bez focenia. dobrze ze mam zapasy fotek :P

ze mna i tz to tak jest ze my nie mamy tam stalej pracy ylko wskakujemy jak inni maja urlopy i tym samym my nie mozemy miec urlopu.[/quote]

aa:) teraz już wiem wszystko:)
No tak...

[quote name='Martunia']Witaj. ^^
Jak Ci mija sobota :D ?[/quote]

hejo:)
a nudno:eviltong: nie mam co robić:evil_lol: miałam z rodzicami jechać do wujka ale stwierdzam że mi się nie chce chyba że się jeszcze namyśle...
Po za tym nudziło mi się i przeglądałam sobie starszych kolegów z mojej szkoły przyszłej:evil_lol::evil_lol: ja to mam ambitne zajęcia:diabloti: i grałam w pasjansa:eviltong:
a tobie ??

Posted

[quote name='Martunia']Nie ma to jak ciekawe zajęcia. :D
A ja dzisiaj byłam w aquaparku. :evil_lol:[/quote]

No tak:evil_lol::evil_lol:
o fajnie:D:D
ja sobie w domku siedziałam i chyba będę siedzieć w domku bo nie chce mi się nigdzie jechać:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Martunia']No teraz to ja tez będę siedziała w domu. :eviltong:
A na jutro masz jakieś plany?[/quote]

heh:)
a ja może jednak pojadę:evil_lol: sama nie wiem:eviltong: jakieś zdjęcia może porobię:roll::eviltong:
Na jutro.. idę do kościoła i liczę że nie spotka P:eviltong: to tyle:)
heh:D
a ty masz plany jakieś??:razz:

Posted

[quote name='Martunia']No to jedź jak chcesz. A kiedy wrócisz?
Aha. ^^ Ja na razie w planach mam spotkanie z Martą. :eviltong:[/quote]

No:eviltong: kiedy wrócę? dzisiaj albo jutro :eviltong::evil_lol::evil_lol:
jaką Martą?:D

Posted

[quote name='halgre58'][IMG]http://i25.tinypic.com/2cmqi3l.gif[/IMG][IMG]http://i25.tinypic.com/2cmqi3l.gif[/IMG][/quote]

haha:evil_lol::eviltong::diabloti:

Posted

[quote name='Martunia']No i mnie zostawisz. :placz:
Będe musiała tutaj sama uspokajać buntowników. :evil_lol:
A Marta to koleżanka z gim. :eviltong:[/quote]

no:placz::placz:
eh dasz sobie rade:razz::razz: może nikogo nie będzie to się nie napracujesz:eviltong:
aa:)

Posted

[quote name='Atkaaaa']haah gaduły!!![/quote]

ale śmieszne:eviltong:
poznasz nas na zlocie to dopiero będziemy gaduły:diabloti:
odpłacimy się za to narzekanie:evil_lol::diabloti:

[quote name='Martunia']No i Ada pojechała, więc macie chwilę spokoju. :evil_lol:[/quote]

pojechała co nie znaczy że macie ode mnie spokój:diabloti::diabloti: ja jestem wszędzie:diabloti::evil_lol:

[SIZE=3][COLOR=magenta][B]HAHAHAHAHAHAHAHA:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=3][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][COLOR=#ff00ff][/COLOR][/SIZE][/B]
[COLOR=black]No ogólnie to siedze sobię u wujka:D jest tak se ale ogólnie nie najgorzej:eviltong: nawet miała okazje huśtać się na huśtawce i jechać na za małym rowerze kuzyna:evil_lol: odwiedziłam plac zabaw z Madzią:evil_lol: No ogólnie spoko:) porobiłam zdjecia to się ze mnie śmiali że chce się w piasku pobawić bo tam gdzie fotografowałam była taka wielka kupa piachu:evil_lol:[/COLOR]
Jutro dam wam zdjecia jak się huśtam:diabloti:

Posted

Jupi, nie będzie spokoju ! :multi:
Hmm zemsta na zlocie? :evil_lol: Ojej, robi się ciekawie. :evil_lol:
Ooo Ada się bawi w piaskownicy! :multi: Przyznaj się, że lubisz się od czasu do czasu pobawić. :evil_lol: Bawiłaś się w placu zabaw :D ?

Posted

[quote name='Martunia']Jupi, nie będzie spokoju ! :multi:
Hmm zemsta na zlocie? :evil_lol: Ojej, robi się ciekawie. :evil_lol:
Ooo Ada się bawi w piaskownicy! :multi: Przyznaj się, że lubisz się od czasu do czasu pobawić. :evil_lol: Bawiłaś się w placu zabaw :D ?[/quote]

no widzisz:D nie wiem jak długo tu będę siedziec ale na chwile jestem:p
hah:D wiadomo trzeba się odbić na kimś za to wszystko:evil_lol:
Nie bawiłam no:eviltong: ale Madzia przyniosła mi wiaderko i łopatkę bo jej wmówili ze ja chciałam i mi dała ale się nie bawiłam:evil_lol:
O no lubie się bawić a czemu nie mam lubić:diabloti: zabawa jest fajna:evil_lol:
Nie na placu się nie bawiłam:eviltong::eviltong: głupio mi było bo jacyś chłopacy siedzieli na ławce a z drugiej strony w pong ponga grali:eviltong:

Posted

Chcesz się zemścić na buntowników? Ojj będzie ostro. :evil_lol:
Haha no jak mogłaś się nie bawić. :evil_lol: A dziewczynka już myślała, że się z nią pobawisz. :shake: :eviltong:
Chodziło mi o pobawienie się w piasku. :evil_lol:
Hahaha, pong pong. :lol::lol::lol: Normalnie uwielbiam cię za te słowa. :evil_lol:

Posted

[quote name='Martunia']Chcesz się zemścić na buntowników? Ojj będzie ostro. :evil_lol:
Haha no jak mogłaś się nie bawić. :evil_lol: A dziewczynka już myślała, że się z nią pobawisz. :shake: :eviltong:
Chodziło mi o pobawienie się w piasku. :evil_lol:
Hahaha, pong pong. :lol::lol::lol: Normalnie uwielbiam cię za te słowa. :evil_lol:[/quote]

możliwe:eviltong:
ale co to za przyjemność zemsty gdy osoba dręczona o tym wie:evil_lol:
No nie bawiłam bo nie wypada juz w tym wieku a potem się śmiali bo się wodą w basenie bawiłam czy mam stórj bo tak bardz chce popływac:evil_lol:
oj tam:eviltong:
Oj bo tu się dziwnie pisze miało być ping pong:evil_lol: ale ponga ponga bosko brzmi:diabloti::evil_lol:
heh:D
muszę cię złapać jutro na gg bo mam pomysł z tym co a gg gadałysmy:razz: albo na Pw ci napize bo do jutra to ja zapomne:evil_lol: