Illusion Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 To ja się tak cicho wtrącę i powiem, że czekam na jakieś zdjęcia Kabiego :eviltong:. Quote
Sweet Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='RCookie']To ja się tak cicho wtrącę i powiem, że czekam na jakieś zdjęcia Kabiego :eviltong:.[/quote] nie posiadam kabikowych zdjęć:eviltong: może jutro pójdę z nim na pole to będą fotki:evil_lol: ale może:eviltong: Quote
Pusiakowa Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 to ja tez sie cichutko wkradne i poprosze o zdjecia Kabiego :razz: Quote
Rahl Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Ludzie co tu się dzieje? :diabloti: ciągle musicie tak śmiecić? :shake: Brak wam dyscypliny :mad: :diabloti: Quote
Sweet Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='Pusiakowa']to ja tez sie cichutko wkradne i poprosze o zdjecia Kabiego :razz:[/quote] Ni ma:diabloti: [quote name='Martunia']U góry już Ada wyjaśniała. :p[/quote] o własnie:D nawet mam swoją tłumaczke:eviltong: żartuje;) I tak cię kocham:loveu: [quote name='Martunia']Ale przeprosiłam. :placz:[/quote] I tak cię kocham no:loveu::lol: [quote name='gordonowa']Ludzie co tu się dzieje? :diabloti: ciągle musicie tak śmiecić? :shake: Brak wam dyscypliny :mad: :diabloti:[/quote] A nic:eviltong: musimy:diabloti: oj od razu brak:eviltong::eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='Pusiakowa']to zrobic trza :diabloti:[/quote] nie chce mi się wiec nie będzie:eviltong::eviltong: 2 str temu masz moich chłopaków:diabloti::evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [quote name='Sweet']Ni ma:diabloti: [/quote] to zrobic trza :diabloti: Quote
Martunia Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 O, znów Ci się wzięło na wyznania. :eviltong: :loveu: A śmiecić tu - śmiecimy, w końcu jesteśmy znane jako spamiary. :lol: Quote
Sweet Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='Martunia']O, znów Ci się wzięło na wyznania. :eviltong: :loveu: A śmiecić tu - śmiecimy, w końcu jesteśmy znane jako spamiary. :lol:[/quote] No tak wyszło bo po "sprzeczkach" trzeba się godzić:loveu::loveu: Mówiłam ci juz że cię kocham:cool3::loveu::eviltong: No tak spamiary muszą śmiecić:diabloti: Quote
LadyK Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 [CENTER]Przyszłam se w odwiedziny :diabloti:[/CENTER] Quote
Martunia Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Mówiłaś. :loveu::loveu::loveu: :D A raczej spamiary muszą spamować. :evil_lol: Ale to to samo co śmiecić. :evil_lol: Quote
Sweet Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='Owczarkowa'][CENTER]Przyszłam se w odwiedziny :diabloti:[/CENTER] [/quote] :D witamy:diabloti: [quote name='Martunia']Mówiłaś. :loveu::loveu::loveu: :D A raczej spamiary muszą spamować. :evil_lol: Ale to to samo co śmiecić. :evil_lol:[/quote] o to fajnie:loveu::lol::eviltong: No w sumie nie:eviltong::eviltong: Spamowanie lepiej brzmi:razz: Quote
Martunia Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 W końcu znów powróciły znane, wielkie spamiary. :evil_lol: Którym celem jest zaspamowanie kilka wątków. :evil_lol: Na razie poszkodowany jest wątek Kabiego. :evil_lol: Który będzie następny ? :cool3: Quote
Sweet Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='Martunia']W końcu znów powróciły znane, wielkie spamiary. :evil_lol: Którym celem jest zaspamowanie kilka wątków. :evil_lol: Na razie poszkodowany jest wątek Kabiego. :evil_lol: Który będzie następny ? :cool3:[/quote] Tak:razz::razz::diabloti: kilku? wszystkich:diabloti::evil_lol::evil_lol: następny musimy to chyba obgadać:razz::evil_lol: Quote
Martunia Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Oj no tak, przepraszam za taką pomyłkę. Oczywiście, że wszystkich. :p Tylko trzeba w jakimś bardziej pospamować, spamiara często to odczuwa. Tym bardziej jak zgasły już nasze punkty karne. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='Martunia']Oj no tak, przepraszam za taką pomyłkę. Oczywiście, że wszystkich. :p Tylko trzeba w jakimś bardziej pospamować, spamiara często to odczuwa. Tym bardziej jak zgasły już nasze punkty karne. :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] No właśnie:lol: No.. obmyślimy nasz plan:razz: Właśnie:razz::evil_lol: brakuje mi ich już:evil_lol::eviltong: Quote
Martunia Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Taaak, plan trzeba koniecznie obgadać. :diabloti: Mi też ich brakuje. :placz: Tym bardziej jak codziennie DGM mi o nich przypomina, bo choć wygasły to i tak pokazuje się, że te punkty były czy są - tego nawet ja nie wiem, zaczynam się w tym gubić. :lol: Koniec mojego filozowywania (każdy się cieszy :evil_lol:). Idę odpocząć moim przemyśleniom, które jeszcze zakończyć się nie chcą. :evil_lol: :hand: Quote
Sweet Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 [quote name='Martunia']Taaak, plan trzeba koniecznie obgadać. :diabloti: Mi też ich brakuje. :placz: Tym bardziej jak codziennie DGM mi o nich przypomina, bo choć wygasły to i tak pokazuje się, że te punkty były czy są - tego nawet ja nie wiem, zaczynam się w tym gubić. :lol: Koniec mojego filozowywania (każdy się cieszy :evil_lol:). Idę odpocząć moim przemyśleniom, które jeszcze zakończyć się nie chcą. :evil_lol: :hand:[/quote] :diabloti: będzie to bardzo tajny i chytry plan:diabloti: No właśnie po co nam ta tabelkę dają żebyśmy za nimi tęsknili:placz: pokazuje że były ale wygasły:eviltong::eviltong: ja się nie ciesze:evil_lol::eviltong: Dobra jutro razem pofilozofujemy:evil_lol: Quote
C&B Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 Mi możecie pospamować:multi: Mi!:diabloti: Bo mój wątek cichnie powoli:-(:evil_lol: Quote
Sweet Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 [quote name='Pestka']Heeeeeeeej.[/quote] hej:) [quote name='C&B']Mi możecie pospamować:multi: Mi!:diabloti: Bo mój wątek cichnie powoli:-(:evil_lol:[/quote] Zastanowimy się:diabloti: Muszę obgadać to z Koleżanką Martą B. :evil_lol: Quote
C&B Posted June 28, 2009 Posted June 28, 2009 [quote name='Sweet'] Zastanowimy się:diabloti: Muszę obgadać to z Koleżanką Martą B. :evil_lol:[/quote] To na razie sama pospamój:diabloti: U mnie fotki nowe:roll: Quote
Recommended Posts