Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=purple][B][SIZE=3][FONT=Georgia][COLOR=magenta]Wszystko co było Twoim marzeniem
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie uleci z cichym westchnieniem
lecz niech się spełni w całości![/COLOR][/FONT] [/SIZE][/B][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=purple][B]:new-bday::BIG::tort::new-bday::BIG::tort:[/B][/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=purple][/COLOR][/SIZE]
[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]WSzystkiego Najlepszego z okazji urodzin Aduś :loveu:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=purple][B][COLOR=darkorchid]życzę ja i Amiś a Bartisiowy przesyła ogromne soczyste buziaki:evil_lol:[/COLOR] [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][/SIZE]
[COLOR=yellowgreen][/COLOR]
[B][COLOR=yellowgreen]PS.Jak on pięknei prosi :loveu:[/COLOR][/B]

• Replies 17.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=7][COLOR=Blue][B]Wszystkiego najlepszego!!:loveu::loveu:
[/B][SIZE=2]Jak już pisałam karteczka niestety przyjdzie z opóźnieniem:evil_lol:[/SIZE][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Kaya93'][SIZE=5][COLOR=blue][B][I]Wszystkiego najlepszego:loveu:[/I][/B][/COLOR][/SIZE][/quote]

[quote name='kaskaSz']Wszystkiego najlepszego! :multi:[/quote]

[quote name='Domka_Czika']I ja się do życzen dolączam:diabloti::eviltong:
[SIZE=1][COLOR=deepskyblue]Mam 6 z infy!:multi:[/COLOR][/SIZE][/quote]

[quote name='Bartiśkowa_'][COLOR=purple][B][SIZE=3][FONT=Georgia][COLOR=magenta]Wszystko co było Twoim marzeniem
co jest i będzie w przyszłości,
niech nie uleci z cichym westchnieniem
lecz niech się spełni w całości![/COLOR][/FONT] [/SIZE][/B][/COLOR]
[SIZE=3][COLOR=purple][B]:new-bday::BIG::tort::new-bday::BIG::tort:[/B][/COLOR][/SIZE]

[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=darkorchid][B]WSzystkiego Najlepszego z okazji urodzin Aduś :loveu:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=purple][B][COLOR=darkorchid]życzę ja i Amiś a Bartisiowy przesyła ogromne soczyste buziaki:evil_lol:[/COLOR] [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

[B][COLOR=yellowgreen]PS.Jak on pięknei prosi :loveu:[/COLOR][/B][/quote]

[quote name='Anula & Bono'][SIZE=7][COLOR=Blue][B]Wszystkiego najlepszego!!:loveu::loveu:
[/B][SIZE=2]Jak już pisałam karteczka niestety przyjdzie z opóźnieniem:evil_lol:[/SIZE][/COLOR][/SIZE][/quote]

Dziękuję wszystkim niektórym po raz drugi nawet:loveu:;*

Posted

[quote name='Kinia']Cześć Sweet podobno masz dziś urodziny! Wszystkiego najlepszego![/quote]

nie podobno tylko mam:evil_lol:
Dzięki:loveu::lol:

Posted

[quote name='Domka_Czika']Dostałaś coś?:evil_lol:[/quote]

kwiatki, kasę i od kol kartkę i przywieszkę srebrną serduszko:loveu: od tej koleżanki to od Iś&Chester(chyba dobrze napisałam:eviltong:) w każdym razie od Iśki:loveu::lol:

Posted

[B][COLOR="Red"][SIZE="5"]Wszystkiego najlepszego! Dużo szczęścia i zdrówka i oczywiście jakiegoś przystojnego wielbiciela![/SIZE][/COLOR][/B]:new-bday::BIG::tort::drink1::laola:

Posted

[quote name='Skibka'][B][COLOR=Red][SIZE=5]Wszystkiego najlepszego! Dużo szczęścia i zdrówka i oczywiście jakiegoś przystojnego wielbiciela![/SIZE][/COLOR][/B]:new-bday::BIG::tort::drink1::laola:[/quote]

dziękuję:)
a wielbiciel by się przydał na razie ani znaku życia nie daje nawet mi życzeń nie złoży pewnie:placz:

Posted

[quote name='Domka_Czika']To ja za wielbiciela ci drugi raz życzenia składam:loveu:[/quote]

dzięki ale jednak wolałabym od niego dostać...
fajnie moje jedyne życzenia na te urodziny sie nie spełni.. po prostu bosko:roll:

[quote name='Karolina&Lucky'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=5][COLOR=DarkGreen]Wszystkiego najlepszego :loveu:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

Dz[I]iękuje:)[/I]

Posted

Fantastyczne zdjęcia ! Bardzo ładnie Pani wygląda w takiej fryzurce, czyżby po wizycie u wczorajszego fryzjera ?
Kabik wychodzi na zdjęciach niebiańsko, aż nie można się na niego napatrzyć, taki z niego przystojniak. Na pewno ma chłopak powodzenie, jestem tego pewna !
Ogłaszam wszem i wobec, iż należy wpadać tutaj częściej i oglądać zdjęcia w tej zacnej galeryi ! Ten, kto wpadnie, na pewno nie pożałuje ! Zapewniam !

Posted

[quote name='Martunia']Fantastyczne zdjęcia ! Bardzo ładnie Pani wygląda w takiej fryzurce, czyżby po wizycie u wczorajszego fryzjera ?
Kabik wychodzi na zdjęciach niebiańsko, aż nie można się na niego napatrzyć, taki z niego przystojniak. Na pewno ma chłopak powodzenie, jestem tego pewna !
Ogłaszam wszem i wobec, iż należy wpadać tutaj częściej i oglądać zdjęcia w tej zacnej galeryi ! Ten, kto wpadnie, na pewno nie pożałuje ! Zapewniam ![/quote]

a dziekuje bardzo:)
a tam nawet nie wiem czy to bylo po fryzjerze czy nie:eviltong: na aparacie bylo sobie
Ah dziękuje w imieniu psiego pana:lol: Pewnie że ma stado wielbicielek:razz:
I dziękuję za tą reklamę mojej skromnej galerii:oops::loveu:

A i dziewczyny ten dzień nie jest taki stracony:D spełniło się moje życzenie:multi::multi:

Posted

[quote name='gordonowa']Wszystkiego najlepszego! :loveu:[/quote]

dziękuje:)

[quote name='Domka_Czika']Wielbiciel złożyl ci zyczeina?:evil_lol:[/quote]

no w sumie nie mój wielbiciel:eviltong: to ja jestem jego wielbicielką:diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Izuuus']Jakie życzenie się spełniło ? :cool3:[/quote]

cofnij się ze strone wstecz albo czytaj w podtekstach troszke wyzej:razz:

[quote name='Martunia']Tak też myślałam. Kabik, tak wspaniale zbudowany, o pięknej sierści, cudownym pysku, wciąż zapewne musi się odganiać od pięknych suniek. I czym tu się dziwić ?
Uważam, iż powinna być bardziej widoczna. Aż sama się muszę pochwalić tą wyrafinowaną reklamą, gdyż jest bardzo szczera i od serca. Bardzo się nad nią starałam, toteż cieszę się, że się Pani, Adrianno Joanno, spodobała. Jestem niezmiernie szcześliwa.
Jestem również bardzo ucieszona Pani szczęściem. Uważam, iż powinna być Pani tak radosna na codzień i tego Pani życzę w tak wspaniałym dniu, jakim są pani urodziny !
Chciałam też poinformować o spóźnionej przesyłce urodzinowej, gdyż ponieważ ostatnio byłam bardzo zapracowana i ledwo się ze wszystkimi ważnymi sprawami wyrabiałam. Liczę na to, że Pani mi wybaczy.[/quote]

Oh jak pani pięknie to ujęła.
Dziękuję bardzo Pani Marto Alino Dominiko!
Ah Pani nie wie jaka ja jestem szczęśliwa.
Dziękuję za tak cenną informacje. Jestem niezmiernie ucieszona iż Pani wysłała mi tajemniczą wysyłkę ale pani nie musiała!
Wybaczę Pani oczywiscie!

Posted

Tak też myślałam. Kabik, tak wspaniale zbudowany, o pięknej sierści, cudownym pysku, wciąż zapewne musi się odganiać od pięknych suniek. I czym tu się dziwić ?
Uważam, iż powinna być bardziej widoczna. Aż sama się muszę pochwalić tą wyrafinowaną reklamą, gdyż jest bardzo szczera i od serca. Bardzo się nad nią starałam, toteż cieszę się, że się Pani, Adrianno Joanno, spodobała. Jestem niezmiernie szcześliwa.
Jestem również bardzo ucieszona Pani szczęściem. Uważam, iż powinna być Pani tak radosna na codzień i tego Pani życzę w tak wspaniałym dniu, jakim są pani urodziny !
Chciałam też poinformować o spóźnionej przesyłce urodzinowej, gdyż ponieważ ostatnio byłam bardzo zapracowana i ledwo się ze wszystkimi ważnymi sprawami wyrabiałam. Liczę na to, że Pani mi wybaczy.

Posted

Bardzo dziękuję Pani za wybaczenie i zrozumienie.
Mam nadzieję, że tajemnicza przesyłka ode mnie dojdzie do Pani bardzo szybko oraz że będą Pani pasowały małe niespodzianki. Wtedy też byłabym niezmiernie szczęśliwa.
Przepraszam, że tak szybko pytam, ale czy może mnie Pani zrozumieć ? Chciałam uznajmić, iż już będę się żegnała z Wami wszystkimi, a szczególnie z Panią, pani Adrianno. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego życzę, dużo zdrowia, szczęścia, miłości (tu wiadomo kogo chodzi, mniemam że Pani wie najlepiej), pociechy z tak wspaniałego psa, jakim jest Pan Kabisław, oraz przede wszystkim udanej zabawy na balu, wspaniałych wyników z egzaminów i dostania się do wymarzonego liceum !!!
Dziękuję. Dobranoc !

Posted

[quote name='Martunia']Bardzo dziękuję Pani za wybaczenie i zrozumienie.
Mam nadzieję, że tajemnicza przesyłka ode mnie dojdzie do Pani bardzo szybko oraz że będą Pani pasowały małe niespodzianki. Wtedy też byłabym niezmiernie szczęśliwa.
Przepraszam, że tak szybko pytam, ale czy może mnie Pani zrozumieć ? Chciałam uznajmić, iż już będę się żegnała z Wami wszystkimi, a szczególnie z Panią, pani Adrianno. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego życzę, dużo zdrowia, szczęścia, miłości (tu wiadomo kogo chodzi, mniemam że Pani wie najlepiej), pociechy z tak wspaniałego psa, jakim jest Pan Kabisław, oraz przede wszystkim udanej zabawy na balu, wspaniałych wyników z egzaminów i dostania się do wymarzonego liceum !!!
Dziękuję. Dobranoc ![/quote]

Ależ nie ma za co proszę pani.
Już się boje co będzie w tej przesyłce droga Pani.
Nie rozumiem teraz ale panią rozumiem.
Oh szkoda że pani sie tak szybko żegna. Jestem zawiedziona.
Oh co do miłości to wiem od kogo ale pewnie sie proszę Pani nie spełni ale za życzenia i tak bardzo dziękuję.!
Dobranoc!

Posted

[B]Cześć ... :multi::multi::multi:

Widzę, że spóźniłam się na urodziny ... :mad:

:new-bday: :BIG: :knajpa: :cunao: :tort: :beerchug: :drink1:
:laola::laola:

Wszystkiego, co NAJ ... życzy Dinduś z pańcią ... :painting:

[/B][CENTER][IMG]http://img341.imageshack.us/img341/1264/vivrenotreamour12287162.gif[/IMG]

[url]http://img4.imageshack.us/img4/969/p1200565.jpg[/url]
[B]Suuuper ... :loveu:[/B]

[LEFT]
[/LEFT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='halgre58'][B]Cześć ... :multi:

Widzę, że spóźniłam się na urodziny ... :mad:

:new-bday: :BIG: :knajpa: :cunao: :tort: :beerchug: :drink1:
:laola::laola:

Wszystkiego, co NAJ ... życzy Dinduś z pańcią ... :painting:

[/B][CENTER][IMG]http://img341.imageshack.us/img341/1264/vivrenotreamour12287162.gif[/IMG]

[URL]http://img4.imageshack.us/img4/969/p1200565.jpg[/URL]
[B]Suuuper ... :loveu:[/B]

[/CENTER]
[/quote]

Dziękuję bardz:loveu::loveu:

[quote name='Feigned']masz wyniki egzaminów ?:eviltong:[/quote]

Nie:placz::placz:
a juz byłam przygotowana na to i tak sie denerwowałam:placz:
a ty masz??:eviltong:

W ogóle to jestem na chwile;) Idę się szykować powoli na ten dziwny bal...
Chyba jego najlepszą częścią jednak jest polonez którego nie chce mi sie tańczyć ale co tam:evil_lol:
Może wieczorem na chwile wejdę a jak nie to jutro ok.12-13 i dam wam kilka fotek chociaz po jutro po południu zostawiam was aż to niedzieli bo jadę nad morze z tatą:placz: nie chce ale zostałam zmuszona i jeszcze na dodatek kabiego nie mogę wziąć wiec się zanudzę tam sama... ale pamiętajcie o mnie:roll::placz:
Jak wróce z balu to dostaniecie relacje i zdjęcia na pewno:p:p zobaczycie jak okrpnie wygladałam:eviltong::eviltong: